IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Eylül 2013, 21:06   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Saç Renginize Uygun Makyaj Tonlarınızı Bulun




aç rengi ve makyaj rengi uyumu sadece şeker tonlarındaki (pembe, mor, kırmızı...) saçlara sahip olan kadınlar için değil hepimiz için önemlidir. Tıpkı göz renginizi ortaya çıkaracak tonlarda yaptığınız göz makyajları gibi saçlarınızın rengini de ortaya çıkaracak makyajlar yapmanız mümkün.

Yeni saç rengi

Eğer saçlarınızı her zamankinden farklı bir renge boyattıysanız, saçınıza uygun farklı tonlarda makyaj malzemeleri almanız da gerekiyor olabilir. İlk baktığınızda, her zaman kullandığınız makyaj malzemelerinizin yeni saç renginizle de uyacağını düşünebilirsiniz ama öyle olmayabilir. Saçınızın yeni rengi, cildinizin daha önce fark etmediğiniz farklı tonlarını da ortaya çıkarabilir. Fondöteninizin, göz makyajı malzemelerinizin ve rujlarınızın biraz değişime ihtiyacı olabilir. Yeni renkler denemekten çekinmeyin.

Cilt tonu

Saçınızın rengine göre makyaj malzemeleri bulmadan öne, cilt tonunuzu da göz önünde bulundurun. Cilt tonunuza uygun bir saç rengi seçmek her zaman en iyisidir. Eğer saçınızın yeni rengi, cilt tonunuza uymadıysa kendinize uygun bir fondöten rengi yaratarak, saçınızın çok daha hoş görünmesini sağlayabilirsiniz.

Göz rengi

Makyaj malzemelerinin rengini saçınıza göre seçmelisiniz dediğimizin farkındayız ama göz renginizi de unutmamalısınız! Cilt rengi, göz rengi ve saç rengi nasıl göründüğümüzü ve nasıl görüneceğimizi belirleyen faktörlerdir. Mavi ve yeşil gözler, boz kahverengi, pembe, mor ve siyah renklerle çok güzel görünürler. Ela gözler genellikle etraflarındaki renkleri yansıtırlar, bu nedenle ela ve yeşil gözler kahverengi, yeşil ve mürdüm eriği ile mükemmel görünürler. Kahverengi gözlüler ise pembenin, morun, kahverenginin ve mavinin açık ve koyu renk tonlarını kullanarak gözlerini ön plana çıkarabilirler.

Koyu renk saç

Kuzgun rengi saçlara sahip kadınların makyaj rengi seçmesi oldukça kolaydır. Yüzünüzde tek bir noktaya dikkat çekip, devamını natürel tutarsanız, oldukça güzel bir görünüm elde edersiniz. Gözleri ortaya çıkaran bir makyaj, ten rengi bir ruj ve şeftali tonlarındaki bir allıkla, süper seksi olmak elinizde.

Kızıl saç

Kızıl saçlılar için de makyaj rengi seçmek oldukça kolaydır. Gül veya pembe tonlarında bir allık kullanın ve ağır fondötenlerden uzak durun. Göz makyajınız için ise şeftali tonları ve açık tonlardaki yeşiller son derece güzel ve feminen görünecektir.

Sarı saç

Sarı saçlı kadınlar ise göz renklerine uygun makyaj renklerini seçmelidirler ve allıkları da onlara sağlıklı bir renk tonu sunmalıdır. Şeftali tonlarına yakın bir pembe veya açık kiraz rengi allıklar, altınımsı kahverengi rujlar, kahverengi ya da siyah rimel son derece seksi bir görünüm elde etmenizi sağlar ve saçınızın doğal ışığıı yansıtırlar.

Kontrast renkler

Saçınızın rengine uygun makyaj yapmak konusunda aklınızda tutmanız gereken bir başka şey ise kontrast renkler kullanabileceğinizdir. Saçınız ne renk olursa olsun, kontrast renkleri seçerek saç renginizin ortaya çıkmasını sağlayabilirsiniz.



Bu tavsiyelerimize kulak verererek, size yakışan renkleri bulmanız ve her zaman çekici ve bakımlı görünmeniz mümkün olacaktır.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bulun, makyaj, renginize, sac, tonlarınızı, uygun


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Göz renginize uygun far seçin Violent Makyajın Püf Noktaları 0 17 Mayıs 2013 20:05
Cilt Renginize En Uygun Ojeyi Seçin N999 Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 26 Ocak 2012 19:28
Saç ve Göz Renginize En Uygun Makyaj Önerileri N999 Makyajın Püf Noktaları 1 24 Ocak 2012 14:07
Saç Renginize Göre Makyaj Renginiz Ein Makyajın Püf Noktaları 0 04 Ekim 2010 16:22
Cilt ve Saç Renginize Göre Makyaj Kralice Makyajın Püf Noktaları 1 12 Mart 2009 03:44