IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Eylül 2008, 17:52   #1
Çevrimdışı
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Boşandığım eşim kızımı kaçırdı’




Bursa'da Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunan Sultan Gül, bir süre önce boşandığı eski eşi Samim Gül'ün, hasret gidermesi için verdiği 4 yaşındaki kızı Meral'i kaçırdığını öne sürdü. Kızını bulmak için otele yerleşen 26 yaşındaki Sultan Gül, “Samim boşanmadan önce bana Kuran-ı Kerim'e el bastırıp, zorla ‘Benden başka kimseyle evlenmeyeceksin’ dedirtmişti. Bense ikinci evliliğimi yapmak için sözlendim ve kısa bir süre sonra ayrıldım. Kızımı bu yüzden kaçırmış olabilir” dedi.


Almanya'da Rencklinghausen'de yaşayan ve avukatlık bürosunda asistanlık yapan Sultan Gül, boşandığı eşinin görmek için aldığı daha sonra da bir daha kendisine kaçırdığını öne sürdüğü kızı Meral Gül'ü bulmak için hukuk mücadelesi başlattı. Bursa'da oturan dayısının oğlu Samim Gül'le 2002 yılında evlendiklerini söyleyen Samim Gül, evlilik sonrası Almanya'da temizlik işçisi olarak çalışan eşi ile 4 yıl süren beraberlikten sonra ayrıldıklarını söyledi.

Rencklinghausen'de görülen boşanma davasından sonra kızının velayetinin kendisine verildiğini söyleyen Sultan Gül, şunları anlattı:
“Boşanmamıza rağmen kızlık soyadım olan ‘Irbık’ı, kızım Meral çelişki yaşamasın diye değiştirmedim. Anaokuluna gönderdiğim yavrum aynı zamanda Alman vatandaşı. Boşandıktan sonra geçen yıl Aralık ayında çocuğumu annemle Bursa'ya gönderdim. Babasıyla hasret gidermesini, özlem çekmemesini istedim. 10 gün sonra kendisini tekrar aldık. Bu kez 9 Temmuz tarihinde Bursa'ya getirip babasına ben teslim ettim. 5 Ağustos'a kadar çocuğu görmesi için izin verdim. Bu konuda anlaşma yaptık. Çocuğu almaya gelince telefon açıp, ‘Artık Meral'i göremeyeceksin. Bizi rahat bırak’ dedi, tehditler yağdırdı. Bursa'da 3'üncü Aile Mahkemesi'ne gidip, kızımın velayetinin bende olduğunu içeren karar aldım. Can güvenliğinden korktuğum için savcılığa da suç duyurusunda bulundum. Fakat sonuç alamadım. Özel bir şirkette pazarlama elemanı olarak çalışan Samim, bu süreç içersinde beni arayıp, en son 15 Eylül tarihine kadar süre istedi. Meral'i savcının gözetiminde teslim edeceğini bildirdi. 15 Eylül günü geldiğimde önceki tablo ile karşılaştım. Kızımı göstermeyeceğini söylüyor. Polislerle oturduğu eve gittim. Fakat çocuğun olmadığını söylediler. Telefonlara ise yanıt vermiyor.”

Eski eşi Samim Gül'ün boşanmadan önce kendisine başkasıyla evlenmemesi konusunda Kuran-ı Kerim'e el bastırdığını belirten Sultan Gül, boşandıktan sonra ikinci evliliğini yapmak için bir kişiyle sözlendiğini, bir ay sonra ayrıldığını belirtti. Sultan Gül, “Samim sözlümden ayrıldığımdan haberi yok. Bana, ‘Kızıma başkasına baba dedirtmem’ diyordu. Bu yüzden kaçırmış olabilir. İşyerimden izin alıp Bursa'ya geldim. Yavrumu almadan asla gitmem” diye konuştu.


</B>

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
boşandığım, eşim, kaçırdı’, kızımı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Christina Aguilera: Boşandığım için çok mutluyum! pyracantha Haber Arşivi 0 27 Kasım 2010 18:16
Türkler’in DNA’sı ile Einstein’ın DNA’sı aynı Feronia Haber Arşivi 0 21 Ekim 2010 12:56
İran’ın Türkiye’ye Teklif Ettiği ‘Feza Anlaşması’ Kabul Edilecek mi? Afrodit Haber Arşivi 0 23 Eylül 2010 02:02
BURSA’nın Karacabey İlçesi’nde imamlık yapan ve Kütahya’da geçirdiği trafik kazasında Cemalizim Haber Arşivi 0 22 Ağustos 2008 00:14
73’lük dede 60’lık nineyi kaçırdı BY_BuRN Haber Arşivi 0 04 Mart 2007 15:32