IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Temmuz 2008, 14:09   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
10 YTL'ye her şey dahil tatil




Öğrenciler için tam pansiyon tatilin günlüğü 10 YTL.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Milli Eğitim Bakanlğı'na bağlı gençlik ve izcilik eğitim tesislerinde öğrenciler için tam pansiyon tatilin günlüğü 10 YTL.

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı Türkiye'nin 8 ayrı noktasındaki Gençlik ve İzcilik Eğitim Tesisleri'nde, çeşitli yaş ve cinsiyetteki genç öğrencilere, 'her şey dahil' tatil imkanı adeta sembolik ücretlerle sağlanıyor. İlköğretim ve ortaöğretim öğrencilerine yönelik sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle programlanmış 8 günlük tam pansiyon kamplarda, yemek ve barınma ihtiyacı ile her türlü sosyal ve kültürel etkinliğe 10 YTL karşılığında ulaşılabiliyor.

Öğrenciler, yoğun geçen eğitim-öğretim yılının ardından deniz ve kumsalda uygun fiyatla bir yandan tatilin keyfini çıkarıyor diğer yandan değişik bölgelerden kişilerle bir araya geliyor, dayanışma ve paylaşım bilincini kazanıyor. İskenderun'da 109 öğrenciye tatil imkanı sağlayan kampın eğitim şefi Alaattin Melekoğlu, “Kamplar, ülkemizin genç nüfusunun birbiriyle kaynaşmasını, arkadaşlık ve dostluk duygularını pekiştirmesini, farklı kültürleri tanıyıp, öğrenmesini sağlıyor” dedi.

Yeteneğimizi keşfediyoruz
Kampa Malatya'dan katılan 17 yaşındaki Olcay Samyeli, kampta eğlenceli vakit geçirerek çok güzel arkadaşlıklar edindiklerini belirterek, “Yeteneklerimizi burada keşfedebiliyoruz. Satrançla ilgilenmezdim. Çok iyi satranç oynadığımı keşfettim. Karadeniz bölgesinin halkoyunu olan 'Kolbastı'yı öğrendim" dedi. Ankaralı Ecem Çuhan da kampta heykel yapma yeteneğini farkettiğini söyledi.



 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
dahil, tatil, ytlye, şey


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
2013'te kaç gün tatil var? Peki hangi önemli günler tatil? İşte 2013 tatil günleri! Violent Serbest Kürsü 0 23 Kasım 2012 14:36