IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Kasım 2018, 20:02   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Elma sirkesi cilde nasıl uygulanır?




Cilt sorunlarına, kırışıklıklara ve birçok sağlık soruna çözüm olan masrafsız, pratik ve etkili bir ürün! Her evde bulunan, salataların vazgeçilmezi sirkeden bahsediyoruz. ‘Yüksek Topuklar’ size masrafsız ve zahmetsiz güzelliğin kapılarını açmaya devam ediyor. İşte elma sirkesinin cilde faydaları ve size önerilerimiz!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Canlandırıcı maske

Sirke, antioksidan ve güçlendirici etkisiyle cildin yaşlanmasını önler.Kuru ciltleri yumuşatmaya yardımcı bir losyon: 30 gram acı bakla tanesini 1 litre suyla karıştırıp kaynatın. İçine 2 litre elma sirkesi ekleyip 10 dakika daha kaynatın. Sonra yüzünüze sürün. Bu karşımı saklayıp daha sonra da kullanabilirsiniz.

Kırışık giderici maske

3 yemek kaşığı yeşil kili bir yemek kaşığı biberiye sirkesi ve bir yemek kaşığı buğday yağıyla karıştırın. Karışımı kalın bir tabaka hâlinde yüzünüze sürüp en az 20 dakika bekletin. Ardından ovarak cildinizden çıkarın ve yüzünüzü ılık suyla durulayın.

Elma sirkesinin faydaları nelerdir?

Sirkenin bilmeyen bir sürü faydası var! Sirke, en pahalı saç kreminden daha iyi sonuç veriyor; sivrisinek ısırıklarına iyi geliyor. Bembeya dişler pürüzsüz bir cilt için birebirdir. Cilt tipinin nasıl olduğunun önemi yok.
Sirke insan yaşamı açısından büyük bir öneme sahiptir. Vücudu dengeliyor, kendini yenilemesini sağlıyor. Her gün bir çay kaşığı sirkeyle bir çay kaşığı balı bir su bardağına koyup, üzerine ılık su ekleyin. Günde iki bardak için. Zayıfsanız kilo aldığınızı, kiloluysanız zayıfladığınızı görebilirsiniz.





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.





Dikkat etmeniz gereken tek nokta, sirkenin doğal yöntemlerle üretilmiş olmasıdır. Marketten sirke alırken en bulanık sirkeyi seçmeye özen gösterin. Çoğu kadın bulanık sirkenin bozuk olduğunu düşünebilir. Aslında en faydalı sirke budur. Endüstriyel sirkeler birkaç saat içinde ve ışınla sterilize edilerek üretildiği için beklediğiniz faydayı sağlayamazsınız.
Doğal ortamlarda üretilmeyenler hiçbir işe yaramaz. Hatta kendi sirkenizi evde kendiniz yapabilirsiniz. Sirke ayrıca vücudumuzda hormonların üretiminin canlanmasını sağlıyor. Kalbi, dolaşım sistemini,bagışıklık sistemi sindirim sistemini koruyor. Mide ağrısı ve gastrite iyi geliyor. Diyabet hastaları da ılık suya ilave edilmiş bir tatlı kaşığı elma sirkesini içebilirler. Diyabet riski taşıyanlar önceden sirke içmeyi alışkanlık edinirlerse hastalığı önleyebilirler.
Kalp hastalıkları, burun kanamaları, mineral eksikliği, enzim üretim eksikliği, cilt sorunları, akne ve sivilceler sirkeyle kontrol altında olur. Sirkeyi yanık tedavisinde de kullanabilirsiniz. İki ay düzenli kullanımda kolesterol oranını düzenler, vücudu mikroplardan uzak tutar, alzheimer’ı önlemede yardımcı olur. egama , kramp, kas kasılmaları, kireçlenme, yüksek tansiyon ve yaşlılık lekeleri için de kullanabilirsiniz. Hatta vajinal enfeksiyonları yok etmek için bile kullanılabilir.


alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
cilt sorunları, elma sirkesi, elma sirkesinin faydaları


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Elma Sirkesi Bakımı Luthien Ah Kadınlar 0 17 Ağustos 2014 15:12
Elma sirkesi zayıflama formülü? Sevda Diyet ve Sağlıklı Beslenme 0 30 Kasım 2012 19:23
Suna Dumankaya Elma Sirkesi AnqeL Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 17 Şubat 2012 02:43
Elma sirkesi ile nasıl zayıflanır ? Sükût Diyet ve Sağlıklı Beslenme 4 03 Mayıs 2008 11:27