IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Haziran 2008, 10:13   #1
Angel
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Tinerci Kadin PoLisi Sokakta ÖLdürdü..





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Turgutlu'da, tinerci dehşet saçtı

MANİSA, Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli sivil memur 38 yaşındaki Zerrin Külege, iddiaya göre bıçak zoruyla çantasını almak isteyen madde bağımlısı H.P. tarafından bıçaklanarak feci şekilde öldürüldü.

Acarlar Mahallesi, Piyaleoğlu Caddesi, Numara 285'teki apartmanın önünde, bugün saat 16.30 sıralarında meydana gelen olayda, Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli sivil memur 38 yaşındaki Zerrin Külege, ziyaret için yanına gittiği arkadaşından dönüşte, Piyaleoğlu Caddesi, 285 Numaralı apartmanın merdiveninde, madde bağımlısı 22 yaşındaki H.P. ile karşılaştı.
İddiaya göre H.P., Külege'nin çantasını bıçak zoruyla almak istedi. Bunun üzerine H.P., Külege'yi vücudunun 5 yerinden bıçakla yaraladı. Bacağına ve karnına aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içerisinde kalan talihsiz kadın, saldırgandan kurtulabilmek için yanındaki ruhsatlı tabancasıyla ateş ederek H.P.'yi hafif yaraladı.

VCumhuriyet Mahallesi, Selçuklu Sokak üzerinde bulunan evinin önüne kadar sürünerek geldi. Aşırı kan kaybı nedeniyle evinin önünde bayılan ve yığılıp kalan, daha sonra çevredekiler tarafından çağırılan 112 acil servis ekipleri tarafından Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan genç kadın, hemen ameliyata alındı. Ancak ameliyat sırasında hayatını kaybetti.
Olay sonrası Turgutlu'da geniş çaplı operasyon başlatan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, cinayet zanlısı H.P.'yi kıskıvrak yakalarken hayatını kaybeden Külege ise yanında bulunan ruhsatlı tabancayla H.P.'yi ayaklarından yaraladığı ortaya çıktı.

Hayatını kaybeden Külege'nin evli ve 2 çocuk annesi olduğu, eşi Ahmet Külege'nin de Güneydoğu'da uzman çavuş olarak görev yaptığı sırada bir operasyon sırasında yaralanarak gazi olduğu belirtildi. Turgutlu'da yaşanan bu talihsiz olay, Turgutlu Emniyet Müdürlüğü'nü de yasa boğarken, olayı duyan Manisa Emniyet Müdürü Adem Aydemir ilçeye gelerek olayla ilgili bilgi aldı. Turgutlu Emniyet Müdürü Nesim Gezer olay sonrası gözyaşlarına hakim olamazken talihsiz kadının çocuklarının feryadı yürekleri dağladı.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
kadin, polisi, sokakta, tinerci, öldürdü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
ABD Polisi silahsız genci öldürdü Seth Haber Arşivi 0 22 Kasım 2014 11:42
Annesini öldürdü, polisi yaraladı Cemalizim Haber Arşivi 0 01 Mayıs 2009 22:43