IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Eylül 2008, 18:34   #1
Dilara
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ergenekon’un ne olduğu belli değil ki




Hava Kuvvetleri Komutanlığı’nda bir kurmay yarbay, gizli belgeleri kişisel bilgisayarında bulundurduğu ve sızdırdığı gerekçesiyle tutuklandı. Akşam Gazetesi, tutuklamanın Ergenekon kapsamında olduğunu ileri süren bir haber yaptı. Gazetenin haberine göre, kurmay subay Hava Kuvvetleri’ndeki illegal yapılanmayla ilgili çok gizli bir MİT belgesini sızdırdığı suçlamasıyla tutuklanmıştı. Yarbayın, bu belgelere "yetkisi ve makamını aşacak şekilde sahip olduğu" tespit edilmişti.

Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Aydoğan Babaoğlu dün Işıklar Askeri Hava Lisesi’ndeki törenler sonrasında gazetecilerin bu konudaki soruları üzerine "Genelkurmay da söyledi. Çok eski bir konu. Mahkeme süreci devam ediyor. Söyleyecek bir şey yok" karşılığını verdi. Babaoğlu, gazetecilerin konunun Ergenekon’a bağlandığını anımsatmaları üzerine ise "Bence Ergenekon’un ne olduğu belli değil ki. Şu kadarını söyleyim, evrak sızmasıyla ilgili konu olduğunda Ergenekon gündemde değildi" yanıtını verdi. Ergenekon soruşturması kapsamında, aynı belgeler yeniden gündeme gelince, Orgeneral Babaoğlu, soruşturma sürecini başlattı. Tüm karargahlarda kapsamlı bir inceleme başlatıldı. Söz konusu belgeler tutuklanan yarbayın kişisel bilgisayarında tespit edildi. Kurmay yarbaya, "Bunları nasıl ele geçirdiği ve ne amaçla elinde bulundurduğu’ soruldu. Hava Kuvvetleri’nde Ergenekon yapılanması olmadığını savunan kaynaklar şu değerlendirmeyi yaptı: "Ortada bir tutuklama var. Bu personel de, yetkisi dışında belgelere sahip olmak ve bunları sızdırmak iddiası ile ceza aldı. Ancak, bunu Ergenekon yapılanması içinde değerlendirmek yanlış."

F-16’yla 3 üsse gitti

HAVA Kuvvetleri Komutanlığı 2008-2009 uçuş eğitim yılı, Orgeneral Aydoğan Babaoğlu’nun gerçekleştirdiği ilk uçuşla başladı. Babaoğlu, önceki gün saat 08.45’te Ankara Akıncı’daki 4’üncü Ana Jet Üs Komutanlığı’ndan F-16’yla kalkarak, sırasıyla Diyarbakır, Eskişehir ve İzmir’deki üsleri ziyaret etti.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 19 Eylül 2008, 01:07   #2
Çevrimdışı
Mir
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Ergenekon’un ne olduğu belli değil ki




Türkiye Cumhuriyeti Ergenekon davasıyla kendi içindeki halkı ve dış dünyadaki insanlar tarafından silinmesi güç kara bir leke bırakmıştır.

Modern, çağdaş, kültürlü ve eğitimli bir ülke için bu gibi oluşumların ortadan kaldırılması yine devletin asli görevidir.

Saygılarımla

 

 

Etiketler
belli, değil, ergenekon’un, olduğu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ne Olduğu Belli Değil :) AnsweR Komik Loglar 7 20 Temmuz 2022 15:05
Habur’da PKK’yı kahraman gibi karşılatan sen değil misin? Noyan Makaleler 0 07 Mayıs 2011 08:41
Yiğit Bulut \ Operasyon CHP’ye değil, AK Parti’ye yapılıyor! Pentagram Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 1 30 Mayıs 2010 16:49
Radeon HD 5900'lerin Ne Olduğu Belli Oldu! xLine Bilim Dünyasından Son Haberler 0 16 Ekim 2009 01:47