IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Temmuz 2008, 12:38   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yaralı polisi İÇERİ ALMADIK ÇÜNKÜ..




ABD Konsolosluğu çatışma anında yaralı polislere kapıların açılmamasının nedenini açıkladı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Çatışmada yaralanan trafik polisi Osman Dağlı, tedavi gördüğü hastanede kendisini ziyarete gelen komiserine, yaralandığında içeriye kaçmak için yardım istediğini ancak Amerikalı görevlilerin kapıyı açmadığını söyledi.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
"İÇERİ GİRMEK İSTEDİK KAPILAR AÇILMADI"
ABD'nin İstinye'deki İstanbul Başkonsolosluğuna dün düzenlenen silahlı saldırı sonrasında yaralanan trafik polisi Osman Dağlı, tedavi gördüğü hastanede kendisini ziyarete gelen komiserine, yaralandığında içeriye kaçmak için yardım istediğini ancak Amerikalı görevlilerin kapıyı açmadığını belirterek dert yandı.

Sarıyer Kaplıcalar Mahallesi'ndeki ABD İstanbul Başkonsolosluğu'nda yaşanan saldırıda, Başkonsolosluk koruma polisi Nedim Çalık, trafik polisleri Mehmet Önder Saçaklıoğlu, Erdal Öztaş ve Osman Dağlı saldırganları etkisiz hale getirmek için çalıştı. Kulübedeki Çalık, Saçaklıoğlu ve Öztaş saldırganların kurşunlarına karşılık verince çatışma çıktı. Bu arada konsolosluğun hemen ilerisinde bekleyen Trafik Vakfı'na ait çekicinin yanında trafik polisi Osman Dağlı da silahını saldırganlara doğrulttu. Çatışmada üç polisimiz şehit olurken, üç saldırgan öldü. Dağlı yaralı olarak İstinye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Dirseğinden yaralı olan ve ameliyat geçiren trafik polisi Dağlı, hastanede yaşadıklarını komiserine anlatırken Amerikalı görevlilerin yardım etmediğini söyledi. Polis memuru Dağlı, yaralandığında içeri kaçmak için konsolosluğun kapısına doğru kendini attığını ancak Amerikalı görevlilerin kapıyı açmadığını söyleyerek komiserine dert yandı.

CERRAH DA TEPKİ GÖSTERMİŞ
Öte yandan ATV Haber'in iddiasına göre İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah da yaralı polise yardım edilmemesine öfkelendi. İddiaya göre kamera görüntülerinde Osman Dağlı'nın vurulması sonrasında Başkonsolosluk binasının girişine doğru, yöneldiğini ancak ABD deniz piyadesinin ve güvenlik görevlilerinin kapıyı açmamakta direnmelerine öfkelenen Cerrah "Böyle şey olamaz.Bu hiçbir şekilde anlaşılır bir şey değildir" diye tepki gösterdi.

KAPILAR OTOMATİK KAPANDI: SİSTEM BÖYLE
Başkonsolosluk iddialarla ilgili sessiz kalırken, yetkililerden şu bilgi geldi: Güvenlik sistemi silahlı saldırı anında otomatik kilitleniyor. Türk polisinin de bu sistemle ilgili bilgisi var. Kapılar otomatik kapandı, dışarıda bir konsolosluk görevlisi de kaldı. Polisin sorusu üzerine bu kişi, "Kapılar otomatik kapandı. Sistem böyle" demiş. İlk yardım kiti ulaştırıldı. Görevli yaralıya müdahale etti. Türk polisiyle beraber geliştirmişler. Konsolosluk personeli silahsız ve kendisini savunamayacak durumda

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
almadik, çünkü, polisi, yaralı, İÇerİ


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
CS 1.6 LAN da ADMİN olma [<-- İCERİ] (Yeni Eklentiler)(Yeni Ozellikler) PyrO Counter Strike Online - CS GO 2 02 Temmuz 2014 17:10
Metin2Cafe Pvp Yeni Binek ve Özel NPC'ler... Ömürlük SERVER Diyenler İCERİ... mavideniz07 Metin2 0 03 Aralık 2010 14:58
Mynet Pvp Sunucuları Açılmıştır... Ömürlük SERVER Diyenler İCERİ... mavideniz07 Metin2 0 09 Kasım 2010 10:56
Cs serverlarinda kapmayna İcerİ ! tycs* Counter Strike Online - CS GO 0 06 Eylül 2009 12:03