IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Eylül 2019, 13:57   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
En İyi Şekilde Koruyabilmek İçin Cilt Tipinizi İyi Tanıyın!




Cildimizin esnekliğini ve genç görünümünü daha uzun süre korumak istiyorsak, günümüzün yaşam tarzı ve kirlilik gibi saldırgan atmosfer koşullarını da hesaba katarak cildimize büyük özen göstermek önemlidir.

Bunu gerçekleştirebilmek için cildinizin durumu, cilt tipiniz ve cilde zararlı toksinleri nasıl yok etmek gerektiği hakkında daha fazla bilgiye sahip olmalısınız, sonrasında da gerektiği gibi korumalısınız.

Farklı farklı cilt tipleri bulunur; bu nedenle işe başlamadan önce cilt tipinizin ne olduğuna karar verin. Kuru mu normal mi, cildinizin doğal rengi ne ve ne kadar esnek?

Cilt yağı önemli cilt koruyucularıdır ancak fazlası cilt sorunlarına yol açabilir. Gereğinden fazla yağ oluşumunu gidermek için ilk önce sebebini öğrenmeniz gerekir; beslenme yetersizlikleri, hormonal sorunlar, stres ya da tıbbi tedaviler fazladan yağlanmaya neden olabilir.

Hassas ciltler birtakım kozmetik ürünlerine karşı hassasiyet gösterebilir ya da bazen sivilce patlamasıyla karşı karşıya kalabilir, hassas ciltlerde doğru ürünün seçilmesi önemlidir.

Kırışıklıkları önlemek için düzenli olarak şekillenmelerini ve daha da kötüleşmelerini önleyecek bir güneş kremi kullanın ve cildinizi gerektiği gibi nemlendirin.

Beslenmenin cildinizin nasıl göründüğü ve nasıl hissettiğinin esasını oluşturduğunu aklınızdan çıkarmayın; su cilt nemi ve esnekliğinin korunması için birinci derecede önemlidir, bitki çayları gibi doğal antioksidanlarla birlikte meyve ve sebze açısından zengin dengeli bir beslenme de cildinizin güçlü ve sağlıklı kalmasına yardım edecektir.

Alıntı

__________________
Ruhum hep hayLaz kaLacak,
Üzgünüm hayat ßen " ßüyümeyeceğim.. "
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bakim, bakim onerileri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Cildinize En İyi Şekilde Bakmak İçin Kaybettiği Suyu Geri Kazandırın! MarveL Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 2 26 Haziran 2019 13:10
Yüz tipinizi tanıyın Baby Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 04 Mayıs 2015 12:36
Cilt tipinizi biliyor musunuz? Desmont Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 20 Ocak 2015 23:15
Yüz Geren Maske uygulama - Güzellik İçin Doğal Kür - Cilt Gerginliği İçin Maske AnqeL Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 24 Mayıs 2012 12:17
Cilt Kızarıkları İçin Maske Nasil yapilir? Bitkisel cilt maskesi yoSun Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 05 Kasım 2010 13:58