IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Temmuz 2008, 19:22   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Tüyler ürperten cinayet




İş adamının oğlunu öldürüp, varile gömdüler.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Organik tarım işi yapan işadamı Hakverdi Şahin 11 Temmuz 2008 tarihinde Eyüp Cumhuriyet Savcılığı'na giderek, mobilyacılık yapan 45 günlük evli mimar oğlu Cevat Şahin(28)'in Güngören'deki evinden çıktıktan sonra kaybolduğunu ve fidye için kaçırılmış olabileceğini bildirdi.

TAKİBE ALINDI
Savcılığın talimatı üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği Ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Yapılan Teknik-takip ve araştırmanın ardından Cevat Şahin'in en son babasının yakın arkadaşı ve kiracısı olan elektronik ithalatçısı şirket sahibi Abdülkadir Hekimgen ile Güngören Mc Donald'da birlikte görüldüğünü tespit etti. Ardından Abdülkadir Hekimgen yakın takibe alındı.

Ekipler işadamının fidye için kaçırılmış olabileceği ihtimali üzerinde çalışırken Silivri Gümüşyaka Jandarma ekiplerine bir bekçi tarafından kimyasal atık varili ihbarında bulunuldu. Gümüşyaka'da boş bir araziye atılmış olarak bulunan varil, kimyasal atık uzmanları tarafından incelendi. İçerisi betonla doldurulan varili kesen ekipler, vahşice işlenen bir cinayeti ortaya çıkardı. Yapılan araştırmada, cesedin kaçırılan işadamı Cevat Şahin'e ait olduğu belirlendi.

KAMERALARA YAKALANDILAR
Bunun üzerine Hekimgen'in Güngören Ahmet Nafiz Gürman Mahallesi Sırpsındığı Sokak No:34'deki garajı kameralarla yakın takibe alındı. Burada yapılan gizli kamera çekimlerinde, garajın içi ve otomobilin temizlenmeye çalışıldığı tespit edildi. Bunun üzerine delillerin karartılabileceği ihtimaline karşı buraya ani baskın düzenlendi. Baskında burada 7 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Garajda ve otomobilde yapılan incelemede kan izlerine rastlandı. Genişletilen operasyon sonucunda olayla ilgili 11 kişi gözaltına alındı.

Olayı organize ettiği ileri sürülen Abdülkadir Hekimgen'e polis tarafından arandığını haber veren Ahmet Nazif Gürman Mahallesi muhtarlığı çalışanı ve aynı zamanda aza olan Ruken T. ve firari Abdülkadir Hekimgen'in 3 kardeşinin de aralarında bulunduğu 11 kişi Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorguya alındı.

Suçlarını kabul eden zanlılar ifadelerinde cinayeti ayrıntısıyla anlattı. Zanlılar, "Abdülkadir, Hakverdi Şahin ile yıllardır birlikte Çin'den ithalat yaparak iş yapmak istiyordu. Ama bu işe Cevat Şahin karşı çıkıyordu. Bunun üzerine Cevat Şahin'i ortadan kaldırmak istedik. Abdülkadir, olay günü Cevat'ı Mc Donald'sa çağırdı. Buradan kaçırıp garaja götürdük. Garajda 2 saat boyunca işkence yaptık. Öldürdükten sonra, atık varilinde betona gömdük. Ardından araçla götürüp Gümüşyaka'da boş araziye attık" şeklinde ifade verdi. Öte yandan, Cevat Şahin'in ortadan kaybolmasının ardından Abdülkadir Hekimgen'in babasına yönlendirerek kayıp müracaatı yaptırdığı ve polisin kendisine neler sorduğunu öğrenmek için Şahin'e sorular sorduğu öğrenildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlanan Çelik Demirtaş, Süleyman Ekingen, Halil İbrahim Ekingen, Veysel Ekingen, Serdar Yetkin, Ruken T.'nin aralarında bulunduğu 11 kişi Eyüp adliyesine gönderildi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
cinayet, tÜyler, Ürperten


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Erzurum'da tüyler ürperten cinayet MasteR06 Haber Arşivi 0 07 Aralık 2013 11:03
Tüyler ürperten cinayet! Ruj Haber Arşivi 0 17 Mayıs 2011 19:43
Antalya'da tüyler ürperten cinayet.. Lee Haber Arşivi 3 24 Nisan 2008 16:02