IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Ağustos 2008, 23:07   #1
Çevrimiçi
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Veznedar polis, 3 kişilik gasp çetesini yakaladı




ANTALYA'da farklı zamanlarda aynı bankadan nakit çeken 2 kişinin parasını gasp ettikleri öne sürülen 1'i Rus, 2'si Gürcü 3 gaspçı, polis tarafından yakalandı. Bankada veznedar gibi çalışan polis memurunun dikkati sayesinde yakalanan zanlılar adliyeye sevk edildi.

Kent merkezinde oturan Saadet Şevik, geçen 28 Temmuz'de Tahılpazarı Mahallesi 458 Sokak'ta bulunan Vakıflar Bankası'ndan 29 bin 640 YTL çekti. Şevik, banka çıkışında kendisini takip eden gaspçıların saldırısına uğradı. Gaspçılar yerde sürükledikleri Saadet Şevik'in, içerisinde 29 bin 640 YTL bulunan çantasını alarak kaçtı. Kolu kırılan Şevik, çevredekilerin yardımıyla hastaneye kaldırıldı. Çalışma başlatan polis, 2 gaspçıya ulaşamadı.

Polis, bu olayla ilgili soruşturmasını sürdürürken, 19 Ağustos'ta Özgürlük Mahallesi Rasih Kaplan Caddesi'nde gaspa teşebbüs gerçekleşti. Selahattin Aydemir, dünürü Mehmet Macit ile birlikte Vakıflar Bankası'ndan 53 bin YTL kredi çekti. Parayla birlikte evlerinin yolunu tutan Aydemir ve Macit, Rasih Kaplan Caddesi'nde oturdukları apartmanlarına girmek isterken kimliği belirsiz 2 kişinin saldırısına uğradı. Zanlılar poşet içindeki parayı almaya çalıştı. Ancak Mehmet Macit, dünürünün elinden aldığı para poşetini apartman içerisine atıp kapıyı kapattı. Saldırganlar Mehmet Macit'i bıçakladıktan sonra kaçtı.

ÖZEL EKİP KURULDU

Polis, beyaz renkli, plakaları olmayan bir otomobille olay yerinden kaçan zanlıları yakalamak için özel bir ekip kurdu. Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği'ne bağlı 6 kişilik sivil sokak timi, gaspçıları yakalamak için görevlendirildi. Sivil polislerden biri, İsmetpaşa Caddesi'ndeki Vakıflar Bankası'nda vezne memuru gibi çalışmaya başladı. Bir başka polis ise aynı bankanın önünde simit sattı. Diğer 4 kişi ise Ali Çetinkaya Caddesi'nde yaya devriye olarak arkadaşlarından kendilerine istihbarat gelmesini bekledi.
2 gün boyunca bankada çalışan sivil polis memuru, sabah saatlerinde bankaya gelen ve bank üzerinde oturup içeri girip çıkanları sürekli inceleyen bir kişiden şüphelendi. Ayağı aksayan kişiyle ilgili araştırma yapan polis, hem Selahattin Aydemir ve Mehmet Macit'in, hem de Saadet Şevik'in soyulduğu gün, banka güvenlik kameraları tarafından görüntülendiğini belirledi. Polis yabancı uyruklu olduğundan şüphelendiği kişiyi, ekip arkadaşlarına haber vererek yakalattı.

3'Ü DE GÖZALTINA ALINDI

Rus uyruklu 38 yaşındaki Koba Gvelesianı gözaltına alınırken, aynı sokakta plakasız beyaz renkli bir otomobil gören polisler, bir süre bekledikten sonra aracın yanına 2 kişinin geldiğini gördü. Diğer gasp zanlılarının bunlar olabileceği ihtimali üzerine sivil polisler otomobilin yanına gelen Gürcistan uyruklu 33 yaşındaki P'aat'a Gabidzasvili ve 32 yaşındaki Djon Gogichadze'yi gözaltına aldı.
Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen zanlılar, gasp mağdurları tarafından teşhis edildi. Suçlarını itiraf eden zanlıların Saadet Şevik'in parasını gasp ettikten 2 gün sonra ülkelerine gittikleri ve parayı bıraktıktan sonra tekrar geldikleri anlaşıldı. Zanlılar, sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.
</B>

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
 

Etiketler
çetesini, gasp, kişilik, polis, veznedar, yakaladı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hamile Kadının Gasp Senaryosunu Polis Yutmadı Thetis Haber Arşivi 0 15 Mayıs 2012 10:48
Polis bu zehiri ilk kez yakaladı Lucifer Haber Arşivi 0 12 Ekim 2010 16:11
Kendini polis olarak tanıtıp gasp yaptı Cemalizim Haber Arşivi 0 12 Ağustos 2008 00:52