IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Eylül 2008, 18:20   #1
Dilara
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sultanbeyli'de üzerinden yüksek gerilim hattı geçtiği için kullanılmayan devlet arazi




Sultanbeyli'de üzerinden yüksek gerilim hattı geçtiği için kullanılmayan devlet arazisine baraka yapıp hurdalarını koymak isteyen aile ile buna karşı çıkan komşuları arasında kavga çıktı.Pompalı tüfeklerin konuştuğu kavgada 3 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı.




Edinilen bilgiye göre, olay saat 22.00 sıralarında Sultanbeyli Akşemseddin Mahallesi Fatih Bulvarı İbrahim Efendi Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre Evleri karşı karşıya olan Çiçek ve Karateke aileleri arasında, hazine arazisine Karateke ailesinin yaptığı bir baraka yüzünden kavga çıktı. Karateke ailesi, üzerinden yüksek gerilim hattı geçtiği için kullanılmadığı öğrenilen arazinin uygun bir yerine, hurda eşyaları koymak için baraka yapmak istedi. Evlerine yakın bir yere baraka yapılmasına kızan Çiçek ailesi buna karşı çıkınca iki aile arasında kavga başladı.



3 KİŞİ ÖLDÜ, 1 AĞIR YARALI



İftardan sonra başlayan kavgada saat 22.00 sıralarında aileler birbirlerine pompalı tüfekle ateş etmeye başladı. Silahlı çatışmada Karateke ailesinden Halil Karateke ve Kadir Karateke olay yerinde can verdi. Çiçek ailesinden ağır yaralanan Suat Çiçek Özel Ersoy Hastanesi'ne Ercan Çiçek ise Sultanbeyli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Suat Çiçek bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Ercan Çiçek'in durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.



OLAY YERİNE ÇEVİK KUVVET ÇAĞIRILDI



Yaşanan olaydan sonra her iki ailenin yakınları da olay yerinde akın etti. Birbirine saldıran tarafları durdurabilmek için olay yerine çevik kuvvet polisi çağırıldı. Sinir krizleri geçirip birbirinin evlerine saldıran tarafları polis ve komşuları sakinleştirmeye çalıştı.



Polis, olay mahallinde ve cesetler üzerinde geniş çaplı incelemelerde bulundu. Yapılan incelemelerin ardından Halil Karateke ve Kadir Karateke'nin cesedi Sultanbeyli Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.



BARAKA YÜZÜNDEN KAVGA ETMEYE BAŞLADILAR



Komşuları, her iki ailenin de bugüne kadar iyi geçindiğini her hangi bir husumetlerinin olmadığını söyledi. Bir baraka yüzünde yaşanan olaydan dolayı şaşkın olan mahalle sakinleri, devlet arazisinin üzerinden yüksek gerilim hattı geçtiği için kullanılmadığını belirtti. Olaya tanık olan bir vatandaş, "Akşamüzeri baraka yüzünden kavga ettiler. Daha sonra silahlarla karşı karşıya gelmişler. Biz ayırmaya çalıştık ancak karşılıklı ateş etmeye başlayınca herkes bir yana kaçtı" dedi. Polis, 3 kişinin ölümüyle sonuçlanan olayla ilgili soruşturma başlattı.


 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
arazi, devlet, geçtiği, gerilim, hattı, için, kullanılmayan, sultanbeylide, yüksek, üzerinden


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İnterneti elektrik hattı üzerinden paylaşın! Soner İnternet Dünyasından Haberler 0 15 Mayıs 2012 21:57
Ölüm Hattı | PauL | GeriLim & Aksiyon | PauL Sinema Dünyası 0 13 Aralık 2011 12:00
Gerilim Hattı | PauL | Korku & GeriLim & Macera | PauL Sinema Dünyası 0 28 Kasım 2011 19:25
Şanlıurfa'da gerilim hattı can aldı Lucifer Haber Arşivi 0 28 Temmuz 2010 03:23