IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Eylül 2008, 12:13   #1
Angel
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
14 yaşındaki sevgilisi yüzünden mahkemelik oldu





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


BOLU’nun Ovadüzü Köyü’nde 14 yaşındaki Y.Y.’nin, kendisinden 8 yaş büyük Cemalettin Çakıroğlu ile gönül ilişkisi köyde duyulunca, ailesi buna karşı çıktı. Ailesinin evlenmesine izin vermeyeceğini düşünen Y.Y. sevgilisine kaçtı ancak, bu kez de yaşı küçük olduğu için sevgilisinin babasının engeli ile karşılaştı. Ailesinin de kabul etmediği Y.Y., sevgilisi ile bir akrabaların evinde birlikte oldu. Ailenin şikayeti üzerine Cemalettin Çakıroğlu, ‘Küçük kıza cinsel istismar’ suçundan tutuksuz yargılanmaya başlanırken, Y.Y. ailesinin yanına döndü.
Bolu’nun Çıkınlar Mahallesi’nde oturan inşaat işçisi Cemalettin Çakıroğlu, 5 ay önce Y.Y. ile arkadaş oldu. Ovadüzü Köyü’nde oturan Y.Y. ile sık sık görüşen Cemalettin Çakıroğlu, küçük kızla aşk yaşamaya başladı. Y.Y.’nin ailesi, köyde dedikodu çıkması üzerine kızlarının arkadaşlığına karşı çıktı. Ailesinin sevgilisi ile evlenmek istemesine izin vermeyeceğini düşünen Y.Y., yanına aldığı eşyalarıyla birlikte Cemalettin Çakıroğlu’nun evine gitti. Kapıyı açan Cemalettin Çakıroğlu’nun babası Salih Çakıroğlu, Y.Y.’yi eşyalarıyla birlikte karşısında görünce şoke oldu. Y.Y.’yi küçük yaşta olduğu için evine almak istemeyen Salih Çakıroğlu, durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen jandarma, kapıda bekleyen Y.Y. ile Cemalettin Çakıroğlu ve basası Salih Çakıroğlu’nu ifadelerini almak üzere karakola götürdü.
AKRABASININ EVİNDE BİRLİKTE OLDULAR
Jandarma, Y.Y.’nin ailesine haber vererek kızlarını almalarını istedi. Sevgilisine kaçan Y.Y.’yi ailesi geri almak istemedi. Bunun üzerine, Salih Çakıroğlu, Y.Y.’yi mahallenin muhtarına teslim etmek istedi. Muhtarın da kabul etmemesi üzerine, Salih Çakıroğlu Y.Y.’yi kendi akrabalarının evine götürdü. Cemalettin Çakıroğlu da daha sonra akrabalarının evine giderek, kimsenin olmadığı bir sırada Y.Y. ile cinsel ilişkiye girdi. Y.Y., bir hafta Çakıroğlu ailesinin akrabalarının yanında, bir hafta da Çakıroğlu ailesinin evinde kaldı. Y.Y’nin ailesinin Cumhuriyet Savcılığı’na yaptığı şikayet üzerine, Cemallettin Çakıroğlu hakkında soruşturma başlatıldı. Y.Y ise ailesine geri döndü.

İSTEYEREK İLİŞKİ
Hakkında, ‘Küçük kıza cinsel istismar’ suçundan dava açılan ve tutuksuz yargılanan Cemalettin Çakıroğlu, dün Bolu Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim önüne çıktı. Çakıroğlu ifadesinde, “Y.Y.’nin rızası ile beraber olduk” dedi.
Ailesinin, çıkan dedikodular nedeniyle sevgilisi ile evlenmesine izin vermeyeceğini düşünerek kaçtığını söyleyen Y.Y. ise, “Kaçmaya niyetim yoktu. Çevrede dedikodu olunca, dedikoduların son bulması için Cemalettin’e kaçtım. Ailem beni ayırır diye akrabalarının evinde cinsel ilişkiye girdim. Kimseden şikayetçi değilim. Her şeyi isteyerek yaptım” diye konuştu.
İfadelerin alınmasının ardından mahkeme ertelendi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 24 Eylül 2008, 12:16   #2
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 14 yaşındaki sevgilisi yüzünden mahkemelik oldu




yuh diyorum yuh
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 

 

Etiketler
mahkemelik, oldu, sevgilisi, yaşındaki, yüzünden


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sevgilisi format yüzünden terk etti! Cappy Haber Arşivi 0 19 Şubat 2015 02:44
Mandela'nın Ailesinin Mezar Yeri Yüzünden Mahkemelik Olduğu Dava Sonuçlandı Sim Haber Arşivi 0 03 Temmuz 2013 16:36