IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Eylül 2008, 14:59   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ak Parti'li şengül'den Chp Milletvekili Susam'a Cevap




AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam'ın suyla ilgili açıklamalarına cevap verdi. Şengül, "Bu kadar pişkinliğe pes doğrusu" dedi.
Milletvekili Susam'ın açıklamalarının, çözüm üretmekten ziyade problemleri saptırmaya ve popülizm yaparak politika üretmeye çalışan klasik bir CHP zihniyetinin yansıması olduğunu öne süren AK Parti İl Başkanı Şengül, "Sayın Susam, İzmir halkına herhangi bir açıklamada bulunmadan arsenikli su içiren ve ortaya çıkarıldığında itiraf etmek zorunda kalan Büyükşehir Belediyesi'ni savunmak yerine, problemin giderilmesi için çaba göstermelidir. İzmir halkının oylarıyla seçilen Susam ve arkadaşları, onların sağlığıyla ilgilenmek zorundadır. Böylesine önemli bir konuyu bile ucuz politikalarına alet etmektedirler. Soruyorum; hiçbir önlem almadan, İzmir'in 25 yıllık su sıkıntısını çözdük diye çarşaf çarşaf ilanlar verip halka arsenik oranı yüksek su içirenler mi suçlu, yoksa bu gerçeği ortaya çıkarıp halkla paylaşanlar mı ?" şeklinde konuştu.


CHP milletvekili Susam'ın İzmir halkının sağlığını savunmasını beklediklerini söyleyen Şengül, "Anlıyoruz, Sayın Susam ve tuzu kuru bazı kesimler musluk suyu içmediği için önemli bir problem olmayabilir. Bizse her gün, dar gelirli vatandaşlarımızla beraber aynı suyu içip aynı havayı soluduğumuzdan dolayı halkın sağlığını korumak, aynı zamanda kendi sağlığımızı korumaktır. Biz sırça köşklerde yaşayıp halkçılık yapmıyoruz, halkın ta kendisiyiz" dedi.

Özür dilemenin bir erdem olduğunu belirten Aydın Şengül, şunları kaydetti: "Bizim İzmir halkına özür borcumuz var, doğrudur. Kendimizi yeterince tanıtamayıp bu beceriksiz ve halk sağlığını düşünmeyen CHP zihniyetinin işbaşına gelmesine sebep olduğumuzdan dolayı özür diliyoruz. Yine kendimizi yeterli oranda tanıtamadığımız için Sayın Susam ve onun gibi halkın sağlığını düşünmeyen CHP'li vekillerin seçilmesine sebep olduğumuz için özür diliyoruz. Metro diyerek yıllardır İzmir trafiğini felç eden ve bir arpa boyu yol alamayan, liyakatsiz ve beceriksiz CHP'li bir belediye başkanına teslim ettiğimizden dolayı İzmir halkından özür diliyoruz. Buna karşılık söz veriyoruz, en kısa zamanda özrümüzün gereğini yerine getirecek ve İzmir'i bu koltuk sevdalısı beceriksizlerden kurtaracağız. İzmirli de kendisine bu çileleri yaşatanları mahkûm ederek özrümüzü kabul edecek ve AK Parti belediyeciliğiyle tanışmanın farkını ve gururunu yaşayacaktır." (CİHAN)

__________________
Zambaklar en ıssız yerlerde açar Ve vardır her vahşi çiçekte gurur
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
cevap, chp, milletvekili, partili, susama, şengülden


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Tuğçe Kazaz AK Parti'den milletvekili mi oluyor? Düş Haber Arşivi 1 18 Şubat 2015 04:05
AK Parti'de kredi kartına taksitle milletvekili aday adaylığı. Düş Haber Arşivi 0 12 Şubat 2015 16:40
AK Parti milletvekili bu kez camilerde nikah kıyılmasını istedi AngeL Haber Arşivi 0 11 Şubat 2015 12:51
AK Parti'de Bir Milletvekili Daha İstifa Etti Rhytia Haber Arşivi 0 31 Ocak 2014 19:07
AK Parti Mardin Milletvekili Kaza Geçirdi Rhytia Haber Arşivi 0 10 Temmuz 2012 15:57