IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Kasım 2018, 19:13   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Vücut Sıkılaştırmak İçin Alternatif Seçenekler




Vücut sıkılaştırmak özellikle bayanlar için görsel açıdan en çok önem verdikleri konulardan biridir. Şüphesiz her bayan aynaya baktığında kendini güzel ve fit görmek ister. Ancak dengesiz beslenme, hareketsiz bir yaşam ve hazır gıdalara olan eğilim sayesinde vücudun bazı bölgelerinde yağlanma ve sarkmalar gelişiyor. Vücut sıkılaştırmak ve vücudun ideal ölçülerine kavuşması için spor ve egzersiz yapmak önemlidir. Ancak gerek spor yapmayı sevmeyen gerekse spor yapmaya zamanı olmayan bayanların vücutlarını sıkılaştırmaları için bazı alternatif yollar da mevcuttur.
Vücut Sıkılaştırma Ve Toparlama İçin Basit Tüyolar



1- Hareketsiz yaşam nedeniyle vücutta ki sarkmalardan kurtulmak için her fırsatı değerlendirmek gerekir. Örneğin gün içerisinde rutin ev işlerini yapan kişiler birçok egzersiz hareketini doğal olarak yaptıkları için 350 kalori yakabiliyorlar.


2- Öğünlerinizde mutlaka protein bulunması gerekir. Eğer ana öğününüzde protein tüketmediyseniz, ara öğünde süt ya da yoğurt gibi bir besin tüketilmelidir. Çünkü protein içeren besinlerin sindirim süreleri diğer besinlere nazaran daha uzun olduğu için enerji artımını sağlar. Bu nedenle öğünlerde alınan protein daha fit olmanızı sağlayacaktır.





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.




3- Günlük uyku süresinin 8 saat olması önemlidir, çünkü 8 saatlik bir uyku uyuyan kişi bu süreden az uyuyan kişilere göre %56 oranında daha fazla yağ yaktığı kanıtlanmış bir durumdur. Uyku sürenize dikkat ettiğiniz takdirde vücut sıkılaştırmak için ilk adımı atmış olursunuz.



4- Kolon kanserinden, kan şekerinin düzenlenmesine, kan kolesterol seviyesinin normal düzeylere çekilmesinde oldukça faydalı olan yulaf fit bir vücut içinde önemlidir. Yulaf içeriğinde bol lif barındırdığı için hem zayıflamaya hem de kilo kontrolünde değerli bir besindir


5- Metabolizmayı hızlandırıp, yağ yakımı sağlayarak vücut sıkılaştırmak için bazı yağları beslenmemize ilave etmemiz gerekiyor. Metabolizmanın daha hızlı çalışmasına yardımcı olan balık ve kuruyemiş gibi besinler mutlaka tüketilmelidir. Yapılan bazı bilimsel araştırmalarda çoklu doymamış yağ asitleri yönünden zengin olan bu besinler yağ yakımı sağlayarak vücut sıkılaştırmak için ideal besinlerdir.
Vücut Sıkılaştırmak İçin Doğal Yöntemler

Vücut sıkılaştırmak için etkisi kanıtlanmış olan deniz tuzu birçok güzellik merkezinde uygulanır durumdadır. Vücutta ki fazla suyu emerek dokuların ve derinin daha çabuk şekle girmesine sıkılaşmasına yüzde yüz faydalıdır. Ayrıca her gece uygulanması gereken Hint yağı da vücut sıkılaştırmak için en etkili yollardan biridir. Oksijen bileşimi olan ve hayatımız için en değerli içeceklerden olan su vücutta yağ yakımını hızlandırdığı gibi metabolizmayı da harekete geçirir ve daha fit bir görünüm için fayda sağlar.




alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
dogal yöntemler, vucut sıkılaştırmak


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Akciğerler İçin Alternatif Bitki Tedavileri Zen Sağlık Köşesi 0 15 Haziran 2014 15:23
Göğüslerinizi Sıkılaştırmak İçin Evde Yapabileceğiniz Egzersizler Liaaa Sağlık Köşesi 0 03 Temmuz 2012 15:00
Gözeneklerinizi Sıkılaştırmak İçin 3 Öneri Liaaa Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 24 Nisan 2012 01:44
Bu Vücut İçin Çalışmak Gerek aLya Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 1 28 Aralık 2011 12:17