IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Temmuz 2008, 10:57   #1
Angel
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Tunceli'de çatışma: 1 terörist öldürüldü





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Tunceli nin Ovacık ilçesine 500 metre uzaklıkta güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada 1 terörist öldürüldü.
Tunceli Ovacık karayoluna bomba döşemek isteyen terörist güvenlik güçleri tarafından farkedelince "dur "ihtarında bulunuldu. Güvenlik güçlerinin "dur" ihtarına terörist grubun ateşle karşılık vermesi sonucu çıkan çatışmada 1 terörist öldürüldü.
Bölgede operasyonlar devam ediyor.

MAYINLI TUZAKTA 2 ASKER ŞEHİT OLDU
Öte yandan Tunceli merkeze bağlı Altınyüzük Köyü kırsalında operasyona çıkan askeri birliğin geçişi sırasında daha önce PKK'lı teröristlerce yola döşenen mayının uzaktan kumanda ile patlatılması sonucu Jandarma Kıdemli Üstçavuş Halis Kırımlı ile Jandarma Komando Er Samet Akdeniz şehit oldu. Patlamanın ardından ağır silahlarla ateş açan teröristlerın etkisiz hale getirilmesi için bölgede hava destekli geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Bugün öğleden sonra Tunceli merkeze bağlı Altınyüzük Köyü kırsalında operasyona çıkan askeri birliğin geçişi sırasında, PKK'lı teröristler daha önceden patika yola düşedikleri mayını uzaktan kumanda ile patlattı. Jandarma Kıdamli Üstçavuş Halis Kırımlı (Konya Akşehir) Jandarma Komando Er Samet Akdeniz'in (Bayburt) erin ağır yaralandığı patlamanın ardından dağlık alanda gizlenen ve sayıları henüz belirlenemeyen teröristlerce, makineli tüfek ve ağır silahlarla ateş açtı. Güvenlik güçleri de teröristlere anında karşılık verdi.

Saldırı haberi üzerine Tunceli Jandarma Bölge Komutanlığı'ndan kalkan skorsky tibi helikopterlerle çatışmanın yaşandığı bölgeye çok sayıda jandarma özel harekat timleri sevk edildi. Güvenlik güçleri teröristlerin kaçış yollarını kapatarak abluka altına almaya çalışırken, iki kobra helikopteri de PKK'lıların bulunduğu yeri yoğun ateş altında tuttu. Teröristlerin çevresindeki çember giderek daraltılırken, çatışmaların uzun süre devam ettiği bildirildi.

ASKERLER KURTARILAMADI

Mayınlı tuzakta ağır yaralanan Jandarma Kıdamli Üstçavuş Halis Kırımlı ile Jandarma Komando Er Samet Akdeniz, çatışmanın yaşandığı bölgeden helikopterle Elazığ Asker Hastanesi'ne getirildi. İki asker, doktorların çabasına rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Şehit Üstçavuş Kırımlı ile Er Akdeniz'in cenazeleri yarın saat 10.00'da Elazığ Asker Hastanesi'nde düzenlenecek törenden sonra memleketlerine gönderilecek.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
çatışma, terörist, tuncelide, öldürüldü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Tunceli'de o Karakolu Basan 16 Terörist Öldürüldü Rhytia Haber Arşivi 0 18 Temmuz 2012 15:40
Tunceli'de bir terörist öldürüldü Collettivo Haber Arşivi 0 24 Eylül 2008 16:42
Tunceli'de 11 terörist öldürüldü. Lee Haber Arşivi 3 10 Nisan 2008 19:28
Mardin'de Çatışma 1 Terörist Öldürüldü Burak Haber Arşivi 0 12 Mart 2007 19:36