IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Haziran 2008, 10:50   #1
Kralice
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kardeşini Kurtardı, Kendisi Öldü




SİVAS’ta yaşayan 13 yaşındaki Eyüp Sabri Şahin, su göletine düşen 10 yaşındaki kardeşi Taha Şahin’i kurtarmak için atladığı suda kardeşini kurtarmayı başardı, ancak kendisi boğularak can verdi.


Diriliş Mahallesi 18’inci Sokak'ta oturan Aydın- Nuray Şahin çiftinin üç çocuğundan en büyüğü olan, 80’inci Yıl İlköğretim Okulu 7’inci sınıf öğrencisi Eyüp Sabri Şahin, kardeşi Taha ve amcasının oğlu Mitad Şahin ile birlikte Göze mevkisi yakınındaki su göleti kenarına gezmeye gitti. 7 metre genişliğinde ve 2 metre derinliğindeki gölet çevresinde oynayan çocuklardan Taha Şahin bir ara gölet kenarındaki taşların üzerine geçerek ayaklarını suya soktu. Taşların üzerinden ayağı kayan Taha Şahin suya düştü. Yüzme bilmeyen kardeşinin çığlıklarını duyan Eyüp Sabri Şahin kendisini suya attı. Kardeşini dışarıya itmeyi başaran talihsiz çocuk, kendisi de yüzme bilmediği için sudan çıkamadı.
Ağabeyinin suyun içinden çıkmadığını gören Taha ve amca oğlu Mitad Şahin, yakınlarda bulunan komşuları Hakan Çalılı’dan yardım istedi. Koşarak olay yerine giden Hakan Çalılı, Eyüp Sabri Şahin’i sudan çıkardı. Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekibi tarafından Sivas Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Şahin, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Talihsiz çocuğun cesedi otopsi için Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: hurriyet.com.tr




 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
kardeşini, kendisi, kurtardı, Öldü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kız arkadaşını kurtardı, kendisi öldü aSi Haber Arşivi 0 27 Nisan 2011 15:12