IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Mayıs 2018, 23:37   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Gözenek sıkılaştırıcı 3 doğal maske tarifi




Sağlıklı ve ışıl ışıl bir cilt için, cilde ihtiyacı olan bakımı yapmak çok önemlidir. Cilt bakımına gözenekleri sıkılaştırmakla başlayabilirsiniz. Çünkü, gözenekleri açık olan cilt kötü bir görünümüne neden olur. Düzenli olarak uygulayacağınız gözenek sıkılaştırıcı tonik ve maskelerle pürüzsüz bir cilde sahip olabilirsiniz. Yüksek Topuklar ekibi olarak sizlere gözenek sıkılaştırıcı doğal maske tarifleri veriyoruz.




Gözenekler nasıl sıkılaşır?
Zaman ilerledikçe cildimiz bizimle birlikte yaşlanır. Ciltte meydana gelen kusurlar daha belirgin ve kalıcı hale gelir. Özellikle geniş gözeneklere sahip ciltlerde yağlanma artar. Bu durum da sivilce, siyah nokta ve yağ bezesi oluşumuna yol açar. Gözenekleri sıkılaştırmadan önce ilk olarak ciltteki ölü deriden kurtulmalısınız. Düzenli peeling ve buhar uygulamasıyla gözenekleri derinlemesine temizleyebilirsiniz.

Gözenek sıkılaştırıcı maskeler
Cildinizin pürüzsüz görünmesine engel olan gözeneklerden, ev yapımı maskelerle kurtulabilirsiniz. Geniş gözenekleri sıkılaştırmak için en basit ve en etkili yöntemlerden biri buzdur. Buz, ciltteki gözeneklerin sıkılaşmasına yardımcı olur. Kalıptan çıkardığınız buzu temiz cildinize uygulayabilirsiniz. Evde bulunan doğal malzemelerle de gözenek sıkılaştırıcı maske yapmak mümkün. Bu doğal maskeleri düzenli uyguladığınız takdirde, cildiniz rahatlar ve gözenekler sıkılaşır.



Balın cilde faydalarından daha önce de bahsetmiştik. Tedavi edici özelliği, gözeneklerin sıkılaşmasına yardımcı olur. Bal ve yoğurdu karıştırarak yüzünüze sürün. Yaklaşık 20 dakika beklettikten sonra ılık su ile durulayın. Bu karışım sayesinde ciltteki ölü hücrelerden de kurtulabilirsiniz.
Balı güzellik rutininize eklemeniz için 6 neden
Salatalığın suyunu çıkarın ve içerisine birkaç damla gül suyu damlatın. Karışımı yüzünüze sürüp yaklaşık 20 dakika bekletin. Ardından soğuk su ile yıkayın.
Karma bir cilde sahipseniz, bu maske tam size göre! 1 yumurta akı ve 2 çay kaşığı limon suyunu karıştırın. Yüzünüze sürün ve 10 dakika bekletin. Son olarak, ılık su ile durulayın.
Gözenek sıkılaştırıcı doğal maskeleri öğrendiniz. Sağlıklı ve güzel bir cilt istiyorsanız, düzenli cilt bakımı yapmaya özen göstermelisiniz.



alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
cilt bakımı, gözenek sıkılaştırıcı maskeler, gözenekler


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yumuşak Eller İçin 10 Doğal Maske Tarifi Sanem Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 1 27 Nisan 2018 16:09
Koltuk Altı Ve Genital Bölge Kararmaları İçin Doğal Maske Tarifi Elysian Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 03 Mayıs 2014 15:24
Evde Gözenek Sıkılaştırıcı Tonik Hazırlama Elysian Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 22 Nisan 2014 09:27
Gözenek Sıkılaştırıcı Maske oneofgirl Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 28 Ağustos 2013 13:28
Cilt Sıkılaştırıcı Maske Dilara Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 05 Haziran 2010 14:08