IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Ağustos 2008, 21:00   #1
Angel
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Öldürülen CHP'li Tanyar'ın azmettiricisi eşi çıktı





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


EVİNDEKİ yatağında uyurken dün sabah kalbinden bıçaklanarak öldürülen Bolu İl Genel Meclisi'nin CHP'li üyesi 56 yaşındaki Fahrettin Tanyar'ın eşi 44 yaşındaki Serap Tanyar, ‘Cinayete azmettirmek’ suçundan tutuklandı. Fahrettin Tanyar'ın dolabından alınan 2 av tüfeği de evine 150 metre uzaklıktaki parkta bulundu.

Vücuda yapışan keneyi çıkarmak için bulduğu enjektörlü yöntem ile gazete ve televizyonlara haber olan 2 çocuk babası Tanyar, dün sabaha karşı saat 05.00 sıralarında, Bahçelievler Mahallesi Hürriyet Caddesi Şerbetçioğlu Apartmanı'nın 4’üncü katındaki dairesine kapıyı zorlamadan açarak giren kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından yatağında uyurken kalbinden bıçaklanarak öldürüldü.

Aynı zamanda Bolu Avcılar Kulübü'nün başkanlığını yürüten ve gıda ürünleri satan işyeri bulunan Tanyar'ı öldürdükten sonra, dolabındaki 2 av tüfeğini alarak kaçan zanlı ya da zanlıların yakalanması için polis çalışmalarına başladı.

ÇALINAN TÜFEKLER ÇALILIKTA BULUNDU
Fahrettin Tanyar'ın evine yaklaşık 150 metre uzaklıktaki Anıtpark'ta bugün çöp toplayan belediye temizlik işçileri, Atatürk Anıtı'nın arkasındaki çalılıkların arasında 2 av tüfeği buldu. Haber verilmesi üzerine parka gelen Bolu Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekibi, Tanyar'a ait olduğu belirlenen tüfekleri incelemek üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü.
Tüfeklerin, gece getirilip parka bırakılmış olabileceğini düşünen polis, tüfeklerde parmak izi arama çalışması yaptı.

EŞİ ‘CİNAYETE AZMETTİRMEK’TEN TUTUKLANDI
Cinayet sırasında banyoda olduğunu söyleyen Fahrettin Tanyar'ın eşi Serap Tanyar, bu sabah yeniden ifade vermek üzere evinden alınarak adliyeye götürüldü. Serap Tanyar, ikinci katta Cumhuriyet Savcısı'na ifade verdi.

İlk ifadesinde, olay sırasında duşta olduğunu, çocuklarının feryadı üzerine çıktığında eşi Fahrettin Tanyar'ı yatakta kanlar içinde bulduğunu söyleyen Serap Tanyar, kapıdan çıkan tanımadığı 2- 3 kişi gördüğünü ileri sürmüştü.
Serap Tanyar’ın, bugünkü sorgusu sırasında çelişkili ifadelerin ardından savcıya, eşini öldürmeye azmettirdiğini itiraf ettiği belirtildi. Ancak Tanyar’ın eşini neden ve kimlerle işbirliği kurarak öldürttüğü ile ilgili bilgi edinilemedi.

Karacasu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’nde memur olarak çalışan 2 çocuk annesi Tanyar, savcı tarafından ‘Cinayete azmettirmek’ suçundan tutuklanması talebiyle sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
azmettiricisi, chpli, çıktı, eşi, tanyarın, öldürülen


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Şato gibi evde öldürülen gencin katili amcası çıktı Seth Haber Arşivi 0 11 Ekim 2014 14:08
Öldürülen PKK'lı 237 kişinin katili çıktı Violent Haber Arşivi 0 26 Kasım 2012 09:13
Tarihin En Zor Öldürülen 7 Kişisi Ay Tarih 0 31 Ekim 2011 10:42