IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Haziran 2008, 08:16   #1
Angel
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ağlatan savunma




Türkiye Otodrag Şampiyonası’ndaki kazada ölen gencin ailesinin açtığı tazminat davasında federasyon avukatının, ‘Oğlunuzun eğitimi düşüktü, size külfet olurdu’ sözleri anneyi ağlattı

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Antalya’da, 16 Nisan 2006’daki Türkiye Otodrag Şampiyonası’ndaki kazada ölen gencin ailesinin açtığı tazminat davasında Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) avukatı Göksu Aslan’ın, “Günümüzde eğitim düzeyi düşük yetişkin çocukların, artık anne ve babalarına maddi desteğinden değil, aksine maddi külfetinden söz etmek daha doğrudur” sözleri annenin tepkisine neden oldu. İbrahim Uzun’un annesi Şerife Uzun, avukata isyan ederek gözyaşı döktü.
Üç kişinin ölümüne neden olan kazada Uzun’un (18) ailesinin açtığı 90 bin YTL’lik tazminat davası Antalya 2. Sulh Hukuk Mahkemesi’nde devam ediyor. Yazılı savunmasını veren Aslan, Uzun’un askerliğini yapıp yapmadığının veya mesleki ve sosyoekonomik durumunun dava dilekçesinde bulunmadığını belirterek, “Davacı taraf Uzun’un mesleği ve davacı yakınlarına ne gibi bir desteği olduğu yolunda hiçbir açıklama yapmamıştır. Davanın reddi gereklidir” dedi.
Günümüzde eğitim düzeyi düşük çocukların artık anne ve babalarına maddi desteğinden değil, aksine külfetinden söz edildiğini savunan Uzun, “Bu anlamda çok sayıda yargı kararı mevcuttur” ifadelerini kullandı.

‘Meslek lisesi mezunuydu’
Savunmayı okuyunca gözyaşlarına boğulan anne Uzun, “Hangi çocuk annesine babasına külfet olmuştur” diyerek isyan etti. Uzun, “O mühendis olmak istiyordu. Meslek lisesini bitirmiş üniversiteye hazırlanıyordu. Avukat hakkında yasal işlem başlatacağım” dedi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ağlatan, savunma


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık