IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Temmuz 2008, 12:48   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Karım öyle şey YAPMAZ




Kızını insülin iğnesiyle öldürmekten hakkında dava açılan annenin eşi konuştu.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


13 yaşındaki kızına insülin enjekte ettiği için öldürmeye teşebbüsten hakkında dava açılan ve altı çocuğunun ölümü soruşturulan anne Fatma Akkuş’un kızına, Ankara’da hastanede tedavi gördüğü sırada da ecza dolabından gizlice aldığı insülini enjekte ettiği iddia edildi.

Cumhuriyet Savcısı Hakan Pektaş’ın hazırladığı iddianemede yer alan ayrıntıyı, küçük kız Yeter Akkuş da doğruladı. Kalmakta olduğu çocuk yuvasında Sosyal Hizmet uzmanları ve avukatı Gonca Tın nezaretinde polise ifade veren Yeter Akkuş, olayı şöyle anlattı:

"Bir sabah annem bana babaannemin kullandığı insülin iğnesinden yaptı. Akşam üzeri yine annem yattığım odaya gelip bana iğne yaptı. Ne yapıyorsun anne dediğimde, bana, ’Kızım kulağından ameliyat oldun ya bu iğne sana iyi gelecek’ dedi. Sabah beni baygın halde bulunca Afyon’da hastaneye kaldırmışlar. Burada dört gün kaldık, sonra Ankara Gazi Hastanesine geldik.

İĞNEDEN SONRA FENALAŞTIM
Burada 1.5 ay kaldık. Annem refakatçı olarak kalıyordu. Hastanenin tuvaletinde ayrı günlerde kolumdan ve bacaklarımdan birkaç kez iğne yaptı. Gazi Hastanesi’nden ameliyat olmam için Hacettepe Hastanesi’ne gönderdiler. Burada kaldığımız süre içinde annem bana odanın lavabosunda da iğne yaptı. Bu iğneden sonra fenalaştım. Doktorlar gelip müdahale etti. Annemin bana kötü muamelede bulunduğunu düşünmüyorum.

Geçen sene 3-4 yaşındaki erkek kardeşim Osman Gazi, şeker hastalığından vefat etti. Annemin Osman Gazi’ye iğne yaptığına veya ilaç verdiğine tanık olmadım. Annnemden şikayetçi değilim."

Tutuklanan anne Fatma Akkuş ise ifadesinde, "Kayınvalideme bakmak beni iğrendiriyordu. Eve dönüşümüzü geciktirmek için bu yola başvurdum" dedi ve şunları söyledi:

" Kayınvalidemin kullandığı insülin ilacını alıp 20’ye ayarladım. Kızımın yattığı odaya gittim ’Anne ne yapıyorsun?’ dedi. ’İğne yapacağım’ dedim ve iğneyi yaptım. Sabah baygın halde bulduk. Önce Afyon’a, oradan da Ankara’ya getirdik. Altı çocuğum vefat etti ancak bunlara kötü muamelede bulunmadım."

KARIM ÖYLE ŞEY YAPMAZ
Ailenin yaşadığı Afyon-İscehisar ilçesi Çalışlar köyüne giden Hürriyet muhabiri, baba Mehmet Akkuş’la görüştü. Çalıştığı mermer fabrikasında görüştüğümüz baba Mehmet Akkuş, karısının asla çocuklarına zarar vermediğini belirterek şöyle konuştu: "Karım kesinlikle çocuklarımıza zarar vermez, çocuklarım ölmesin diye daha temiz bir çevrede yaşayalım diye Afyon’a taşındık ama yine yaşamadılar. Kızım, Yeter Yunus Emre İlkokulu 6. sınıf öğrencisidir bir dönem okulda kaldı dersleri gayet iyidir. O da şeker hastasıdır, doktora götürdük ilaç verdiler bir yıl kullanın kesin dediler. İlaçları kullanıp kestik. Yine bayılıyordu. Kan şekeri düşüyordu, karımın kızımız Yeter’e insülin verdiğini hiç görmedim, vermiş olsa bile onu iyileştirmek için vermiştir. Karımı cezaevine koydular, kızımı bana vermiyorlar. Ben kızıma bakabilirim çalışıyorum. Evde abim, karısı ve kızı birlikte yaşıyoruz. Kızımı bana neden vermiyorlar anlamış değilim."

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
karım, yapmaz, öyle, şey


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Gülşen: Kayahan öyle şey yapmaz Seth Haber Arşivi 0 02 Aralık 2014 13:50
Nalan - Seven Ne Yapmaz Amelia M, N, O, Ö, P 0 01 Mart 2014 15:51
Bu Windows 8 İş Yapmaz ! Lost Windows 0 13 Mayıs 2012 18:36