IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Eylül 2008, 16:18   #1
Angel
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İngiliz turist, sevgilisini yatakta başkasıyla görünce...





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


BODRUM'a tatile gelen İngiliz sekreter 24 yaşındaki Claire Madlight, barda tanıştığı Türk garson sevgilisini arkadaşıyla aynı yatakta yakalayınca çılgına döndü. Bikinisiyle yalın ayak kendini Bodrum caddelerine atan ve karayolunun kenarında dakikalarca koşan İngiliz kızı, kendisine zarar vermekten bir trafik polisi vazgeçirdi. Aldatılmanın şokunu yaşayan bikinili İngiliz kızı, sürücüler de şaşkın bakışlarla izledi.

İngiltere'nin Southport kentinden iki hafta önce arkadaşları ile birlikte Bodrum'a tatile gelen ve bir pansiyona yerleşen sekreter Claire Madlight, barda tanıştığı 28 yaşındaki garson E.Ç. ile aşk yaşamaya başladı. Bir süre sonra sevgilisi E.Ç.'nin, kendisini aldattığından şüphelenen İngiliz Madlight, takibe geçti. Önceki gün Gümbet Plajı'nda güneşlenen Madlight, kaldıkları pansiyona döndüğünde tatile birlikte geldiği arkadaşlarından biriyle sevgilisi E.Ç.'yi aynı yatakta yakaladı. Çılgına dönen İngiliz turist, bikinisiyle yalın ayak kendini Bodrum caddelerine attı.

Sinir krizi geçiren ve Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde dakikalarca koşan İngiliz kız, sürücülerin şaşkın bakışları arasında, yaklaşık 10 metre yüksekliğindeki duvardan atlayıp kendine zarar vermek istedi. Aldatılmanın şokunu yaşayan İngiliz kızı, caddede görev yapan 8 yıllık polis memuru trafik polisi 29 yaşındaki Mehmet Dursun teselli etmeye çalıştı. Yaklaşık 10 dakika İngiliz turistle konuşan polis memuru, zor anlar yaşadı.

İngiliz Madlight'i ikna eden ve polis aracına bindirip Bodrum Devlet Hastanesi'ne götürerek sakinleşmesini sağlayan memur Dursun, “İngiliz turistin denize 3- 4 kilometre uzakta, ilçenin göbeğinde bikini ile koşmasında bir gariplik olduğunu fark ettim. Motosikletimi durdurup yanına gittiğimde Madlight, duvardan atlamak üzereydi. Yardımcı olmak istediğimi söyledim ve ikna ettim. Sanırım kısa süreli bir deprasyon yaşadı. Hastanede gerekli tedaviyi yaptırdık” dedi.

“TATİL AŞKI BANA YARAMADI”

Tedavinin ardından sakinleşen İngiliz Madlight ise bavulunu toplayıp arkadaşları ile birlikte kaldığı pansiyondan ayrıldı. Birkaç gün sonra da ülkesine döneceğini söyleyen Madlight, “Sevgilim beni 10 yıllık arkadaşımla aldatınca şoke oldum. Oysaki onu çok sevmiştim, evlenebilirdim bile. İkisini aynı yatakta görünce çılgına döndüm, kendimi öldürmek istedim. O polis memuru olmasa belki bugün hayatta değildim. Hayatımı kurtardığı için teşekkür borçluyum. Ülkeme dönüp bu kabusu bir an önce unutarak hayatıma devam etmek istiyorum. Tatil aşkı bana göre değilmiş” diye konuştu.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
 

Etiketler
başkasıyla, görünce, sevgilisini, turist, yatakta, İngiliz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İngiliz kadın, beyni hasar görünce Çin aksanıyla konuşmaya başladı.. Süslü Esrarengiz Olaylar 1 23 Mayıs 2010 00:09
Kayıp İngiliz turist 9 gün sonra bulundu Lucifer Haber Arşivi 0 28 Nisan 2010 06:07
İngiliz turist, sevgilisini yatakta başkasıyla görünce... Dilara Haber Arşivi 0 13 Eylül 2008 14:40
Dalyan'da trafit kazası; 1 turist öldü, 3 turist yaralandı Cemalizim Haber Arşivi 0 19 Ağustos 2008 00:03