IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Ağustos 2008, 21:52   #1
Çevrimiçi
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Köpek balığı havuzunda evlilik teklifi




İNGİLİZ kızı Rachel Clare, haklarındaki tüm araştırmaları okuduğu, belgeselleri izlediği, tutkunu olduğu köpek balıklarının bulunduğu havuza girip, onlara çok yaklaştığı bir sırada, erkek arkadaşı Carl Tickle'den evlenme teklifi alınca şaşkına döndü.

Evlenme teklifini kabul eden Rachel Clare, “Yaşamında önemli bir yer tutan köpek balıklarının tanıklığında evlenme teklifi almam mutluluğuma mutluluk kattı” dedi.

İngiltere'nin Warrington kentinde oturan Carl Tickle'a, yaz tatilini Kuşadası'nda geçiren bir komşusu, Adaland Sea Park'ta, içinde köpek balıklarının yüzdüğü havuza girip, onları yakından izleme olanağı bulduğunu anlattı. Bunun üzerine Carl Tickle'ın aklına, köpek balıkları tutkunu, kız arkadaşına unutamayacağı bir sürpriz hazırlama fikri geldi. Kısa sürede ikna ettiği kız arkadaşını tatil için Kuşadası'na getirdi.

Bir fırsatını bulup kız arkadaşından gizlice Adaland Sea Park'a gelen Carl Tickle, yetkililere, hazırlamak istediği sürprizi anlattı. Adaland Sea Park yetkililerinden yardım sözü alan Carl Tickle, hemen harekete geçti. Bu kez kız arkadaşıyla birlikte Adaland Sea Park'a gelen Carl Tickle, onunla birlikte havuza gireceklerini söyledi. Dalış giysilerini giyen Rachel Clare ve Carl Tickle, tel kafesin içinde havuza girdi. Havuzun içinde gezen tel kafesin önünde bir anda köpek balıklarının belirdiğini gören Rachel Clare ilk şoku yaşadı. Hayranlıkla köpek balıklarını izleyen Rachel Clare, havuzun altındaki seyir penceresinden sea park görevlilerinin gösterdiği, üzerinde ‘Seninle evlenmek istiyorum/Carl’ yazan kartonu görünce ikinci şoku yaşadı. Bir süre daha köpek balıklarıyla yan yana yüzen Rachel Clare, havuzdan çıktıktan sonra erkek arkadaşının evlenme teklifini kabul ettiğini açıkladı. Rachel Clare, “Yaşamında önemli bir yer tutan köpek balıklarının tanıklığında evlenme teklifi almam mutluluğuma mutluluk kattı” dedi.

Nişan yüzüklerini takan genç çift, tatillerinin ardından dönecekleri ülkelerinde, hemen evlilik hazırlıklarına başlayacaklarını söyledi.

</B>

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
 

Etiketler
balığı, evlilik, havuzunda, köpek, teklifi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Köpek Balığı Karaciğeri RaMSeS Biyoloji 0 16 Aralık 2014 00:00
Köpek Balığı Türleri Violent Hayvanlar Alemi 1 25 Kasım 2013 19:02
Evlilik teklifi sözleri -en güzel Evlilik teklifi yazıları mesajları PauL Aşk ve Sevgi Köşesi 0 02 Kasım 2011 12:45
Köpek balığı üstünde sörf! Kalemzede Esrarengiz Olaylar 0 25 Ekim 2011 16:11