IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Mayıs 2021, 17:39   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Madecassol Kremi Kullanımı ve Cilde Faydaları





Madecassol Kremi Kullanımı ve Cilde Faydaları


madecassol, krem, madecassol kremi, yüze madecassol, cilt, cilde madecassol


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



İçeriği cilde herhangi bir zarar vermeden yara ve yanıkların tedavisini ve cildin onarımını sağlamaktadır. Doktorlar tarafından da kullanımı önerilen popüler bir kremdir.

Madecassol krem kullanımı; Cilt yaralarının oluşmasına neden olan birçok sebep bulunmaktadır. Çözümü ise o kadar basit değildir. Böyle bir durumla karşılaştığımızda birçok yolu denemeyle başlarız.

Madecassol Ne Kremi
Madecassol Ne İşe Yarar

Yüzeysel yanıklar vücudun bazı bölgelerinde görülen deri ülseri, çatlaklar ile cilt yırtılmaları ve küçük cerrahi yaraların tedavisinde kullanılan kremdir.

Yüzeysel 1. ve 2. derece yanıklar, bölgesel deri ülserleri, yatak yaraları, meme başı çatlak ve yarıklar, sünnet, genital bölge yırtılmaları, doğuma yardımcı olmak amacıyla uygulanan küçük cerrahi müdahalelerde, radyasyon tedavisi sonrasında oluşabilecek cilt hasarlarında iyileşme sağlanması için kullanılmaktadır.

Cildinizde oluşan lekeler, yaralar ve yanıklar için rahatlıkla kullanabileceğiniz bir ürün istiyorsanız size önerimiz madecassol kremdir. Bu ürünü emziren ve hamile kadınlar gibi pek çok kişi gönül rahatlığıyla kullanabilmektedir.


Madecassol Krem Faydaları ve Kullanımı
Madecassol Kreminin Faydaları


Madecassol merhem nedir, herkes tarafında kullanılabilen bir üründür. İçeriğindeki kimyasal oranı çok azdır. En çok yaraların iyileştirilmesinde kullanılır. Ama unutulmaması gereken konu ise açık yaraların üzerine kullanılması önerilmemektedir.

Bununda sebebi eğer vücudunuz da oluşmuş açık yara veya yanıklara uygulanması sonrasında yarada tahrişi arttırıp, yaranın sulanmasına ve derinleşmesine neden olacağı düşüncesidir.

Madecassol kremi kullanmadan önce mutlaka prospektüsünü okumanızı öneriyor. Bu bileşenlerini, etkisini ve yan etkisi nelerinin neler olduğunu, nasıl kullanılır ve kullanım şekli gibi bilgileri rahatlıkla öğrenebilirsiniz.

Madecassol Krem Nasıl Kullanılır, Modecassol Krem Faydaları
Madecassol merhem nedir ne için kullanılır ?


Küçük dikiş ve ameliyat izleri, ciltte oluşan yaralar, kesik ve yırtılmaların daha çabuk iyileşmesini sağlamaktadır. Özellikle kadınlarda oluşan doğum sonrası ve aşırı kilo alımından sonra vücutta oluşmuş çatlakların iyileşmesini sağlamaktadır.

Madecassol krem kullanımı yine yeni doğum yapmış kadınların çokça karşılaştıkları bir diğer durumda bebeğin sürekli annesi emmesi sonucunda annenin göğüs uçları tahriş olur ve çatlar. Bu durumda da yine bu kremi kullanabilirsiniz. Tabi kremli bölgeyi güzelce temizlemeden bebek tekrar emzirilme melidir.

Çoğu kişide zaman zaman sivilceler oluşabilmektedir. Ama bunun en yoğun olduğu dönem ergenlik dönemidir. Sivilceler bazen de leke oluşumuna sebep olmaktadır. Madecassol krem sivilce içinde oldukça etkilidir bu nedenle madecassol kremi kullanabiliriz.

Madecassol krem yüze faydaları ; Aşırı soğuk ve kuru ciltlerde görülen, ellerde çatlamalara sebep olan cilt sorununa da yine bu kremi kullanabilirsiniz. Bu kremi düzenli olarak kullanarak yumuşak ve daha nemli bir cilde sahip olurken bu gibi sorunları ortadan kaldırabilirsiniz.

Madecassol Krem Nasıl Kullanılır ?


Kremi nasıl kullanacağını bilmeyen birçok kişi daha doğrusu bilmeden kullanan kişiler, madecassol kızarıklık yaptı sorunu ile araştırma yapmaktadırlar. Cilt sorunlarının tedavisi için doktorlar tarafından en çok önerilen ve tedavi planlamasında kullanılan ürün Madecassol’dür. Kremin nasıl kullanılacağı da doktorlar tarafından kişinin cilt sorununa uygun olarak önerilmektedir.

Doktor tarafından herhangi bir öneri yapılmadı ise, kremin içerisindeki prospektüste nasıl kullanılacağı bilgisi açık olarak anlatılmıştır. Bu uyarılara ve önerilere uymadığınız zaman madecassol kızarıklık yaptı sorunu ile karşı karşıya kalmanız oldukça olağandır. Bu nedenle önerilere mutlaka uymalısınız.



Uygulama;

Madecassol merhemi uygulama


Genel anlamda Madecassol merhemi, hasarlı bölgeye ince bir tabaka halinde uygulamalısınız. Günlük olarak 2 kereden fazla uygulanması önerilmez. İlk uygulandığı anda ciltte yanma hissi oluştursa da, birkaç dakika sonra yanma hissi giderek azalır ve yok olur. Bu durum beklenmeyen bir etki değildir.

Cilt bakımı ya da ciltteki sivilce ile sivilce izleri için Madecassol kremi yalnız kullanmanız önerilmez. Bunun yerine, bazı malzemeler ile karıştırılarak Madecassol uygulaması yapılmalıdır. Sivilce izi, cilt lekesi, çatlayan hasarlı cilt sorunu ve kuru cilt yapısı sorunlara sahip olan kişilerin Madecassol ile cilt bakımını şu şekilde yapması önerilir:

Hazırlık;

1 çay kaşığı Madecassol krem
1 çay kaşığı Bepanten krem
1 tane E vitamini ampülü
Hazırlıktan sonra temiz bir krem kabında iyice karıştırılır. Bu uygulamada Madecassol ve Bepanten kremin aynı ölçülerde kullanılması çok önemlidir.



Hazırlıktan sonra;

Hazırlanan karışım, göz ile dudak çevresi haricinde yüzdeki tüm sorunlu alanlara uygulanabilir. İnce bir tabaka halinde cilde sürülen krem, 1 saat kadar bekletilir. 1 saat sonrasında ise ılık su ile krem yıkanır ve cilt kurulanır.



Cilt lekelerinin kaybolmasını ve cildin yenilenmesini sağlayan bu uygulamayı haftada bir kere deneyebilirsiniz. Düzenli uygulama ile zamanla cildinizin yenilendiğini ve izlerin tamamen yok olduğunu göreceksiniz. Ancak kremin verilen oranlarda kullanılması gerektiği unutulmamalıdır. Aksi takdirde fazla kullanım nedeni ile ciltteki sivilce miktarı artabilir.



Yara izleri için madecassol kremi kullanacaksanız; normal bir krem gibi masaj yaparak sorunlu yere uygulayabilirsiniz. Cildin kremi tam olarak emdiğinden emin olmak gerekir. Ayrıca makalemizin başında da belirttiğimiz gibi açık yaralara kremin uygulanmaması gerektiği unutulmamalıdır. Açık yaralara uygulandığı zaman, yaraların iyileşme süreci uzamaktadır.



Kremin etkisinin net olarak görülmesi için yaranın oluştuğu gün kullanmaya başlanmalıdır. Yara tamamen kapandıktan sonra Madecassol kremi kullanarak zamanla etkisini görebileceksiniz. Bu krem için dikkat edilmesi gereken en önemli noktalardan biri de, doktor tarafından önerilip önerilmediğidir. Yara izlerinin durumunu doktora gösterdikten sonra Madecassol kremin kullanılması için onay alarak gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.



Madecassol Kremin Sağladığı Faydalar Nelerdir ?


Etken maddesi centella asiatica olan Madecassol pomadı birçok sorun için kullanabilirsiniz. Bu etken madde, Gotu Kola bitkisinden elde edilmektedir. Bu bitkinin sağladığı faydalar mucizevi olduğu için hemen hemen her aktar ve şifalı bitkiler satan yerlerde bulunmaktadır.



Yapılan klinik çalışmalar sonrasında Madecassol kremin sağladığı faydalar şu şekilde sıralanabilmektedir:



*Cilt yüzeyinde meydana gelen yanık ile yaraların tedavisinde ve bu sorunlar nedeni ile görülen yara izlerinin yok olmasında etkilidir.

*Bazı cerrahi operasyonlar nedeni ile bazı izler kalmaktadır. Bu gibi sorunların tedavisinde Madecassol pomad etkilidir.

*Çok hızlı kilo alan ya da kilo veren kişilerde çatlak sorunu meydana gelir. Bu çatlakların silikleştirilmesi ve zamanla kaybolmasında etkilidir.

*Sivilcelerini oynayan kişilerde yara izleri meydana gelir. Bu durumlarda kullanılan Madecassol pomad ile yara izleri yok olur.

*Sünnet sonrasında meydana gelen deri problemleri ve ******larda görülen yırtılma sorunlarının tedavisinde kullanılır.

*Akneler geçse de, izleri kaldığı durumlarda etkilidir.

*Sıcak ya da soğuk hava nedeni ile ciltte oluşan çatlakların iyileşmesini sağlar.

*Doğum sonrasında bebekler sürekli emzirildiği için göğüs ucunda çatlak ve yaralar meydana gelir. Bu gibi durumlarda bebek emdikten sonra Madecassol pomad sürülerek bir süre bekletilir ve sonrasında temizlenerek bebek emzirmeye devam edilir.

*Cilt yapısı kuru ve hassas olan kişilerde, cildi nemlendirme etkisi gösterir.

*İçeriğindeki özler sayesinde sürekli kullanımla hoş bir kokuya sahip olmayı sağlar.

*Dudak kenarlarında meydana gelen uçukların tedavisinde etkili olur.

*Etken maddesi sayesinde kan damarlarının açılmasında etkilidir. Bununla beraber yatıştırıcı etkisi ile uyku problemlerinde de fayda sağlamaktadır.


Madecassol Kremin Yan Etkileri Var Mıdır ?



Madecassol kremi önerildiği gibi dozunda kullanırsanız herhangi bir yan etkisi yoktur. Ancak açık yaraların üzerine sürüldüğü zaman ciltte tahriş oluşmasına ve içi su dolu kabarcıkların meydana gelmesine neden olur. İlk kullanıldığı anda hafif kızarıklık ve yanıyor hissi oluştursa da, birkaç dakika içerisinde bu durum ortadan kaybolur.



Ancak içeriğinde bulunan etken maddelere karşı alerjisi olan kişilerde aşağıdaki durumlar görülebilir:

Ciltte döküntü
Nefes almada güçlük
Ciltte kızarma
Ciltte içi su dolu kabarma
Kaşıntı
Dudaklar, dil, eller, yüz ve boğaz kenarlarında şişme


Yukarıda sıralanan yan etkiler her zaman ve herkeste görülmez. Madecassol kremin içeriğinde bulunan etken maddelere karşı alerjisi olan kişilerde bu durumlardan bir tanesi bile görüldüğü zaman vakit kaybetmeden doktora başvurulmalıdır.



Madecassol pomad
Ayrıca ağzınızın etrafında ve dudaklarınızda oluşan uçuklar içinde kullanabilirsiniz. Böylece daha kolay bir şekilde iyileşmesini sağlaya bilirsiniz.kreminde oldukça güzel bir kokusu vardır. Bu kremi sürekli olarak kullandığınızda bu koçu cildinize yerleşir ve cildiniz daha güzel ve hoş bir kokuya sahip olur.

Ayrıca kremin içerisinde bulunan maddeler karşı alerjiniz olabilir. Bu yüzden öncelikle çok küçük bir bölgeye uygulayıp denemenizde fayda vardır. Herhangi bir hastalığınız varsa doktorunuza danışarak başlamanız daha doğru olacaktır.

Cildinizde oluşan problemleri gidermek için en az 20 gün kullanmanız önerilmektedir.



 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
madecassol kremi kullanımı ve cilde faydaları


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Çörek Otu Yağı Cilde Nasıl Uygulanır? Cilde Faydaları Sarya Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 10 Mart 2021 09:38
Zeytinyağının cilde faydaları Sanem Alternatif Tıp 0 29 Ocak 2018 02:01
Su İçmenin Cilde Faydaları MySpace Sağlık Köşesi 0 02 Eylül 2013 19:11
Sirkenin Cilde Faydaları Zen Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 14 Mayıs 2013 21:46
Kivi’nin cilde faydaları Violent Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 04 Mayıs 2013 13:10