IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Haziran 2008, 07:54   #1
Kralice
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Dikkat Şemsiyeleri Hazırlayın Harita





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Devlet Meteoroloji İşleri İstanbul Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre yarın İstanbul'da yağış beklenmiyor, hava parçalı bulutlu. Bölgelere göre hava durumu şöyle:



Yaza girdik derken bir yağış haberi geldi. Özellikle de Cuma'dan itibaren Marmara Bölgesi'nde gökgürültülü sağanak yağış olacak...

Devlet Meteoroloji İşleri İstanbul Bölge Müdürlüğü'nden aldığımız bilgilere göre yarın İstanbul'da yağış beklenmiyor, hava ğarçalı bulutlu. Ancak Trakya'da sabah saatlerinde başlayan yağış akşam saatlerinde İstanbul'da olacak. Hava sıcaklıklarında ise 3-4 derecelik bir düşüş bekleniyor. Marmara Bölgesi'nde yarın Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli sağanak yağışlı olacak. Bursa merkez ve ilçelerinde sağanak yağışlı. İnegöl'de yağış başlayacak.

İLÇELERDE DURUM

Cumartesi günü ise İstanbul'un kuzey ilçelerinde yani Şile, Beykoz, Ümraniye ve Sarıyer'de kısa süreli hafif yağışlar bekleniyor. İstanbul'un diğer ilçeleriyle birlikte Balıkesir, Yalova, Bursa, Çanakkale ve Bilecik parçalı çok bulutlu olacak. Edirne, Tekirdağ, Kırklareli, Kocaeli ve Sakarya'da aralıklı olarak sağanak yağış görülecek

Pazar günü ise Balıkesir ve Çanakkale'nin dışında tüm il ve ilçe merkezlerinde aralıklı olarak öğle saatlerinden itibaren gökgürültülü sağanak yağış görülecek.

Sıcaklık İstanbul'da 24-25 derece olacak, 14-15 derece gece sıcaklıkları olacak.


DİĞER BÖLGELERDE İSE

Karadeniz Bölgesi'nde Batı ve Doğu Karadeniz'de yağış olacak. Pazartesi gününe kadar bu bölgelerde yağışlı bir hava bekleniyor. Ege Bölgesi'nde denizden esen rüzgar bulut taşıyacağından, 2-3 gün boyunca gökyüzünde bulut yoğunluğu fazla olacak. İzmir’den, Muğla ve Afyon'a kadar zaman zaman bulutlu, ancak nemli ve sıcak bir hava bekleniyor.

İç Anadolu Bölgesi'nin genelinde yarın yağış beklenmiyor. Lodosla birlikte sıcaklık artacak ama, lodos beraberinde daha puslu ve tozlu bir havaya neden olacak. Cuma günü Niğde-Sivas arasında yağmur görülebilir. Akdeniz bölgesinde esmeye devam eden lodos, nem oranını yüzde 70’e kadar çıkardığından hava çok daha bunaltıcı. Hissedilen sıcaklık 35 derecenin üzerine kadar çıkabiliyor. Bugünlerde Antalya’da zaman zaman hava bulutlanabilir. Güneydoğu Anadolu’da sıcaklık yarın 40 dereceye yaklaşacak.

Doğu Anadolu’da rüzgar hafif, bölgede bu üç gün yağış beklenmiyor, hava genellikle açık olacak. Güneşin de etkisi ile özellikle yarın yüksek sıcaklıklar yaşanacak.

Kaynak: haber7.com

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
dikkat, harita, hazırlayın, Şemsiyeleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
2011 Bayan Şemsiyeleri, Modelleri. Sevda Ah Kadınlar 2 07 Kasım 2010 13:20
Şemsiyeleri çıkarın! Hafta sonu yağış var! Lucifer Haber Arşivi 0 02 Nisan 2010 14:54
Ceketlerinizi Hazırlayın YapraK Ah Kadınlar 0 24 Eylül 2009 04:37
Celal Birsen Şemsiyeleri Tarzınızı Yansıtır Kralice Ah Kadınlar 0 27 Ekim 2008 23:23