IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Eylül 2008, 02:35   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Morgda cenazeler karıştı




Ablasını son kez görmek için yüzünü açan acılı kardeş, şok yaşadı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


İZMİR'de Tepecik Eğitim Hastanesi'nde peşpeşe 13 bebeğin hayatını kaybetmesinin ardından, Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi morgunda da cenazeler karıştırıldı. Selime Karaca ve Saime Keskin'in cenazeleri yanlış ailelere verildi.
Skandal ise, cenazelerin başında ağıt yakan yakınlarının son kez yüzlerini görmek için örtüleri açmalarıyla ortaya çıktı. Ablasının acısını yaşarken şoka giren Hatem Arguvanlı, “O an ne yapacağımızı şaşırdık. Böyle bir skandalın yaşanmasını aklım almıyor” dedi.


Buca ilçesi Yıldız Mahallesi'nde oturan 61 yaşındaki Saime Keskin, 13 Eylül'de fenalaşınca Buca Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Üç gün süren tedavisinin ardından taburcu edilen Keskin, 20 Eylül'de aşırı halsizlik ve ishal şikayetleriyle tekrar aynı hastaneye kaldırıldı. Gece yarısı yapılan kontrollerin ardından ikinci kez taburcu edilen Saime Keskin, üç saat sonra yeniden getirildiği hastanede birer saat arayla iki kez kalp krizi geçirdi. Her seferinde kalbi yeniden çalıştırılan Keskin, yoğun bakım ünitesindeki tedavisi sırasında yaşam savaşını kaybetti.


MORGTA ŞOK YAŞANDI
Pazartesi günü cenaze işlemlerinin tamamlanmasının ardından morga inen Saime Keskin'in yakınları, kendilerine teslim edilmek istenen cenazenin üzerindeki örtüyü açtıklarında şoke oldu. Keskin'in yakınlarının, cenazenin kendilerine ait olmadığını söylemesinin ardından morg görevlilerinin yaptığı araştırmada, cenazelerin karıştığı belirlendi. Morg kayıtlarındaki incelemenin ardından Saime Keskin'in cenazesinin Selime Karaca'nın cenazesiyle karıştırıldığı ve yakınlarına teslim edilerek Torbalı İlçesi'ne bağlı Pancar Beldesi'ne götürüldüğü ortaya çıktı.


AĞIT YAKARKEN GERÇEK ORTAYA ÇIKTI
Bu arada, Pancar Beldesi'nde ise cenazenin başında ağıt yakan Selime Karaca'nın yakınları, evden yıkanmak üzere götürülmeye hazırlanan cenazenin son kez yüzüne bakmak için örtüyü açtığında Keskin'in yakınları gibi büyük şok yaşadı. Ağıt yaktıkları kişinin anneleri olmadığını öğrenen Karaca'nın çocukları, telefonla ulaştıkları hastane yetkililerinden gerçeği öğrendi. Saime Keskin'in cenazesini Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'ne geri getiren çocukları, anneleri Selime Karaca'nın cenazesini aldı.


BAŞKA AİLELER AYNI ACIYI YAŞAMASIN
Ablası Saime Keskin'in cenazesini kargaşanın ardından toprağa veren Hatem Argovanlı, yaşadıkları şoku ve acıyı unutamadıklarını söyledi. Olayı hastane yönetimine dilekçeyle bildirdiklerini ve sorumluların cezalandırılmasını istediklerini söyleyen Argovanlı, “İnsan yakınını kaybetmenin acısını yaşarken gittiği morgta onun cenazesi diye başkasınınki teslim ediliyor. Cenazenin örtüsünü açmasak gerçek ortaya çıkmayacak. Böyle bir skandal nasıl yaşanır. Cenazenin yanlış olduğunu anladığımız anda ne yapacağımızı şaşırdık. Bir cenazeye bu kadar eziyet edilemez. Bizim yaşadıklarımızı başkalarının yaşamasını istemediğimiz için her türlü yasal yola başvuracağız” dedi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
cenazeler, karıştı, morgda


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Morgda cinsel fantazi! Ruj Haber Arşivi 1 28 Kasım 2011 11:07
Bir facia daha: Cenazeler karıştı KuSuRSuZ Haber Arşivi 0 28 Mayıs 2010 03:25
Hastane morgunda cenazeler karıştı Angel Haber Arşivi 0 25 Eylül 2008 14:11