IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Temmuz 2008, 09:54   #1
Angel
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İyi ki idam kalktı





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bu komutanlar şükretsinler ki Avrupa Birliği var. Avrupa Birliği sayesinde Türkiye’de idam cezası kaldırıldı. Emekli komutanlar ve Ergenekon oluşumundaki isimler aksi takdirde şimdi idamla yargılanacaklardı

AVRUPA
Parlamentosu Yeşiller Partisi Milletvekili Cem Özdemir, Türkiye’deki
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] soruşturmasında gözaltına alınan emekli generaller için ilginç cümleler sarfetti. Almanya’nın Mannheim kentinde yapılması düşünülen termik santrale karşı başlatılan kampanyaya destek veren Cem Özdemir, burada basın mensuplarının sourlarını yanıtladı.

O paşalar AB karşıtı

Türkiye’de sürdürülen
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] soruşturmasına da destek verdiğini açıklayan Özdemir, "Ergenekon soruşturmasında emekli paşaların de içinde olduğu darbe iddiaları soruşturulup ortaya çıkarılsın. Darbe girişimi dünyanın her yerinde büyük bir suçtur. Darbe günlükleriyle ortaya çıkan ve darbe yapmaya hazırlandıkları tespit edildiği iddia edilen emekli paşaların çoğunun Avrupa Birliği’ne karşı olduklarını biliyoruz. Bu komutanlar şükretsinler ki Avrupa Birliği var. Avrupa Birliği sayesinde Türkiye’de idam cezası kaldırıldı. Emekli komutanlar ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] oluşumundaki isimler aksi takdirde şimdi idamla yargılanacaklardı" dedi.

Demokrasi kavgası

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]’nin kapatılması konusuna da değinen Avrupa Parlamentosu Milletvekili Cem Özdemir, "Türkiye’de yaşanan sorun demokrasi sorunu. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] davası ve AK partinin kapatma davasını birlikte göz önüne aldığımızda, Türkiye ya Avrupa düzeyinde çağdaş bir demokrasiyi yaşayacak ya da darbelerin konuşulduğu, halkın bastırıldığı, statükonün hakim olduğu bir sistemi. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi eğemenlik kayıtsız şartsız milletin mi olacak. Bunu göreceğiz" diye konuştu.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
idam, kalktı, İyi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Borsa Şaha Kalktı! Rhytia Haber Arşivi 0 08 Temmuz 2012 22:08
Groupon Atağa Kalktı. Spartacus İnternet Dünyasından Haberler 0 17 Nisan 2012 13:23