IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Ağustos 2008, 12:25   #1
Angel
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Polis, kazara meslektaşını vurdu





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


SAKARYA'nın Sapanca İlçesi'nde uzayan eğlenceyi sonlandırmak için olay yerine giden polislerle gençler arasında arbede yaşandı. Arbede sıırasında kalabalığı dağıtmak için havaya ateş açmak isteyen polis memuru 32 yaşındaki Murat İpek, meslektaşı 41 yaşındaki Ahmet Sargın'ı göğsünden vurarak ölümüne neden oldu.

Olay, gece yarısı Sapanca İlçesi'ndeki Romanların yoğunlukta olduğu Kestanelik Mahallesi'nde meydana geldi. Neşat Tonguç, polisten alınan izinle askere gidecek mahalleli gençler için eğlence düzenledi. Eğlencenin uzaması üzerine Sapanca İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polisler Ahmet Sargın, 33 yaşındaki Nahit Konca ile Murat İpek mahalleye gönderildi. Eğlencenin sona erdirilmesi istenince kalabalık arasından sarhoş olduğu belirtilen kimliği açıklanmayan bir kişi, polislere küfürler savurdu. Bunun üzerine polisler, kimliği belirsiz kişiyi gözaltına almak istedi. Ancak, olaya, sarhoş kişinin yakınları da karışınca arbede yaşandı. Bu sırada 8 yıllık polis memuru Murat İpek, beylik tabancasını belinden çıkardı, kalabalığın dağılması için havaya üç el ateş açtı. Murat İpek'in, yeniden yerine koymak istediği tabanca aniden patladı. Silahtan çıkan kurşun, yanındaki 13 yıllık meslektaşı Ahmet Sargın’ın göğsüne isabet etti. Kanlar içinde yere yığılan Ahmet Sargın'a ilk müdahaleyi olay yerine çağrılan sağlık ekipleri yaptı. Sapanca Devlet Hastanesi'ne kaldırılan polis memuru Ahmet Sargın, burada yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı.
Arbede sırasında aldıkları darbelerle çeşitli yerlerinden yaralanan polis memurları Nahit Konca ve Murat İpek ise Toyotasa Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Hastanede arkadaşının ölümüne neden olan polis memuru Murat İpek, sinir krizleri geçirdi.


Olay sonrası ilçeye gelen Sakarya Valisi Hüseyin Atak, “Kazara olmuş bir olay. İki polis memurumuzda yaralı. Cumhuriyet Savcılığı olayı çok yönlü olarak soruşturuyor” dedi.

Yaşamını yitiren polis memuru 3 çocuk babası Ahmet Sargın’ın cenazesi, otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Yapılan otopsinin ardından Sargın'ın cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Mersin’e gönderilecek.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
kazara, meslektaşını, polis, vurdu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Astsubay, Polis Memurunu Vurdu. Düş Haber Arşivi 0 10 Temmuz 2011 00:13
Polis çocuğu alnından vurdu! Lucifer Haber Arşivi 0 15 Nisan 2010 15:47