IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Ağustos 2008, 19:21   #1
Çevrimdışı
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Eski milletvekili Terzibaşıoğlu, icralık oldu




AKP Muğla eski Milletvekili Seyfi Terzibaşıoğlu, borçlarını ödeyemeyince icralık oldu. Nakliye işi yapan eski milletvekilinin 200 bin YTL'lik TIR'ı Muğla 1'inci İcra Dairesi tarafından 63 bin YTL'ye satıldı.

Son seçimlerde liste dışı kalan Seyfi Terzibaşıoğlu, siyasi hayatının ardından ticari hayatında da darbe yedi. Terzibaşıoğlu, 10 yıl önceye kadar Muğla merkezde özel muayenehanesinde diş hekimliği yaptı. 1998 yılında yerel seçimlerde DYP'den Muğla belediye başkan adayı olan Terzibaşıoğlu, siyasete atıldı. Yerel seçimleri kaybedince bir süre DYP'de siyasete devam eden Terzibaşıoğlu, AKP'nin kurulmasıyla, bu partide yeniden aktif siyasete başladı. 2002 genel seçimlerinde AKP'den Muğla 2'nci sıra milletvekili adayı olan Terzibaşıoğlu, TBMM'ye girmeyi başardı.

Muğla'nın köklü ailelerinden ve gayrimenkul zenginlerinden olan Seyfi Terzibaşıoğlu, milletvekili seçildikten sonra, sert tavırlarıyla dikkat çekmeye başladı. Terzibaşıoğlu, Milas Milli Eğitim Müdürlüğü'nde görevli bir sekreteri, kendisini tanımadığı için sürgüne göndertti. Ankara'da öğrenim gören kızı alkollü olarak direksiyon başına geçip trafik kazası yapınca, olayı araştıran gazetecilere tepki gösterdi.

LİSTE DIŞI KALDI

Terzibaşıoğlu, milletvekilliği döneminde ticarete atıldı, ‘Terzibaşıoğlu Sağlık Taşımacılık’ adlı nakliye şirketi kurup, ülkenin çeşitli yerlerine mal taşımaya başladı. Milletvekilliği döneminde bölgede taşımacılık işleri alan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından 22 Temmuz genel seçimlerinde 153 milletvekiliyle birlikte liste dışı bırakılan Terzibaşıoğlu, ticarete ağırlık verdi. Ancak, ticarette de umduğunu bulamadı. Bir süre sonra işleri bozulan Terzibaşıoğlu, nakliyat şirketindeki araçların mazot borcunu ödeyememeye başladı. Nakliyat şirketi iflasın eşiğine gelen Seyfi Terzibaşıoğlu, mal varlığını elden çıkarıp borçlarını kapatmaya çalıştı. Ancak, borçlarını kapatmaya yetmeyince, şirketine haciz geldi. Taşımacılık şirketine ait DAF Marka TIR, Muğla 1'inci İcra Dairesi tarafından borçlarına karşılık satıldı. 200 bin YTL'lik TIR, 63 bin YTL'ye alıcı buldu. Borçlarını ödeyemeyen Terzibaşıoğlu'nun evine kapandığı, kimseyle görüşmediği, telefonlara dahi çıkmadığı belirtildi.


</B>

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
 

Etiketler
eski, icralık, milletvekili, oldu, terzibaşıoğlu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Halil ile Gülsüm icralık oldu PassioN Haber Arşivi 0 02 Nisan 2012 20:17
Paşhan Yılmazel kirasını ödemeyince icralık oldu wHiSkEy Haber Arşivi 0 26 Aralık 2010 20:30