IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Aralık 2016, 13:53   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Duğun gunune dermatokozmetik hazırlık





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Duğun Gunune Dermatokozmetik Hazırlık …
Evlilik gunu Ciftlerin herkesten daha guzel gorunmek istedikleri şolendir. Bu kutsal gune gelin ve damat, her yonuyle incelikli ve iddialı hazırlanmaya calışır.
Ozellikle gelin adaylarının duğun gecesi daha parlak, daha canlı ve daha guzel bir cilde kavuşması, yuz hatlarının belirginleşmesi ve damat adaylarının da dinlenmiş ve orantılı bir yuz şekline sahip olabilmesi icin ceşitli bakım ve uygulamalar yapılabilir.
Duğun oncesi kliniğimize başvuran gelin ve damat adaylarının ilk once şikayetlerini dinliyor ve detaylı muayene sonrası ,mutlu gunlerinde daha guzel ve yakışıklı gorunebilmeleri icin birlikte en iyi ve doğru şekilde bir plan hazırlıyoruz.
Duğun tarihinden yaklaşık 2-4 hafta once kliniğimize başvurmaları onerilen adaylara uygulanan yontemler genellikle acısız olup kısa sureli kızarıklık veya cok hafif şişliklere neden olabilir. Bu doğal sureci veya istenmeyen etkileri onlemek ve gidermek amacıyla duğunden 2-4 hafta once işlemleri gercekleştirmeleri onerilir.
Yuz , Boyun ve Dekolte icin PRP…
Her kadın hayali olan gelinlikte daha hoş ve guzel gorunmek ici kendi kanından ayrıştırılan trombositlerden ve buyume faktorlerinden zengin PRP uygulamalarını tercih edebilir. Duğunden once 6 haftalık bir surecte ,Yuz ,boyun, dekolte ve ellere uygulanan PRP uygulama seanslarıyla deride hucre sayısı artıyor ,kollagen ve elastin gibi yapı taşlarının sentezi guclendirerek bu alanlarda dolgunluk , parlaklık , canlılık ve tazelik ortaya cıkarılır. Ciltte gozenekler kuculup,nem tutma kabliyeti ve elastikiyet artıyor, yenilenmeden dolayı lekelenmeler azalıp cilt kalitesi artıyor.
Botoks duğunden 3-4 hafta once yaptırılmalı
Botoks uygulamasının sadece orta yaşın kullanabileceği ve kadınlara mahsus bir ayrıcalık olduğunu duşunenler yanılıyor cunku genclerin yuzundeki ince cizgileri”botoks” uygulamaları ile cozumlenebilir.Hem gelin hem de damatta doğru dozlarda uygulanacak botoks ile yuz, ferah ve aydınlık bir ifade kazanacak. Uygulamanın, duğunden yaklaşık 3-4 hafta once planlanarak yapılması gerekiyor.
Terlemek artık kontrol altında
Duğunde gelin ve damadı cileden cıkaran aşırı terlemeye de duğun oncesinde cozum getirilebilir .Torenden 15 gun once koltuk altı , avuclar veya saclı deriye uygulanacak Botoks ile inanılmaz bir konfor yakalamanız mumkun olacaktır.
Dolguyla buyuleyin
yuzde hacim kazanılması gereken yetersiz boyutta yanak ve elmacıklara , kucuk cenelere Hyalurunik asit iceren dolgu yapılabilir, boylece kusurlar giderilir ve yuzun daha cekici gorunmesi sağlanabilir.Goz altı morluklar ve cokuntuleri cok iyi duruma getirmek icin yapılan ışık dolgusuyla gozaltına kapatıcı bile surmeden cok iyi gorunecek . İnce ve kucuk ve kuru gorunen dudaklar dolgularıyla daha diri , belirgin ve cekici olacaktır.
Dolgu enjeksiyonları burun goruntusunu sevmeyen veya cerrahiden cekinen gein ve damat adayları icin de pratik bir cozum sağlar . Burun dolgusuyla kemerli burun duzleştirilebilir, burun ucu hafifce kaldırılabilir.
Saclarınızı canlandırın
Kliniğimizde gur, parlayan ve sağlıklı saclar icin mezoterapi ve PRP gibi farklı tedavi secenekleri sunuyoruz. Sac mezoterapisinde, 2-4 mm derialtında bulunan sac soğanlarının daha sağlıklı olması icin gereken vitaminler,mineraller, amino asitler ve kan dolaşımını iyileştiren koktailler hazırlanıp cok ince iğnelerle saclı deriye uygulanır. 2-3 aylık bir surecte seans bu işlem neticesinde sacların beslenmesi ve guclenmesi sağlanıp gelin ve damat adayları daha parlak,canlı ve gur saclara sahip olacaklar.
Sac ekimi planlayan damat adylarında bunu en erken zamanda duğunden ortalama 6 ay once yaptırmış olmaları idealdir.
Lazer epilasyonu unutmayın !
Kliniğimizde Duğunden hemen once ya da aylar oncesinden başlanabilecek olan lazer epilasyon ile Yuz, koltuk altı, genital bolge, bacaklar , kollar veya vucudun herhangi bir yerinde kalıcı bir şekilde istenmeyen kıllar yok edilebilir. Bunun icin kliniğimize başvuran kişiye ozel lazer epilasyon planlaması yapılır. Damat adayları ve erkekler de koltuk altı, yanak, kulak cevresi, elmacık ve boyun bolgelerindeki tuylerinden kurtulabilmek icin bu yontemi kullanıyorlar.
Medikal bakıma başlayın…
25 yaş ustu gelinlerin Yaşlanan cilt ve cilt altı dokusunu daha canlı, gergin, doğal ve parlak gostermek icin derinin su tutma kabliyetini arttıran , hucrelerin yenilenme buyume kapasitesini coğaltan ve deride oksijen oranını arttıran hiyalurunik asit ,aminoasitler , antioksidan , vitamin ve mineraller iceren koktailler hazırlanır ve deri altına enjekte edilir. Ortalama 45 dakika suren işlem sonrası ciltteki lekeler, buyumuş gozenekler, yağlanma duzensizliği, sarkmalar tedavi edilebilir. Medikal cilt bakımlarda mevsime gore uygulanan kimyasal peelingler ile cilt uzerindeki olu tabakanın kalınlığı azaltılıp deriye parlaklık ve canlılık kazandırılır .
Genclik İpiyle Cekilen Guzellik …
Daha cok hafif sarkmaları olan kişilerde tercih edilen iple yuz gerdirme yontemi yuz ve boyunda sarkmaları olan hastaya duğunden 2-4 ay once lokal anestezi altında ve yaklaşık 45 dakikada uygulanabilir.İşlemin tam olarak etkisini gosterebilmesi icin duğun tarihinden 2-3 ay once uygulamanın yapılması gerekiyor. Bu uygulamada cilt altına yerleştirilen insan dokusuna uyumlu olan polilaktik asit icerikli İplerle yuz germe hızlı bir toparlanma etkisi gosteriyor. Ozellikle Orumcek Ağı estetiği, yağ enjeksiyonlarıyla kombine edilerek, belirgin bir kontur hattı oluşturmamıza yardımcı oluyor. Genclik ipiyle hacim kaybı ve cilt sarkması etkilerini gidermek icin kanıtlanmış yeni bir tedavi yontemidir. Ozellikle, orta ve alt yuz problemlerinde kullanılan en iyi yontemdir. Diğer PDO iple ve/veya Botox, dolgu gibi uygulamalarla kombine edilebilir. Kullanılan Botox ve dolgu yapılma sıklığının ve dozlarının azalmasını sağlar. Genclik İpi yanak bolgesi, burun kenarı cizgilerinde ve kaş kaldırmada ceşitli tekniklerle kolayca ve kesi olmadan uygulanabilir.
Kalıcı Makyaj Konforu !
Mikropigmentasyon olarak adlandırılan kalıcı makyaj, ince uclu başlıklarla cilt , kaş ve goz rengine uygun olarak ,ihtiyac duyulan bolgeye boyaların cilt altına yerleştirilme sanatıdır. Kalıcı makyaj, makyaj tazeleme gibi bakımlara sık sık ihtiyac duyan kadınlara buyuk konfor sağlayarak cok tercih edilen bir uygulama haline gelmiştir. Kalıcı makyaj, cilt yuzeyindeki travma, yanıklar ve ameliyat sonrası oluşan izlerde kamuflaj amacıyla da kullanıldığı gibi mastektomi yapanlarda goğus ucu cizim icin de kullanılır.
Son zamanlarda yaygınlaşan ve neredeyse kadınların gozdesi haline gelen en son tekniklerden biri olan Kıl tekniği ile tamamen doğal kıl efekti verilerek yapıldığı icin kalıcı makyaj sizi cok daha doğal bir goruntuye kavuşturur.
2-3 ay duğunden once yapılması planlanan ve kalıcılık suresi 2-3 yıl olan kalıcı makyaj uygulamasıyla gelinler daha cekici kaşlar, goz kapakları ve dudaklara sahip olacaklar.
Uzm. Dr. Armin MUŞTAK

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık