IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Ağustos 2008, 14:06   #1
Angel
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Siyah kuşak karateci kadın, tekmeyle eşini öldürdü





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


ADANA'da 2 yıl önce evinde beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden Çukurova Üniversitesi Yapı İşleri Dairesi inşaat teknikeri 43 yaşındaki Kadir Ayhan Albay'ın katilini bulmak için 2 yıldır süren soruşturma tamamlandı. Savcı, katil zanlısı olarak teknikerin 10 yıllık eşi siyah kuşak sahibi karateci 31 yaşındaki Filiz A'nın cinayeti işlediği iddiasıyla dava açtı. Attığı tekmeyle eşinin beyin kanaması geçirmesine neden olmakla suçlanan Filiz Albay ile ona yardımcı olduğu iddia edilen sevgilisi 36 yaşındaki Ersin E. hakkında ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istendi.

Çiçekçi eşi Filiz Albay'dan boşanmak için dava açan ve ayrı yaşayan 2 çocuk babası Kadir Ayhan Albay, 2 Ekim 2006'da Yeşilyurt Mahallesi Altın Bulvar'daki Mirzaoğlu Apartmanı'ndaki evinde kanlar içinde bulundu. Eve geldiğinde eşini yaralı bulduğunu iddia eden Filiz Albay tarafından Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne götürülen Albay, 8 gün komada kaldıktan sonra hayatını kaybetti. Doktorların ‘şüpheli ölüm’ raporu verdiği Albay'ın yapılan otopsisinde, ‘künt kafa travmasına bağlı beyin kanamasından ve beyin doku harabiyetinden’ öldüğü belirlendi.
Cumhuriyet Savcısı Melih Çelik, yaptığı soruşturma sonunda Albay'ın karateci eşi ile onun sevgilisi olduğu öne sürülen çiçekçi Ersin E. tarafından öldürüldüğüne kanaat getirdi. Her ikisini de tutuklanmaları için 20 Şubat'ta mahkemeye sevk etti. Nöbetçi 1'inci Sulh Ceza Mahkemesi hakimi, delil yetersizliğinden Albay ve sevgilisi E'yi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktı.

‘TEKMEYLE BAŞINI DUVARLARA ÇARPTIRMIŞ’
Yaklaşık 2 yıl süren soruşturma sonunda Cumhuriyet Savcısı Çelik, iddianameyi hazırlayıp Albay ve sevgilisi Ersin E. hakkında ‘nitelikli kasten öldürmek’ suçundan dava açtı. Savcı Çelik, hazırladığı iddianamede kareteci Filiz Albay'ın eşini nasıl öldürdüğünü şöyle anlattı:
“Filiz, boşanma davasından eşi Kadir Ayhan Albay'a boşanma davası açmadan önce Ersin E. ile gönül ilişkisine girdi. 2 sevgili, aralarında engel olarak gördükleri Kadir Ayhan Albay'ı öldürmeye karar verdi. Daha önce karate kursu alan Filiz, kendinde bulunan yedek anahtarla gece yarısı eve girdi. Tekmelerle, Kadir Ayhan Albay'ı başını duvarlara çarptırarak yaraladı. Sabah da çocukların okul eşyalarını almak bahanesiyle tekrar eve gelip eşinin yaralı olduğunu maktulün ağabeyi Aytekin'e haber verdi. Hastaneye götürülen Albay, hiç konuşamayarak ameliyata alınmış ve yoğun bakımdayken ölmüştür. Ölüm sebebi ise otopsi raporuna göre, künt kafa travmasına bağlı beyin kanaması ve beyin doku harabiyeti olduğu anlaşılmıştır.”

Savcı Çelik, iddianamesinin son bölümünde, Filiz Albay'ın polise çelişkili ifadeler verdiğine de dikkat çekerek, “Filiz, maktülün bulunduğu eve çocukların okul kıyafetlerini ve çantalarını almaya gittiğini beyan etmesine rağmen daha sonraki ifadelerinde diplomasını almak için gittiğini belirtmiştir. Ayrıca kendisinin çok iyi karate sporu bilmesi ve maktülün oturduğu evin altında oturan tanık Naciye Tuncay'ın olay günü, bir şey yere vuruluyormuş gibi ‘küt küt’, daha sonra biriyle mücadele ediliyormuş gibi ‘pat pat’ diye yere düşme sesi duyduğunu belirtmiştir. Bunlar dikkate alındığında bir insanın kendi başına duvarlara gece saat 02.00'den sabah 07.00'ye kadar vurmasının mümkün görülmemesi nedeniyle hir iki şüphelinin maktülü öldürmek için yaptıkları plan doğrultusunda şüpheli Filiz'in anahtarı kendisinde de bulunan maktülün evine gidip, ayak darbeleriyle maktülün başına defalarca vurarak, duvara da çarpan maktülü öldürdükleri sonuç ve kanaatına varılmıştır” dedi.

‘EŞİM KENDİSİNE ZARAR VERİYORDU’
Önümüzdeki ay Adana 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde tutuksuz yargılanmaya başlayacak olan Filiz Albay, serbest bırakıldığı nöbetçi mahkemedeki sorgusunda eşinin öldürülmesiyle ilgisinin olmadığını söyledi. Eşinin alkolik olduğunu öne süren Albay, kendisini şöyle savunmuştu:
“Yaklaşık 2 yıl önce eşim sürekli halisilasyonlar gördüğünden kendisine zarar veriyordu. Bundan korktuğum için çocuklarımı da alıp ağabeyimin yanına yerleştim. Kendisine boşanma davası açtım. Evde benim ve çocuklarımın eşyaları olduğu için zaman zaman gitmem gerekiyordu. Anahtarım vardı. Olay günü çocukların kitapları ile benim diplomamı almaya gitmiştim. Bilgisayar kursuna kayıt olacaktım. Eşim sürekli içiyordu. İçmediği zamanlar kriz geçiriyordu. İçeri girdiğimde eşimi yatak odasında yüz üstü yerde yatar vaziyette, alt tarafı çıplak, üzerinde atlet olduğu halde buldum. Şiddetli şekilde horluyordu. Salon ve mutfakta kan izleri vardı. Hemen kardeşi Aytekin’e haber verdim. Hastaneye kaldırdık. 8 gün komada kaldıktan sonra öldü. Eşimin öldürülme olayına karışmadım. Ersin ile aramızda hiçbir ilişki yoktur.”

Albay'ın eşini öldürmesine yardımcı olduğu iddia edilen Albay'ın sevgilisi Ersin E. ise “Filiz ile duygusal arkadaşlığım eşinin ölümünden 1 ay kadar sonra başlamıştır. 4-5 ay önce de bitmiştir. Öldürme olayı ile ilgim yoktur” diyerek kendini savundu.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
eşini, kadın, karateci, kuşak, siyah, tekmeyle, öldürdü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kadın kılığına girerek eşini öldürdü! Perii Haber Arşivi 0 10 Eylül 2012 20:08
Kızına tacizde bulunan adamı tekmeyle öldürdü Angel Haber Arşivi 2 15 Ekim 2008 00:41