IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Temmuz 2008, 13:41   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İngiliz annenin çığlığı





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


İngiltere'de yaşayan Cardwel Ailesi, birkaç gün önce özel bir tur şirketiyle, tatil için Muğla'nın ünlü tatil beldesi Dalyan'da yaşayan akrabaları Rebecca Sayne Kingheiln'a geldi. Önceki gün, Dalyan'a bağlı Okçular Köyü'nde bulunan evin önünde oynamaya başlayan 2 yaşındaki Lucy Cardwel, dengesini kaybederek 1.5 metre derinliğindeki yüzme havuzuna düştü.

4 HASTANE DOLAŞTI
Başını havuzun kenarına çarpan ve çok miktarda su yutan küçük kız, yaklaşık 3 dakika havuzda kaldı. Kızını göremeyen anne Sophie Cardwel, havuza düştüğünü fark edince hemen atlayıp kurtardı. Bu arada baba Karl Cardwel'in, çağırdığı 112 acil servis ekibi kısa sürede olay yerine geldi. Doktor, hayati fonksiyonları duran küçük kıza, kalp masajı ve suni solunum yaparak, kalbini yeniden çalıştırdı. Ambulansa konulan küçük kız, 10 dakika sonra Ortaca Devlet Hastanesi'ne ulaştırıldı. Küçük kız, ilk müdahalenin ardından 45 dakika yolculukla Muğla Devlet Hastanesi'ne oradan da İzmir'e sevk edildi. 1 saat 45 dakikada alınan 240 km.'nin ardından Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne ulaştırılan küçük kız, yoğun bakımda yer olmadığı için bu kez de Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde kaldırıldı. Solunum cihazına bağlanan ve yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan küçük kızın hayati tehlikesinin devam ettiği açıklandı.
"NE OLUR KIZIMI KURTARIN"
Gözyaşına boğulan anne Sophie Cardwel, hastane bahçesinde "Kızımı kurtarın" diyerek sinir krizleri geçirdi. Kendi annesi tarafından teselli edilmeye çalışılan genç kadın, cep telefonuyla İngiltere'yi arayarak yakınlarına da olayı haber verdi. Çocuğun havuzda uzun süre oksijensiz kaldığını ve bitkisel hayata girdiğini belirten doktorlar, "Tansiyonunu yükseltmek için de ilaç veriyoruz. Yaşaması için elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
annenin, çığlığı, İngiliz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bir annenin yardım çığlığı. Düş Haber Arşivi 0 17 Ocak 2015 00:37
Bir babanın yardım çığlığı Seth Haber Arşivi 0 04 Eylül 2014 12:03
BitiŞin ÇığLığı.! кααη™ Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 15 Temmuz 2007 13:32