IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Ekim 2018, 05:40   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Çay poşeti ile tırnak onarma




Çay poşeti ile tırnak onarma

Tırnak kırılması tırnakların en büyük düşmanı fakat kırılan tırnağınızı anlatacağımız yöntemle kolayca onarabilirsiniz!

Tırnak neden kırılır?
Tırnaklar parmak uçlarımızı dış etkenlerden korur. Eğer tırnaklarınız sıkça kırılıyorsa bu, vücudunuzda ters giden bir şeylere işaret ediyor olabilir. Örneğin eğer demir eksikliği yaşıyorsanız tırnaklarınız bu durumdan çok çabuk etkilenir. Uzun tırnaklarla klavye ya da telefon kulanıyorsanız ufak ufak ama sürekli darbeler alan tırnaklar kolayca kırılır. Cildin kuruması da tırnakların sağlıklı uzamasına engel olur. Sabah ve gece yatmadan tırnak kenarlarınızı güzelce nemlendirdiğinizden emin olmalısınız. Öte yandan sürdüğünüz ojeyi de çok uzun süre tırnaklarda bırakmanız, tırnağınızın nefes almasını engellediği için çabucak kırılmasına ve ayrılmasına neden olabilir. Görüldüğü gibi tırnak kırılmasına birçok etken neden olabilir. El bakımınızı ihmal etmemeniz tırnaklarınızın daha sağlıklı görünmesini sağlayabilir.


Tırnak kırılması nasıl önlenir?
Tırnaklarınızın kırılmaması için tırnaklarınız ıslak olduğunda ve banyodan sonra çok sert işlemler yapmamanız gerekir. Islak tırnaklar kuru tırnaklara oranla kırılmaya daha meyillidir. Tırnaklarınızı sağa sola doğru törpülemek yerine tek tarafa doğru törpülemeniz tırnak hassasiyetini azaltır ve tırnaktaki ayrılmaları ve kırılmaları engeller. Tırnak makasınızı seçerken dikkatli olun. Kör tırnak makasları tırnaklarınıza zarar verir. Aseton kullanırken ojeyi tırnaklarınızdan ovalayarak çıkarmak yerine oje çıkarıcınızı biraz oje üzerinde bekletip ojeyi yumuşatıp ovalamadan tırnaklarınızdan çıkarmanızda fayda var.


Kırılan tırnak nasıl onarılır?
Artık kırılan tırnağınızı kesmenize ve ellerinizde kötü bir görüntü oluşturmanıza gerek yok. Evde bulunan çay poşetleri ile kırılan tırnağınızı onarmak çok kolay. İhtiyacınız olan şeyler bir adet çay poşeti, makas, törpü ve takma tırnak yapıştırıcı eğer elinizde yoksa parlatıcı da kullanabilirsiniz. Bu yöntemde tırnağınızın temiz olması çok önemli. Ayrıca eğer oje varsa mutlaka temizleyin ellerinizi yıkayın ve kuruduğundan emin olun.


Çay poşetinden isterseniz tüm tırnağınıza göre isterseniz de sadece kırık kısmı onaracak büyüklükte bir parça kesin. Tüm tırnağınıza parlatıcı sürerek kırık parçanın sabitlendiğinden emin olun. Daha sonra kestiğiniz parçayı bir cımbız yardımıyla kırılan parçanın üzerine yerleştirip sabitleyin. İyice kuruduktan sonra düzelmesi için kağıt törpü ile üzerini güzelce pürüzsüzleştirin. En son bir kat daha parlatıcı geçtiğinizde tırnağınızın eskisi gibi olduğunu göreceksiniz.

Haberturk

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
cay, çay poşeti, tırnak, tırnak onarma


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
mdb dosyası onarma Kaf_Dağı Delphi 0 18 Mart 2015 14:06
Tırnak Soyulması - Tırnak Soyulması Hastalık Belirtisi Hakkında Detaylı Bilgi. Sevda Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 10 Şubat 2013 16:18
Alışveriş Poşeti ile Etek Altı Görüntü Bulut Haber Arşivi 0 25 Nisan 2012 18:09
[FF] pc temizleme onarma brkcyln Bilgisayar Donanımı 0 24 Şubat 2011 02:12
Mucize çay poşeti felçli adamı konuşturdu Angel Haber Arşivi 0 04 Aralık 2008 15:31