IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Temmuz 2008, 17:02   #1
Angel
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Çocuk bakıcısından tecavüz iddiası





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



ANTALYA'da açılış ve fuarlarda mankenlik yapan 26 yaşındaki Emine Ş., bir süredir evlerinde 2 çocuğuna bakıcalık yaptığı 46 yaşındaki restoran sahibi Celal Ç.'nin kendisine 2 kez tecavüz ettiği iddiasıyla polise başvurdu. Emine Ş.'nin ‘Celal abi’ diye söz ettiği restoran sahibi, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Manavgat'ta büyük bir restoran işleten Celal Ç., daha önce boşandığı eşi ve 2 çocuğuyla birlikte oturduğu Antalya'nın Şirinyalı semtindeki evinde, çocuklarına bakması açılış ve fuarlarda mankenlik yapan 26 yaşındaki Emine Ş.'yi işe aldı.

İşadamının birlikte oturduğu eski eşi geçen hafta sonuna doğru Ankara'ya gitti. Pazar günü bilgisayarda oyun oynarken Celal Ç.'nin yanına gelip “Eski karım beni aldatıyor ve sen bunu biliyorsun, benden saklıyorsun” diye bağırdığını söyleyen Emine Ş, bu konuda bilgisi olmadığını söylemesine rağmen bağırmayı sürdüren adamın daha sonra da kendisini kollarından tutup sürükleyerek yatağa götürüp tecavüz ettiğini iddia etti.
Celal Ç.'nin daha sonra Ankara'ya gidip eski eşinin yanındaki 2 yaşındaki kızını alıp eve döndüğünü, kendisine bir kez daha tecavüz ettiğini öne süren Emine Ş., Demircikara Polis Merkezi'ne giderek şikayetçi oldu. Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliğine götürülen Emine Ş. ifadesinde şunları anlattı:

“Celal abi yanıma gelip ‘Karım beni aldatıyor. Sen bunu biliyor ve benden saklıyorsun’ dedi. Ben de hiç bir şeyden haberimin olmadığını söyledim. Ancak bağırmaya başladı. Çok korktum. Titremeye başladım. Sonra beni kollarımdan tutup sürükleyerek yatak odasına götürdü ve tecavüz etti.
Sonra kalkıp gitti. Ankara'ya gitmiş. Ertesi gün geri geldi, ben hala yatıyordum. Birlikte sigara içmemizi istedi. Sonra benimle isteğim dışında tekrar zorla ilişkiye girdi. Ben kendime gelince hemen karakola gittim.”
Bunun üzerine polis Celal Ç.'yi gözaltına aldı. Emine Ş.'ye tecavüz etmediğini, kendi isteğiyle ilişkiye girdiklerini söyleyen Celal Ç., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bakıcısından, cocuk, iddiası, tecavüz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Toplu tecavüz dehşeti: 11 çocuk bir kadına tecavüz etti. Düş Haber Arşivi 2 26 Ekim 2014 09:51
Kurucaşile'de tecavüz iddiası Cemalizim Haber Arşivi 0 21 Şubat 2009 21:14
3 gün boyunca tecavüz iddiası Lin Haber Arşivi 1 02 Mayıs 2008 19:39