IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Eylül 2008, 15:58   #1
Angel
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ankara'da korkunç cinayet





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Başkentte tartıştığı Hasan Bekdaş isimli kişiyi 1998'de döverek öldüren İhsan Özlü, ölen kişinin yakınları tarafından 10 yıl sonra öldürüldü. Zanlıların cinayeti, girdiği bunalım sonucu intihar eden babalarının "Onu öldürmezseniz size hakkımı helal etmem" vasiyeti üzerine işledikleri anlaşıldı.
Edinilen bilgiye göre, Sincan'da 1998'de arkadaşlarıyla alkol alan İhsan Özlü, yolda tartıştığı Bekdaş'ı 4 arkadaşıyla birlikte döverek öldürdüğü iddiasıyla tutuklandı. Yargılama sonucu 10 yıl hapisle cezalandırılmasına rağmen Şartla Salıverme Yasası kapsamında cezaevinden kısa süre sonra çıkan Özlü, Sincan'da kasaplık yapmaya başladı.


İddiaya göre, Bekdaş'ın ağabeyi Yusuf Bekdaş da, 4 yıl önce oğlu ve yeğenlerine "Onu öldürmezseniz hakkımı size helal etmem" dedi. Bunun üzerine oğlu Mehmet Bekdaş ve yeğeni Hüseyin Yaşar ile arkadaşları Suat Beyhan, Özlü'yü aramaya başladı. Özlü'nün cezaevinden çıktığını ve Sincan'da kasaplık yaptığını öğrenen Yaşar, bir bakkalın kontörlü telefonundan kendisini "Hasan" olarak tanıtarak Özlü'yü aradı ve buluşmak istediğini söyledi. Özlü ise telefondaki kişiyi tanımadığını söyleyerek telefonu kapattı. Buluşma teklifi reddedilen Yaşar, bir saat sonra Özlü'yü yeniden aradı ve büyük miktarda et alımı yapacaklarını söyleyerek buluşma yeri verdi. Bunun üzerine Özlü, 10 dakika sonra döneceğini belirterek dükkandan ayrıldı ve Yaşar ile buluşmaya gitti. Yaşar ve Beyhan da, buluşma yerinde silah zoruyla Özlü'yü rehin alarak arabaya bindirdi ve İncek'e götürdü.
Yaşar, burada Mehmet Bekdaş'ı arayarak, Özlü'nün elinde olduğunu ve kendisinden talimat beklediklerini söyledi. Uzun süredir intikam alınmasını bekleyen Bekdaş da "ölüm" emri verdi. Bunun üzerine Yaşar, yanında getirdiği silahın namlusunu Özlü'nün ağzına sokup tetiğe bastı. Yaşar ve Beyhan, cinayetin ardından cesedi bölgedeki bir siteye bırakıp kaçtı. Özlü'nün cesedi, vatandaşların ihbarı üzerine olaydan 4 gün sonra bulundu.
Ankara İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin teknik takibi sonucunda olayda adları geçen 3 zanlı kısa sürede yakalandı. Zanlıların konuşmalarını kontörlü telefonlardan yaptıkları ve yakalandıklarında Ankara dışında oldukları öğrenildi. Zanlıların, Bekdaş'ı aşırı alkolün etkisinde öldürdüğünü söyleyen Özlü'ye mesaj vermek amacıyla ağzından vurdukları iddia edildi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ankarada, cinayet, korkunc


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Korkunç cinayet! Esrarengiz not Lilith Haber Arşivi 0 10 Ekim 2014 11:44
İstanbul'da korkunç cinayet Katherina Haber Arşivi 0 14 Ekim 2012 10:24
Korkunç cinayet Angel Haber Arşivi 0 19 Aralık 2008 13:22
Diyarbakır'da korkunç cinayet Süslü Haber Arşivi 1 16 Ekim 2008 00:25