IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Haziran 2008, 19:36   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Babanin yikildigi an




Haber yapmak için gittiği kazada oğlunun cesediyle karşılaştı

30 Haziran 2008ŞARKIŞLA (Sivas), (DHA)SİVAS'ın Şarkışla İlçesi'nde, hafif ticari araçla midibüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi öldü, 23 kişi de yaralandı. Haber yapmak için kaza yerine giden Anadolu Ajansı muhabiri Kemal Erdoğmuş, oğlu 20 yaşındaki Burak Erdoğmuş'un cesediyle karşılaşınca şoka girdi.

Kaza bugün saat 12.00 sıralarında Kayseri- Şarkışla karayolu 95'inci kilometresinde Gürçayır Beldesi yakınlarında meydana geldi. Burak Erdoğmuş yönetimindeki 58 HD 706 plakalı hafif ticari araçla tali yoldan, ana yola kontrolsüz bir şekilde çıkınca, Kayseri'den Şarkışla İlçesi'ne giden İbrahim Kıvrak yönetimindeki 35 AU 7283 plakalı Giray Tur'a ait yolcu midibüsüyle çarpıştı. Kazada, Burak Erdoğmuş ile midibüs şoförü İbrahim Kıvrak olay yerinde, kimliği belirlenemeyen bir yolcu ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kazada 23 kişi ise yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Şarkışla Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, kimliklerin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

GAZETECİYE ŞOK

Trafik kazası, acı bir aile dramına da neden oldu. Anadolu Ajansı Şarkışla muhabiri Kemal Erdoğmuş, haber yapmak üzere kazanın bulunduğu bölgeye gitti. Kazaya karışan araçlardan birinin kendi aracı olduğunu farkeden Erdoğmuş, daha sonra da oğlu Burak Erdoğmuş'un cesediyle karşılaştı. Şok geçiren Erdoğmuş, sağlık görevlilerin yardımıyla sakinleştirilmeye çalışıldı. Uzun süre kendine gelemeyen Kemal Erdoğmuş'a kaza yerindeki ambulasta sağlık görevlileri tarafından müdahalede bulunuldu. Kaza sonrasında ölenlerin cesetleri otopsi için Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kemal Erdoğmuş'un ölmeden önce arabada çekilen fotoğrafı...

ÖLEN ÜÇÜNCÜ KİŞİNİN KİMLİĞİ

Sivas'ın Şarkışla İlçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında ölen 3'üncü kişinin 38 yaşındaki Perihan Özen olduğu belirlendi. Kaza sonrası hastanede tedavi altına alınanların yaralıların sayısının da 28 olarak açıklandı. Kazada yaralananların kimlikleri şöyle:
Ali İnci, Ali Gençoğlu (67), torunu Ali Gençoğlu, Döndü Güngör (52), İbrahim Çakar, Sultan Dikmen (45), Salih Barışık (64), Gülsiye Barışık (50), Kadriye Güçlü (63), Kübra Yılmaz (53), Pakize Kazancı (65), Gülten Şentuna, Ali Yıldız (52), Medine Yapıcı (56), Ayten Karaca (46), Emriye Yıldız, Haşime Usta, Fatma Şenol, Berfi Kadriye Karaca'nın tedavileri Şarkışla Devlet Hastanesi'nde sürerken, durumu ağır olan İbrahim Çakar, Nurcan Sungur, Vildan Karaca, Haşime Usta, Salih Barışık, Feray Sürmeli, Zülal Gümüş, Hatice Koparan ve Şükran Altaş ise Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

KAZA YAPTIĞI ARAÇLA FOTOĞRAF ÇEKTİRMİŞ

Hafi ticari araçla yaptığı kazada ölen Burak Erdoğmuş'un internette üye olduğu bir sitedeki sayfasına 8 gün önce tatilde çektirdiği fotoğrafların yanı sıra, kazada hayatını kaybettiği aracın içinde ve önünde çektirdiği fotoğrafları da koyduğu görüldü. Erdoğmuş'un 2 yıl önce ailesi ile birlikte geçirdiği kazanın fotoğrafını ve ailesinin yaralı halinin de sayfada yer aldığı belirlendi. Hastanede yaralı halde çekilen fotoğraflarını kaza yapan aracın içerisine photoshopla yerleştiren talihsiz gencin o dönemi ‘Zor geçen günler’ olarak nitelediği ortaya çıktı. Sitede Erdoğmuş'un çocukluk fotoğraflarına da yer verdiği belirlendi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
babanin, yikildigi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kötü karnede anne babanin hiç mi suçu yok? oneofgirl Aile Evlilik ve Çocuklar 0 21 Temmuz 2013 13:39
BİR BABANIN DİLİNDEN / Güngör Celep MdxL Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 10 Kasım 2010 01:56
Babanin Sonu Coder Fıkra 0 01 Mart 2010 20:50
Karadenizli Bir Babanin Ogluna Yazdigi Mektup mihrac Komedi ve Mizah 0 21 Nisan 2008 15:33