IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Ağustos 2019, 11:52   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yaz Güzelliği İçin Aydınlanın




Soğuk bir kışın ardından, her yıl bu aylarda, neredeyse bütün kadınlar birazcık güneş ışığı için yanıp tutuşmaya başlıyor. Erkenden kafa patlatılan tatil planları, diyetler ve bakmaya doyulamayan tatil fotoğrafları gittikçe cezbedici görünüyor. Bütün bir kış boyunca soğuk havaların, güneşsiz kalmanın hırpaladığı vücudumuzla yaza giremeyeceğimizden emin oluyoruz. Artık koyu renk rujlar ve ojeler sürmek istemiyoruz, saçlarımız da kardan, yağmurdan ve isten iyice bakımsızlaşmış. Peki ne yapmalıyız?

Makyaj
Yaz gelince, koyu renk olan her şey bir rafa kaldırılmalı. Makyaj malzemeleri dahil. Yazın hiçbir şey ışıltılı ve simli bir makyaj kadar memnuniyet vermez. Her şeyden önce psikolojik olarak içiniz açılacaktır. Yani bu yaz da turuncu tonlarından vazgeçmiyoruz. Simli ve parıltılı rujların, açık turuncu tonlarında simli allıkların ve parlak turuncu farların ortaya çıkmaya zamanı.

Tırnaklar
Aylar boyunca süren soğuk hava ve kapalı alanlarda durmanın tırnaklarınızı tanınmayacak hale getirmiş olması normaldir. İlk önce tırnaklarınıza biraz limon sürüp canlandırın, güzel bir manikür ve pedikürün sonrasında iş sizin yaratıcılığınıza kalmış. Artık tek renk ve koyu renk ojelerin modası geçti. Tırnaklarınız üzerinde rengarenk desenler yaratabilirsiniz. Biz yine yazın rengi olan cıvıl cıvıl turuncu tonları üzerinde durmanızı tavsiye ediyoruz. Yaz mevsiminin vazgeçilmezlerinden olan simli ve parıltılı ojeleri de unutmayın. Tırnaklarınız üzerinde evde çok rahat bir şekilde nail art süslemeleri de yapabilirsiniz.

Saçlar
Yaz demek açık renk saçlar demek. Yaza girerken yapmaktan kaçınmanız gereken ilk şey, güneş ve denizin etkisi ile zaten kendiliğinden açılacak olan saçlarınıza koyu renk boya uygulamak olacaktır. Esmerler saçlarına boya sürmeden olduğu gibi bırakmalı ve bir takım besleyiciler kullanmalıdır. Saçında boya olmayan sarışınlar besleyici papatya suları uygulamayı tercih edebilirler. Kumrallar ise aralara atılacak ufak röfleler ile doğal bir görünüme kavuşabilirler.

Kıyafetler
İlk olarak dolabınızı dökün ve ne var ne yok bir bakın. Bir seneden fazla süredir giymediklerinizi ayıklayın. Yaz başlarken bir şeylerden kurtulmak psikolojik olarak kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacaktır. Eğer bir yaz alışverişine çıkacaksanız, mutlaka açık renklerde giysiler alın.
Alıntı

__________________
Ruhum hep hayLaz kaLacak,
Üzgünüm hayat ßen " ßüyümeyeceğim.. "
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bakim onerileri, guzellik bakim


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kirpiklerin Güzelliği İçin Yapılması Gerekenler AftieL Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 04 Eylül 2014 19:24
Meyve Cilt Güzelliği İçin Şart . Zen Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 04 Ocak 2013 16:28
Sırt Güzelliği İçin Ne Yapılmalı Liaaa Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 13 Temmuz 2012 02:44
Cilt Güzelliği İçin İpuçları neler... ELa__ Ah Kadınlar 0 20 Mart 2012 06:34
Cilt Güzelliği İçin Buhar Banyosu YapraK Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 05 Mart 2010 02:08