IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Eylül 2008, 14:13   #1
Çevrimdışı
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
130 öğrenciye okul aranıyor




ERZURUM'da, Yunus Emre Mahallesi'ndeki 13 derslikli Barbaros Hayrettin Paşa İlköğretim Okulu'nda depreme karşı güçlendirme çalışmaları yüzünden onarıma alınması üzerine 1, 2, 3'üncü sınıf öğrencileri ortada kaldı. 6, 7 ve 8'inci sınıflardaki 450 öğrenci, 1300 metre uzaklıktaki Mustafa Kemal İlköğretim Okulu'na yönlendirilirken, alt sınıflardaki 130 öğrenci için çevrede uygun bir okul bulunmaya çalışılıyor.


Merkez Palandöken İlçesi'ndeki Barbaros Hayrettin Paşa İlköğretim Okulu'nda, 15 Ağustos'tan itibaren A blokun pencere, duvar ve kolonları güçlendirme çalışmaları başlatıldı. 25 Kasım'a kadar tamamlanması planlanan çalışmalar nedeniyle okulun 6, 7 ve 8'inci sınıflardaki 450 öğrenci, 1300 metre uzaklıktaki Mustafa Kemal İlköğretim Okulu'na yönlendirildi. 1, 2, 3'üncü sınıfta okuyan yaklaşık 130 öğrenci için çevrede uygun bir okul bulunamadı. Okulların açıldığı ilk gün ders yapmadan evlerine gönderilen öğrenciler, bu sabah saat 08.00'de okul bahçesinde toplandı. Kaldırımlar ve duvarların üzerlerinde oturarak kendilerine geçici bir okul bulunmasını bekleyen öğrenciler, öğretmenleri tarafından “Bugün okul yok” denilerek yine evlerine gönderildi.

Barbaros Hayrettin Paşa İlköğretim Okulu öğrencileri, “Öğretmenler, bugün servislerle başka bir okula göndereceklerini söylediler. Öğlene kadar bekledik, tekrar eve gitmemizi bildrirdiler. Hiç ders göremedik. Hangi okulda 1.5 ay ders göreceğimiz de belli değil” dedi.

Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ise okuldaki güçlendirme çalışmalarının geç kalmasından Bayındırlık İl Müdürlüğü'nün sorumlu olduğunu öne sürdü. Yetkililer, “Güçlendirme çalışması yapılan Barbaros Hayrettin Paşa ilköğretim Okulu'nun 5, 6 ve 7'nci sınıf öğrencilerini tam gün eğitim yapan Mustafa Kemal İlköğretim Okulu'nu ikili eğitime dönüştürerek yerleştirdik. Bu okula gidecek öğrenciler, servislerle taşınacak. Sadece ilköğretim okulunun birinci kademesi olan öğrencilere henüz yer bulamadık. Onlar içinde tam gün eğitim yapan bir ilköğretim okulu arıyoruz. O okuluda ikili eğitime çevirerek sorunu gidermeye çalıyacağız” diye konuştu.

Öte yandan güçlendirme çalışmasının yapıldığı okulda eğitim ve öğretim gören öğrencilerin velileri ise çocuklarını endişe içinde okula gönderdiklerini söyledi.


</B>

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
 

Etiketler
130, aranıyor, okul, öğrenciye


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
200 bin öğrenciye müjde. Gurkan Ödev ve Tezler 0 27 Ekim 2013 12:45
Ahlaksız öğrenciye bak eCeM1 Haber Arşivi 0 17 Mayıs 2008 17:18