IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Kasım 2013, 00:40   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yüzünüzü ütületin, 15 yaş genç görünün!





Acısız, ağrısız, iğnesiz ve ameliyatsız genç görünmenin yolu artık yüzünüzü ütületmekten geçiyor.


Yaşımız ilerledikçe ciltte sarkmalar ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]kaçınılmaz [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Oysa hep daha genç ve daha diri görünmek isteriz. Bu nedenle cildimize[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], botox ya da bir takım cerrahi işlemler yaptırmak zorunda kalırız. Acısız, iğnesiz, ağrısız ve ameliyatsız gencecik bir cilde kavuşmak istiyorsanız ütüleme yöntemini sizin için alternatif bir [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] olabilir. Cilt ütüleme yöntemi ile cildinizin 15 yaş daha genç görünümü mümkün!


Cilt ütüleme kimlere uygulanır?

Bu yöntem için hiçbir cinsiyet sınırı bulunmamakta. Cilt ütüleme, hem kadınlara ve erkeklere de rahatlıkla uyguladığımız ve oldukça etkili [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]aldığımız bir [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yöntemi. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ütüleme – Pelleve –Rdayo [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile gençleşme ameliyatsız[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yöntemi aslında. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] frekans dalgalarının cilt [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve ciltteki kırışıklıkları [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] etme amacıyla kullanılmasına yüz ütüsü deniyor. Bu [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], radyo frekansla cilt estetiğini sağlayan zararsız, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve kesin sonuç veren estetik operasyonlardan bir tanesidir.

Oldukça rağbet göre yüz ütüleme tedavisinin seansları hakkında bilgi verir misiniz?

Seanslarımız ortalama olarak 45- 60 dakika kadar sürmektedir. Elbet bu süre yaşa göre farklılık gösterebilir. Örneğin, 50 ve üzeri yaşlarda 3-4 seansta sonuç alınırken, 30-35 yaşlarında ise tek seansta etkili sonuçlar elde edebiliriz. Öte yandan ütüleme yöntemi sadece yüze yapılmadığı için yapılan bölgenin büyüklüğüne göre değişiklik gösterebilir. Kimi bölgede 20 dakika sürerken, kimi bölge de ise 2 saat bir zaman alabilir.

Cilt ütüleme yöntemi kapsamında neler yapılıyor?

Cilt ütüleme yöntemi cilde ısı verilerek yapılır. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], ciltte gezdirdiği bir cihazla cilde ısı verir. Verilen yüksek ısı hisse ciltteki kolejenlerin sıkılaşmasını sağlar. Cilt ütüleme yönteminden öncede sonrada cilde [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yapılır. Ütüleme yönteminde kişi seanstan çıktığı anda [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]alır ve günlük hayatına hemen geri dönebilir. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], konforlu ve son [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] güvenli bir uygulamadır. Yanınızda birinin hastaya refakat etmesine gerek kalmaz. Her ten renginde sonuçlar aynıdır.

Alt tabakadaki [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] maddesi sıkıştırırken [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] altının kolajen yapısını arttırmada da etkilidir. Ütüleme yönteminde tam cildinizin kırışıklıklardan arındığını görmeniz [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gibi bir süreye eş değerdir. Bu tabiî ki yaşla ilgili bir durumdur. Genç yaş grubunda ilk seferde bile [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] görülür.

Cilt ütüleme – Pelleve tedavisi sadece yüz bölgesine mi yapılabilir?

Yüz ütüleme sadece [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tedavisi, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve gevşemeleri tedavi etmek amacıyla değil, bölgesel yağları eritmek ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], basen gibi bölgelerdeki yağları radyo dalgaları ile eritmek amacıyla da kullanılmaktadır. Yüzde kırışıklık, yaşlanma, sünme veya sarkma olan bölgelere odaklanan radyo frekans dalgalarının açığa çıkardığı ısı dalgalarının cildin kolajen[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] salgılamasını [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ettiği bilimsel olarak ispatlanmış ve bu kuraldan yola çıkılarak günümüzde bir çok değişik estetik cilt gençleştirme tekniği geliştirilmiştir.

Yüz ütüleme tekniğinde cildin yarım cm kadar altında olan kolajen madde üreten mezoderm hücreleri uyarılmaktadır. Bağ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] da adı verilen bu hücreler, radyofrekans dalgalarının oluşturduğu ısı nedeniyle yok olan kolajen madde yerine yeni kolajen üretimine başlamakta ve kısa sürede cildimiz daha genç ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bir hal almaktadır. Yüz bölgesi dışında kişinin isteğine göre kalça , yan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , basen ve karın bölgelerine de ütüleme yöntemi uygulanır. Kusurlar yok edilir veya en aza indirilir.

Cildinde [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve sarkma görülenlerde [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kaybını gidermek için kullanılan bu yöntem, alın ve göz çevresindeki kırışıklıkların giderilmesinde, yanaklardaki sarkmaların toparlanmasında,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çevresinde, özellikle sigaradan kaynaklanan, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] üzerindeki kırışıklıkların tedavisinde,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve çene altında, karın, iç uyluk ve kollarda gevşeyip sarkan cilt dokusunun toparlanmasında, bozulan yüz ovalinin sıkılaştırılmasında, kalça bölgesinin daha kalkık ve yuvarlak olarak biçimlendirilmesinde uygulanabilir.

Botokstan korkan, hatalı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] nedeniyle çekinen ya da başka arayışlara giren kadınlar için pelleve yöntemini tercih edilebilir mi? Bu yöntem, , [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kadar etkili mi?

Bu yöntem istenilirse diğer estetik uygulamalarla [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] edilebilir. Mimik çizgilerin fazlalığı halinde botoksla birlikte uygulanabilir. Gıdısında [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] fazlalığı olanlarda ise [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] lipoliz ile kombine edilebilir.

Ütü olarak da tanımlanan Pelleve; diğer cilt gerginleştirme yöntemlerinden [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] olarak ağrısız ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gerektirmeyen bir [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] olması nedeniyle çok rağbet görüyor. Çünkü tedavi, yüzeyde hasar yaratmadığı için hemen gündelik hayata devam etme imkanı sunuyor. Koyu tenlilerde de kullanılabilen [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bir işlemdir.

Cilt ütleme tedavisinin kansere davetiye çıkarır mı?

Cilt ütüleme yönteminin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] etme riski bulunmaz. Fakat bu teknik, kanserli hastalarda uygulanmaz. Uygulama kapsamında deri yüzeyi soğutucu bir spreyle korunur, deri ve altındaki dokuda bulunan dip kolajen liflere ısı verilerek yapılır, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kullanılan bir [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yardımıyla hafifçe deriye [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] edilerek zararsız CRF enerjisi, derinin altına gönderilir. Bu [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] işlemi derinin altındaki dokuları sıkılaştırarak, yeni kolajenler oluşturmasını sağlar. Bu da cildin görünen bölümünde gerginlik ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] olarak kendini gösterir. Dolayısıyla işlemn kansere davetiye çıkarması mümkün değildir.

Tedavinin herhangi bir yan etkisi bulunuyor mu?

Nadir olarak hassas ciltlerde şişlik ya da kızarıklık meydana gelebilir. Öyle bir durum ile karşı karşıya gelindiğinde hastalarımıza [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yapmamalarını öneriyoruz. Zira şikayetler, en fazla bir gün sürer, ertesi gün [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] normal hale [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Bunun dışında rastladığımız başka negatif bir sonuç bulunmamaktadır.

Yüz gençleştirmede alternatif diğer tedavi yöntemleriz nelerdir? Yüz gençleştirmede son trendler hakkında bilgi verebilir misiniz?

Biz kliniğimizde Lazer ve Biyostimulasyon veya Laser ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] veya Lazer ve Hyaluronic Asid gibi farklı yöntemleri de uyguluyoruz. Burada seçim yapılırken yaş ve ciltteki hasarın derinliği, önemli rol teşkil ediyor. Özellikle Ulthera özellikle sarkmaların ve gevşemelerin çözümünde yeni bir çağ başlattı. Nerdeyse Ulthera ve Laser tedavileri sayesinde [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ameliyatlarımız yüzde elli azaldı.
Kliniğimiz bünyesinde 19 farklı lazer platformu var. Bunların hepsi farklı işlevlere sahip. Dolayısıyla sadece cildin farklı katmanları için 4 ayrı lazer kullanabiliyoruz. Ulthera yönteminde ise fokal [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dalgaları ile cildin gerilmesini sağlıyoruz. Özellikle yüz ve boyunda çok etkili sonuçlar elde ediyoruz.

Ulthera ile de yüz gençleştirme de etkin sonuç elde etiğinizi belirttiniz. Kısaca bilgi verir misiniz?

Ulthera cilt gençleştirme uygulamalarında estetik operasyonlara alternatif olarak sunulan,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]’da son günlerin en ‘tercih edilen’ teknolojilerinden biri. Ultrasound, en bilinen tanımı ile anne karnındaki fetüsü izlemeye imkan tanıyan bir [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Şimdi aynı teknoloji ile elastikiyetini kaybetmiş, sarkmış, kırışmış ciltler ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kaşlar ameliyata gerek olmaksızın ‘gerdiriliyor’. Tüm yüz için 30-45 dakika süren Ultherapy uygulamasının ardından, uygulamanın yapıldığı kişiler günlük aktivitelerine hemen dönebilmektedirler.

Sonuç hemen gözle görülür şekilde hissediliyor mu?

Ultheraphy sisteminde kullanılan ‘Deep sea’ adı verilen teknoloji de ‘fokus ultrasound’ ile cildin alt tabakalarında ‘[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] noktalar’ yaratılıyor. Bu sayede cilt kendi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sürecini oluşturarak yeni kollajen üretimine başlıyor ve ciltte sıkılaşma ve ‘lifting’ etkisi kendini göstermeye başlıyor. Uygulamanın hemen ardından toparlanmaya başlayan cilt istenen [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] görünüme 3 ayın sonunda ulaşıyor. Tek bir uygulamanın ardından elde edilen sonuç en az bir sene boyunca muhafaza ediliyor. Diğer ultrasound prosedürlerinde olduğu gibi uygulama başlığı cilde değdirilerek uygulamayı yapacak uzmanın çalışma alanını planlayabilmesi için cilt ve cilt altı dokusu Ulthera cihazının ekranında görüntülenir. Ardından aynı uygulama başlığı ile cildin 4,5mm,3mm ve 1.5mm altına fokuslanmış termal hasar odakları ile cildin bundan olumlu anlamda faydalanması sağlanır. Bu [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sırasında cilt yüzeyi tahrip edilmez. Cilde ulaşan [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sayesinde uyarılma artar ve ciltte yeni kollajen oluşumu sağlanır. Çok iyi bir sıkılaşma etkisi meydana gelerek, zaman içinde, doğal bir ‘yüz germe’ etkisi oluşur.

Ulthera uygulamasının diğer ameliyatsız yüz germe işlemlerinden farkı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]?

Ultherapy, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ultrasound teknolojisinin kullanıldığı ‘tek’ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (skin rejunevation) yöntemidir. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] teknolojisi sayesinde ciltte tek bir uygulama ile etkili ve memnuniyet verici sonuçlara ulaşmak mümkün olmaktadır. Ultrasound enerjisi tıpta 50 yıldan uzun süredir kullanılmaktadır. Klinik çalışmalarda herhangi bir yan etkisi olmadığını ispatlamıştır.

Kimler Ulthera tedavisi için uygundur?

Cildini gevşek ve sarkmış hisseden tüm kişiler Ulthera uygulaması için [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adaylardır. Özellikle düşük kaş yapısına sahip kişiler, boyun bölgesinde gıdı oluşumu ve sarkma olan kişiler çene konturunda silinme yaşayanlar ve henüz cerrahi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] için kendini hazır hissetmeyen [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu uygulamadan faydalanabilir.

Op. Dr. Ali [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hakkında

1973 yılında [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]-[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]’da doğan, lise eğitimini [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Atatürk [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]’nde tamamlayan Duman, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tıp Bölümü’nden 1998 yılında[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] oldu. Estetik, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanlığını, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Numune Hastanesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Kliniği’nde tamamladı. Uzmanlık tezi olarak “Silikon Meme [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Formasyonun Dermis Allogreftleri Yardımıyla Önlenmesi” konusunu araştırdı.

Almanya ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]’da alanı ile ilgili [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve kurslara katılan Duman, Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanlığını 2004 yılında aldı. 2005-2009 yılları arasında Özel [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Şafak Hastanesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Kliniği Şefliği ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Duman, 2009 yılından bu yana, Superplast [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kliniği ortağı olarak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]’da çalışmalarına devam ediyor.


 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
15, genc, görünün, yaŞ, ütületin, yüzünüzü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Doğru makyaj ile daha genç görünün! Zen Makyajın Püf Noktaları 0 30 Aralık 2012 16:20
Egzersizle Yüzünüzü Gerin AnqeL Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 28 Şubat 2012 22:40
Yüzünüzü Ilık Su İle Yıkayın Süslü Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 3 12 Mart 2009 04:04
Yüzünüzü ESKİTMEYİN Collettivo Sağlık Köşesi 0 18 Eylül 2008 13:25