IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Kasım 2019, 12:03   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Göğüslerinizin sağlıklı kalması için yapmamanız gereken 7 alışkanlık




Sağlıklı göğüslere sahip olmak için kendinizi muayene etmeniz yeterli değildir. Hala kadınların % 70'i göğüslerinde ağrıdan muzdarip olabiliyor. Bunun yanı sıra, göğüslerinizde bazen tahriş veya kaşıntı hissedebilirsiniz. Böyle hassas bir alan, tüm bu sorunları en aza indirgemek için özel dikkat gerektirmektedir.

Göğüslerinizi sağlıklı tutmanız için yapmamanız gereken 7 alışkanlığı bir araya getirdik.

GÖĞÜS KILLARINI TIRAŞ ETMEK

Mükemmel görünmek istemek, göğüs kıllarınızdan kurtulmak istemek tamamen normal. Ancak göğüs kıllarınızı tıraş etmek göğüslerinizi incitebilir. Bu bölgedeki tüylerin çıkarılması, ağdalanması ve çekilmesi tahrişe, iç içe geçmiş kıllara ve iltihaplanmalara neden olabilir. Saçları kendiniz çıkarmayın, bunun yerine, bu alanda özel bilgileri olan ve güvenli bir şekilde çıkarmanıza yardımcı olan bir dermatoloğa gidin.

SPOR YAPARKEN NORMAL SÜTYEN KULLANMAK

Kadınların% 50'den fazlası egzersiz sırasında göğüs ağrısı çekmektedir. Koşarken veya zıplarken göğüsler 21 cm'ye kadar hareket eder. Bu nedenle, spor için doğru sütyeni seçmek ve günlük spor rutininiz için normal bir sütyen kullanmamak gerekir. Her spor dalında farklı bir sütyene ihtiyacın var. Aralarından seçim yapabileceğiniz düşük, orta veya yüksek etkili sütyenler vardır. Hangisini satın alacağınızı bilmiyorsanız, bir mağaza asistanına danışın. Kumaşı pürüzsüz ve sıkı olmalıdır.

YANLIŞ SÜTYEN KULLANMAK

Sütyeni yanlış tipte veya boyutta seçerseniz, sürekli ağrı veya rahatsızlık hissedebilirsiniz. Sütyen, çıkarma isteme duygusunu uyandırmamalıdır. Askılar çok dar olmamalı omuzlarınızı aşağı çekmemelidir. Sütyen kenarları göğsünüzde boşluk bırakmamalıdır. En konforlu olanı bulmak için farklı sütyen tiplerini kontrol edin ve deneyin.

MEME UÇLARINA PİERCİNG TAKMAK


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Elbette, herkes vücudunda istediği şeyi yapma hakkına sahiptir, ancak piercing göğüsleriniz için çok tehlikelidir. Piercing neden tehlikeli? Bazı kadınların metale alerjisi olabilir. Piercing süt üretimine zarar verebilir ve daha sonra emzirmeyi planlıyorsanız sorunlara neden olabilir. Apse ve ağrı gelişme riskini artırır.

GÖĞÜSLERİ DÜZELTMEK İÇİN BANT KULLANMAK

Büyük yakalı veya sırt kısmı açık bir elbise giymeniz gerekiyorsa, bu kolay bir çözümdür, ancak bunun göğüsleriniz için sağlıklı bir seçenek olmadığını unutmayın. Neden tavsiye edilmiyor? Banta alerjiniz olabilir. Meme uçlarınızda kızarıklık riski yüksek, iltihaplanma ve kaşıntıya neden olabilir.

GÖĞÜSLERİ NEMLENDİRMEMEK


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Yüzümüzde, ellerde ve bacaklarda kremler kullanıyoruz, ancak bazen göğüslerimiz gibi hassas bölgeleri de unutuyoruz. Günlük bakımı da hakediyorlar. Bu bölgenin derisi çok incedir. Göğüsler kaşıntılı pullar geliştirir ve elastikiyetlerini kaybeder. Göğüslerinizin genç kalmasını ve sarkmamasını istiyorsanız, kremler ve losyonlar kullanın.

GÖĞÜSLERİN TERLEMESİNİ ÖNLEMEMEK

Sıcak yaz günleri ve egzersiz göğüslerimizin çok terlemesine ve çok fazla rahatsızlığa neden olabilir. Bu bölgenin hassas cildi derhal tepki verir ve tahriş olur. Memelerin terlemesini nasıl önlersiniz? Sentetik kumaştan yapılmış sütyen satın almayın. Özel bir nem emici sütyene yatırım yapın. Alüminyum içermeyen deodorant kullanın. Terleme için özel olarak üretilmiş meme losyonlarını deneyin. Bebek pudrası deneyin.

GÖĞÜSLERİN DÜZLEŞTİRİLMESİ VE SIKILMASI

Göğüslerinizi düzleştirmek ve sıkmak, ağrılı bir dokunuşa ve hassasiyete neden olabilecek morluklara ve şişmeye neden olabilir. Bu hassas bölgeye zarar vermeyin, çünkü kolayca yaralanmaya neden olabilirsiniz. Tavsiye edilenler: Göğüslerinizi kontrol ederken yumuşak olun çok fazla sıkmanız gerekmez. Göğüslerinizi fazla düzleştirmeyen bir sütyen alın.

alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
alıskanlık, gogus, saglıklı, zarar


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sağlıklı beslenmek için atılması gereken adımlar nelerdir? YaRen Diyet ve Sağlıklı Beslenme 1 16 Haziran 2019 14:59
Sağlıklı ilişki için dikkat edilmesi gereken 28 kural Sanem Aşk ve İlişkiler 0 28 Mayıs 2018 15:20
Sağlıklı saçlar için bırakman gereken 13 hatalı alışkanlık Funda Saç Modelleri ve Bakımı 0 01 Mayıs 2018 00:35
Facebook'da yapmamanız gereken 5 şey! Pargali Facebook Haberleri 0 03 Nisan 2012 12:15
Yapmamanız gereken 10 şey! Slipknot Ağ, Network ve Networking 0 20 Ağustos 2010 17:16