IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Aralık 2013, 14:12   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yeni yıla girerken güzeliğinizle herkesi büyüleyin




2014'ün gelişini kutladığınız gece kusursuz görünmek istiyorsanız, bakımınıza ve güzelliğinize özen göstermeniz gerekiyor. 31 Aralık gecesi için önce cilt bakımı yaptırın, ardından da kusursuz bir makyajla güzelliğinizi tamamlayın


Her kadın yılbaşı gecesi çok güzel olmak ister. O gece güzel görünmenin en önemli yollarından biri de kusursuz bir makyajdır. Makyaj; kıyafeti ve saçı tamamlayan en son dokunuştur. Makyajınızı yaparken, üstünüzdeki renkleri ve saçınızın şeklini de göz önüne almalısınız. Ayrıca o gece gülüşünüzle de etrafınızı etkileyebilirsiniz; bunun yolu da bembeyaz dişlerden geçer.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


BEYAZ DİŞLER ÇOK ÖNEMLİ

İşte, ilk adım olarak dişlerinizi iyice fırçalayarak başlayacağınız güzelleşme işleminin vazgeçilmezi makyajla ilgili önemli tüyolar:

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Makyajınız mutlaka uzun ömürlü olmalı. Cildiniz pürüzsüz bir tuale benzemeli. Öncelikle cildinizi baz ürünlerle makyaja hazır hale getirmelisiniz.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Cesur bir şeyler deneyin. Kıpkırmızı şarap tonlarında güçlü dudaklar, dikkati gözlerinize çekecek takma kirpikler ya da simli farlar; yılbaşı ruhuna uygun olacaktır.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Makyajınızda tek bir noktaya odaklanın. Gözler ya da dudaklar; birini seçmeniz gerekiyor. Buna karar verirken gideceğiniz yer ve amacınız çok önemli. Eğer tüm gece dışarıda olmak, dans ve biraz da flört etmek istiyorsanız, gözlerinize ağırlık verin. Çünkü göz makyajı daha kalıcıdır. Dudak makyajı çabuk bozulabilir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Herkese yakışan bir kırmızı vardır; önemli olan ten renginize uygun bir kırmızı seçmek. Açık tenliyseniz ve koyu renk saçlarınız varsa, içinde kızıl ve turuncu tonlarının yer aldığı rujları tercih etmelisiniz. Koyu tenlilerde kiremit ve kahve tonları harika durur. Sarışınlar içinse tek bir kural var: Parlak kırmızılardan uzak durun.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Makyajınıza önceden karar verin. Önceden mutlaka bir deneme yapın.

GECEYE ÖZEL BAKIM KÜRÜ
Bakım kürünüze; kış mevsiminin nimetlerinden yararlanarak başlayabilirsiniz. Kış mevsiminin soğuğundan ve rüzgarlı havasının etkisinden; yine kış ayının nimetlerinden faydalanarak korunmak mümkün. Derinin yenilenmesini, lekelerin azalmasını ve yara iyileşmesini hızlandıran C vitamini; kış meyvelerinde özellikle portakal, mandalina, kivi ve greyfurtta bol miktarda bulunmaktadır. Bu meyveleri yiyerek; hem bağışıklık sisteminizi güçlendirebilir, hem de cildinizin yenilenmesini sağlayabilirsiniz.

CİLDİNİZİ ÖNCEDEN HAZIRLAYIN
Yılbaşına hazırlanırken panik olmayın. Masanızı kurmadan, planınızı yapmadan önce cildinizi hazırlayın. Birkaç gün önceden alacağınız küçük önlemlerle yılbaşında her zamankinden daha hoş görünebilirsiniz.

* Cilt bakımı: Kış ayları, kozmetik dermatoloji uygulamaları için ideal aylardır. Cilde yapılan işlemler sonrasında güneşle temasla oluşabilecek leke riski minimuma iner. Lazer epilasyon, kimyasal peeling ve leke tedavisinde kullanılan lazerler kozmetik dermatolojinin sık uygulamaları arasındadır.

* Peeling: Özellikle bu tip uygulamalar yılbaşı öncesi cildimizde fark yaratır. Yazın güneşten oluşan lekeler ve yüzde oluşan kırışıklara karşı yapılacak kimyasal peeling uygulamaları, yılbaşı gecesine hazırlanmanız için basit ama etkili yöntemlerdir.

* Nem maskesi: Yılbaşı gecesi canlı ve pırıl pırıl bir cilde sahip olmak istiyorsanız, nem maskesi yararlı olacaktır. Ayrıca cildin nem ihtiyacını karşılamak için bol bol su tüketmeyi de ihmal etmeyin.
* Gül suyuyla peeling etkisi: Bazı dermakozmetik ürünlerin nem maskeleri ve gül suyuyla cildi yıkamak da bir tür peeling etkisi yaratacağı için cildinizi yumuşatır, nemlendirir ve sizi yılbaşı gecesine hazırlar.

DOĞRU MALZEME KULLANIN
Makyajınızın gece boyunca bozulmadan kalmasını ve cildinizin bu süre boyunca rahat nefes almasını istiyorsanız, makyaj yaparken tercihiniz organik ürünlerden yana olsun. Özellikle mineral makyaj malzemeleri, gözeneklerinizin kapanmasını önleyerek cildinizin gece boyunca taze kalmasını sağlar.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
büyüleyin, girerken, güzeliğinizle, herkesi, yeni, yıla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Borsadan Yeni Yıla ve Yeni Başkana Merhaba N999 Haber Arşivi 0 02 Ocak 2012 14:08
Yeni Yıla Girerken, Şık ve Zarif Tasarımlar Ruj Ah Kadınlar 1 28 Aralık 2010 23:19
Yeni Bin Yıla Mektup Kan Serbest Kürsü 1 08 Ocak 2008 11:28