IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Mayıs 2018, 13:49   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kaş Ekimiyle Daha Doğal Kaşlar




Kaş ekimi ile tamamen dökülmüş ya da fazla inceltilmiş kaşların yoğunluğu ve konturu geri kazandırılabilir. Aynı zamanda doğal şekli bozuk olan kaşlar şekillendirilebilir.
Kaş yokluğu kalıtsal (doğal olarak ince kaşlar) olabilir veya aşırı koparma, aşırı saç ekimi (elektroliz veya lazer), tiroid veya diğer hormonal anormallikler veya travma (yanıklar, cerrahi, kazalar) nedeniyle olabilir. Kaş restorasyonu iyi bir teknik, estetik bir sonuç sağlamak için çok fazla sanat ve hassasiyet gerektiriyor. Aynı zamanda çok kişisel bir karardır.

Kaş naklinde donör bölge

Saç derisi, kaş nakli için ideal verici kaynağıdır. En doğal sonucu elde etmek için, tek saç teli içeren saç kökleri alınarak doğal kaş yapısına uygun olarak doğru pozisyonda ve açıyla tek tek ekilir. Kaş tasarımında doğal kıvrım, kaş tellerinin çıkış açısı ve yönünün doğru bir şekilde belirlenmesi çok önemlidir. Kaşın doğal ve estetik bir görünüme sahip olması için gereklidir. Bu kriterlere uyum sağlanmadığı zaman doğal olmayan bir görünüm oluşur. Ekilen kaşlar kalıcıdır ve uzamaya devam ederi. Bu nedenle uzama sıklığına göre düzenli bakım gerektirir.

Tipik bir kaş restorasyonu, her bir kaş için 50 ila 350 arasında grefte ihtiyaç duyabilir. Bunun için saç köklerinin teker teker alınarak ekildiği FUE ya da DHI teknikleri tercih edilebilir.

İşlem, lokal anestezi ile hafif oral sedasyon altında, bir günlük prosedür olarak gerçekleştirilir ve 2 ila 4 saat sürer. İşlem sürecinde ağrı ya da acı hissedilmez. İlk 3 ila 5 gün içinde minimal kabuklanma ve kızarıklık süreci tamamlanır. Hastalar prosedürün tamamlanmasından hemen sonra düzenli olarak rutin aktivitelere geri dönebilirler.

Nakledilen tüyler tipik olarak yaklaşık 2 ila 3 haftada düşer ve daha sonra yaklaşık 4 ayda yeniden çıkmaya başlar. Kaş ekiminde yeniden büyüme oranları daha düşük olabilir. Bu nedenle, simetri ve yoğunluğu optimize etmek için 9 ila 12 ay sonra rötuş yapılması gerekli olabilir. Bu süreçten sonra, kaşlar ömür boyu uzamaya devam eder.


alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
kaş, kaş ekimi, kaş nakli


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İnce kaşlar 'out' kalın kaşlar 'in' Baby Saç Modelleri ve Bakımı 1 27 Haziran 2015 16:09
Sahne kaşlarının: 3 adımda daha belirgin kaşlar Desmont Makyajın Püf Noktaları 0 23 Kasım 2014 12:25
Daha Güzel Kaşlar İçin Ne Yapılmalı Ezgi Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 27 Temmuz 2012 21:43
Doğal koku daha etkili Feronia Ah Kadınlar 0 19 Ocak 2010 10:33