IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Temmuz 2008, 12:57   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
4'üncü KORSAN TAKSİCİ çıktı




ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu'na yapılan saldırıdan kaçan dördüncü kişi teslim oldu.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


ABD’nin İstanbul Başkonsolosluğu’na yapılan saldırıdan sonra otomobille kayıplara karışan dördüncü kişi teslim oldu.

KORKUP KAÇTIM
Bu kişi, İkitelli’de korsan taksici olduğunu, teröristlerce silah tehditiyle olay yerine götürüldüğünü ileri sürdü. Çatışmanın ardından korktuğu için saklandığını söyledi. İstanbul Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri yaptıkları operasyonlarla El-Kaide’nin ikinci ölüm timini de çökertti. Şehit polisler için dün Vatan Caddesi’ndeki Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen törenin ardından açıklama yapan İçişleri Bakanı Beşir Atalay, terörist saldırının ardından 3’ü İstanbul’da biri Kars’ta olmak üzere 4 kişinin gözaltına alındığını açıkladı. Atalay, teröristlerin eylem tarzını ise "Olayın geneline bakılırsa, intihar eylemi görüntüsü var" diye yorumladı. Atalay’ın açıklamasının ardından süren operasyonlarda gözaltına alınanların sayısı arttı. İddiaya göre, İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yeni bir saldırı hazırlığındaki El-Kaide’nin ikinci ölüm timini de çökertti. Kaç kişiden oluştuğu açıklanmayan bu timin, 15-20 Kasım 2003 saldırılarında olduğu gibi bir kaç gün sonra eyleme kalkışacağı ileri sürüldü.

TESLİM OLDU
Akşam saatlerinde 155 polis imdat telefonunu arayan bir kadın kardeşinin Başkonsolosluk saldırısından kaçan kişi olduğunu ve teslim olmak istediğini söyledi. Bu arada şüpheli İkitelli Şehit Zeki Kaya Polis Merkezi’ne teslim oldu. Özel bir ekip, şüpheliyi sağlık kontrolü için önce Adli Tıp Kurumu’na, sonra Terörle Mücadele Şubesi’ne götürdü. Olayda kullanılan 34 VS 7592 plakalı Ford Fiesta şüphelinin İkitelli’deki garajında bulundu. Araç Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.

SİLAHLA TEHDİT ETTİLER
Şüpheli ifadesinde, İkitelli’de korsan taksicilik yaptığını, saldırganları müşteri olarak otomobiline aldığını anlattı. Saldırıdan son ana kadar haberi olmadığını savunan şüpheli, "Silah gösterip ayrılmamamı söylediler. Sonra çatışma çıktı. Ben korkup kaçtım ve evime geldim. Arandığımı duyunca dışarı çıkamadım.

Hürriyet

İKİNCİ EYLEM HAZIRLIĞI

Akşam gazetesinin haerine göre yakalanan 4. eylemci yeni bir eylem hazırlığı içindeydi. Saldırı sonrası kaçan teröristin El Kaide’nin uyuyan bir başka hücresi ile birlikte yine bir Amerikan hedefine saldırı düzenleyecekleri öğrenildi. İstanbul polisi alarma geçerken, Emniyet yetkilileri gözaltıların artabileceğini söyledi. Emniyet’ten konuyla ilgili henüz net bir açıklama yapılmazken, soruşturmanın derinleştirildiği belirtildi. Öte yandan, CIA uzmanlarının da sorgulamayı izlemek için izin istediği bildirildi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
 

Etiketler
4üncü, çıktı, korsan, taksİcİ


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Maden faciasında 16'ıncı gün Seth Haber Arşivi 0 12 Kasım 2014 11:44
60.ıncı Sevıye Ecrin Online Oyunlar 0 26 Kasım 2013 23:45
Başkan da korsan çıktı! KarakıZ İnternet Dünyasından Haberler 0 19 Aralık 2011 17:27