IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Haziran 2008, 13:10   #1
Kralice
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ancak Bu Kadar Olur!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Üç katlı apartman öyle bir yere inşa edilmiş ki. Görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor. Sizler de inanamayacaksnız.

Görüntü gerçekten ürkütücü. İnsanı hayretler içinde bırakıyor. Koca mağara bütün çıplaklığıyla ortada. 3 katlı bina mağaranın üzerine inşa edilmiş.

5 metrelik çukur çökünce işte bu dehşet görüntü ortaya çıktı. Hemen belirtelim mağaranın çıkışı daha tespit edilemedi.

Zonguldak İnağzı Mahallesi'nde bakkal işleten Ogün Güven, yeni gelen mallarını yerleştirdiği iş yerindeki deposundan bir süre sonra büyük gürültü duydu.

Kepenklerini kaldırdığı deponun tabanının yaklaşık 5 metre çöktüğünü gören Güven, yapının bitişik inşa edildiği 3 katlı apartmandaki ailesini ve vatandaşları uyararak dışarı çıkmalarını sağladı.

Deponun altında mağara bulunduğunu ve meşrubat türündeki ürünlerinin buraya düştüğünü fark eden Güven, Zonguldak Belediyesi ekiplerine haber verdi.

Mahalleye giden Belediye Başkan Yardımcısı Ender Gürcan ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çöken yerde mağara olduğunu, üzerinde de apartman bulunduğunu belirledi.

Apartmanın tehlike arz eden ek binası ile deponun diğer yanındaki kuaförün yer aldığı yapının boşaltılmasına karar veren belediye ekipleri, mağaranın temellerde oluşturduğu boşluğun ne kadar olduğunun belirlenmesine yönelik çalışma başlattı.

''KAYA DOLGU YAPILACAK''

Belediye Başkan Yardımcısı Gürcan, gazetecilere yaptığı açıklamada, mağaranın çıkışının neresi olduğunu tespit etmeye çalıştıklarını, hava sirkülasyonu nedeniyle de deponun ve apartmanın ek binasının temelindeki toprağın kaydığını tespit ettiklerini söyledi.

Herhangi tehlikeli durum belirlenmediği takdirde apartmanın alt kısmındaki boşlukları kaya dolguyla kapatarak güvenli hale getireceklerini söyleyen Gürcan, ''Mağaranın, deponun altından nereye kadar ilerlediğini tespite çalışıyoruz. Apartmanda ek bina dışında herhangi çatlak söz konusu değil. Mağara, tamamen apartmanın altındaysa, bina boşaltılmak zorunda kalınacaktır'' dedi.

Bakkal sahibi Ogün Güven de çöken yerden ürünlerinin bir kısmını vatandaşların yardımıyla çıkardıklarını, apartmanlarında 12 kişinin yaşadığını, ek binada iş yeri ve yanındaki apartmana bağlı bir oda dışında herhangi yapı bulunmadığını kaydetti.

Kaynak: AA

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ancak, kadar, olur


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık