IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Eylül 2008, 00:48   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kocam beni erkeklere satıyordu




Kocam beni esrar alıştırdı, 4 yıldır da erkeklere pazarlıyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Adana’da bir hafta önce kaybolan ve annesinin bulunması için savcılığa başvurduğu bir çocuk annesi 24 yaşındaki D.Y. ortaya çıktı. Genç kadın eşinin kendisine barlarda konsomatrislik yaptırarak erkeklere pazarladığı için kaçtığını ileri sürerken, eşi 35 yaşındaki M.Y. ise iddiaları yalanladı.

DAMADINI ŞİKAYET ETTİ
Yüreğir İlçesi’ne bağlı Sofulu Beldesi’nde oturan 61 yaşındaki A. G., 4 gün önce Cumhuriyet Savcılığı’na giderek kızı D.Y.’nin 3 gündür kaybolduğunu, kızını uyuşturucuya alıştırıp, erkeklere para karşılığı sattığını iddia ettiği damadı M.Y. hakkında suç duyurusunda bulundu. Anne A.G., “Kızımı bulun. Damadım kızımı geneleve satmış olabilir” dedi. D.Y., gazetelerde kaybolduğu yönündeki haberleri okuyunca ortaya çıktı.

KOCAM BENİ 4 YILDIR SATIYOR
Akrabalarıyla birlikte Cumhuriyet Savcılığı’na giden D.Y. kendisini uyuşturucuya alıştırıp 4 yıldır para karşılığı fuhuş yaptırdığını öne sürdüğü 9 yıllık eşi M.Y.’den şikayetçi olan D.Y. şunları söyledi:
“M.Y., beni 14 yaşında kaçırdı. Kendisiyle evlenmek zorunda kaldım. Kızımız olduktan sonra beni esrar, eroin, uyuşturucu hap, alkol içmeye alıştırdı. Yıllar sonra ablasının genelevde çalıştığını öğrendim. 4 yıldır erkeklere satıyor. Önceleri barlarda konsomatrislik yaptırdı. İlişkiye girmiyordum. Sadece bara gelen erkeklerle sohbet edip bol bol alkol içmelerini sağlıyordum. Daha sonraları beni fuhuşa sürükledi. Uyuşturucuyu verdikten sonra kendimden geçiyordum. Bu halimden yararlanıp beni para karşılığı erkeklere satmaya başladı. Fuhuş sırasında çok gasp edildim. Kendisini cep telefonuyla arayıp gaspa uğradığımı söylememe rağmen bana yardıma gelmedi, ‘polise git’ dedi. Çok kötü günler yaşadım. Korktuğum için kendisine dayandım. Kaçmadan bir kaç gün önce yaşadıklarımı anneme anlatmıştım. Gücüm kalmayınca kaçmaya karar verdim. Birlikte bir dinlenme tesisindeki havuza gittik. M.Y. orada içip sızdı. Ben de kaçtım. Evdeki tüm eşyalarımı sattım. Beni cep telefonuyla devamlı tehdit ediyor. Geri dönmemi istiyor. Genelevde çalışan ablaları ‘Bizim nikahımız altında, geri dönüp çalışmaya devam edecek’ diyorlarmış. Artık düzgün bir yaşamım olmasını istiyorum. Kendisiyle de en kısa sürede boşanacağım.”

NİKAHLI EŞİM NASIL SATARIM?
Eşi ile adliyede karşılaşan ancak birbirlerinden uzak duran M.Y. ise oturduğu evindeki eşyaları boşalttığı için kayınvalidesi A. G. hakkında suç duyurusunda bulundu. Eşini çok sevdiğini belirten M.Y., “Nikahlı eşimi nasıl satarım? İsmini bile parmağıma koluma kazıdım. Annesinin etkisinde kalıp böyle konuşuyor. Asıl annesi kadın satıcısı” dedi.


Cumhuriyet Savcılığı, her iki iddia ile ilgili incelemesini sürdürüyor.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 21 Eylül 2008, 06:28   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kocam beni erkeklere satıyordu




bizim bu miLLetımız nereye gidio acaba..

__________________
Başarılı olduğunuz işlerde, herkesin sizi aLkışlamasını beklemeyin.
Çünki bazı eLLer o sırada sizin kuyunuzu kazmakla meşguldür...

Kaybetmekten korkumuz yok, Gitmek isteyen Koşsun...
 

 

Etiketler
beni, erkeklere, kocam, satıyordu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık