IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Mayıs 2014, 09:53   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Göz Altı Morlukları İçin Maydonozlu Maske Tarifi




Malzemeler

1 litre su
1 demet maydanoz
1 çay kaşığı pelin otu

Hazırlanışı

Yüzünüzde yorgun ve kötü bir görünüm yaratan gözaltı morluklarınızdan kurtulmak için 1 litre suyu kaynatarak ilk işlemlere başlayabilirsiniz. Daha sonra kaynayan suyun içine maydanoz ve pelin otunu da ilave edin. Bir miktar daha kaynattıktan sonra karışımı ocaktan alarak 10 dakika kadar dinlendirin. Hazırladığınız karışımı hafta 2-3 kez gözaltı morlukları olan bölgelere uygulayabilirsiniz. Gözaltı morluklar için hazırladığınız bu karışım sayesinde kısa zamanda gözaltınızda oluşan morluklardan kurtulabilirsiniz.

Gözaltı morluklarınızdan şikayet ediyorsanız içtiğiniz yeşil çay ve siyah çay poşetlerini değerlendirebilirsiniz. Çay poşetlerini gözaltınızda bir süre tutarak dinlenmesini sağlayın. Kısa süre sonra gözaltı morluklarınızın azaldığını fark edeceksiniz. Gözaltı morluklarına birebir çözüm olarak patatesi öneriyoruz. Patatesi rendeleyerek gözaltınıza koyun ve 15 dakika kadar bekleyin. Bu işlem de gözaltınızda oluşan morlukları kısa sürede yok edecektir. Gözaltı morluklar için önerebileceğimiz bir diğer bitkisel ürün ise papatyadır. Papatya çayını demleyin ve biraz ılımaya bırakın. Daha sonra ufak bir pamuk yardımıyla gözaltlarınıza bu çaydan uygulayın. Gözaltı morluklarına birebir çözüm istiyorsanız salatalık da sizlere önerebileceğimiz bitkiler arasında. Salatalıkları dilimleyerek gözaltlarınıza koyun ve bu işlemi haftada birkaç kez uygulayın. Kısa zaman sonra gözaltlarınızda oluşan morlukların kaybolduğunu fark edeceksiniz.

Tuzsuz tereyağının gözaltı morluklar için mükemmel bir çözüm olduğunu biliyor muydunuz? Parmak ucunuzla bir miktar tuzsuz tereyağını gözaltlarınıza sürün ve 10 dakika kadar bekledikten sonra yüzünüzü yıkayın. Kısa zaman sonra gözaltı morluklarınızın azaldığını fark edeceksiniz. Bunun dışında sizlere önerebileceğimiz şeyler ise gözlerinizi gün içerisinde dinlendirmeniz ve beslenmenize dikkat etmenizdir. Sigara ve alkol gibi ürünlerden mutlaka uzak durmanız gerekmektedir. Ayrıca uykunuzu dengeli bir şekilde uyumanız da gözaltı morlukları için çok önemli. Yaşamınız ne kadar sağlıklı olursa cildiniz de o derece güzel olacaktır. Bu nedenle genetik bir sorun değilse kısa zamanda gözaltı morlukları için çözüm bulabilirsiniz.

(eciltbakimi)

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
altı, gÖz, maske, maydonozlu, morlukları, tarifi, ıçin


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Koltuk Altı Ve Genital Bölge Kararmaları İçin Doğal Maske Tarifi Elysian Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 03 Mayıs 2014 15:24
Göz Altı Şişlikleri İçin Maske Rhytia Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 25 Ocak 2014 17:23
Göz Altı Morlukları İçin Pratik Öneriler Zen Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 11 Kasım 2012 21:51
Göz Altı Morlukları Ve Kırışıklıkları İçin Ulgulanabilecek Doğal Yöntemler Liaaa Sağlık Köşesi 0 15 Şubat 2012 09:56
Göz Altı Morlukları İçin YapraK Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 16 Ocak 2010 16:09