IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Ekim 2008, 15:16   #1
Angel
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
En acı an!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Kapısının önüne askerler gelince tek erkek evladını şehit verdiğini anladı....

HAKKARİ'nin Şemdinli İlçesi'nin Irak sınırındaki Aktütün Jandarma Sınır Karakolu'na terörist saldırısında şehit olan 15 askerden biri olan 30 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Selçuk Can'ın, şehit olduğu haberi memleketi Osmaniye'nin Düziçi İlçesi'ndeki baba evini yasa boğdu.

Can'ın baba evi ile 13 Eylül'de şehit olan Uzman Çavuş Yakup Ceylan'ın ailesinin evinin aynı sokakta olması da dikkat çekti.

Düziçi İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli subaylar, evli ve 1 çocuk babası şehit Selçuk Can'ın Cumhuriyet Mahallesi'ndeki baba evine giderek acı haberi bildirdi. Emekli öğretmen baba 55 yaşındaki İbrahim Can, acı haberle fenalık geçirdi. Tek erkek evladının şehit olduğu haberine dayanamayan 4 çocuk babası Can, ambulansla Düziçi Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Baba, hastanede gözetim altına alınırken baygınlık geçiren anne 50 yaşındaki Ayşe Can ile diğer yakınlarına evin önünde bekleyen sağlık ekipleri müdahale etti. Kayınvalidesi Ayşe ile birbirlerine sarılarak ağlayan şehidin ikinci çocuklarına 2 aylık hamile olan eşi 27 yaşındaki Ayşe Can ise sinir krizi geçirdi. 2 yaşındaki kızı Buse'nin ardından yeniden baba olma heyecanı yaşayan Uzman Çavuş Can'ın şehit olduğu haberini alan komşuları ve yakınları ise eve akın etti.

ŞEHİT EVLERİ KARŞILIKLI

13 Eylül'de Şırnak'ta mayına basarak şehit olan Jandarma Uzman Çavuş 23 yaşındaki Yakup Ceylan'ın baba evi ile şehit Can'ın baba evinin aynı sokakta, karşılıklı ve birbirlerine yaklaşık 50 metre uzaklıkta olması dikkat çekti. 21 gün arayla 2'nci şehidini veren Çağatay Sokak'a aralıklarla 3 Türk Bayrağı asıldı. Düziçi Belediye Başkanı AKP'li Abdulmuttalip Öner de şehit evine gelerek yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu.

İLÇENİN 28'İNCİ ŞEHİDİ

Düziçi Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı İsmet Topal, bazı milletvekillerinin terörist cenazelerine katıldığını, TBMM'de PKK propagandası yaptığını ileri sürdü. Bir an önce terörün bitmesini arzu ettiklerini kaydeden Topal, "Uzman Çavuş Selçuk Can, 1985'den bu yana ilçenin 28'inci şehidi oldu. Bu kan dursun artık" dedi.

Şehit Selçuk Can'ın cenazesinin yarın Düziçi Şehitliği'nde toprağa verilmesi bekleniyor.



EVLERE ATEŞ DÜŞTÜ

Saldırada şehit olan Jandarma Özal Harekatta görevli Astsubay Çavuş Hasan Önal'ın (21) Eskişehir'deki baba evinde yas var.

Eskişehir Merkez Komutanlığı ve İl Jandarma Komutanlığı yetkilileri, sağlık ekipleriyle, şehidin 71 Evler Mahallesi Suluova Sokak'taki baba evine gelerek acı haberi yakınlarına ilettiler ve başsağlığı dilediler.

Eskişehir'in Alpu ilçesinde bir yakınını düğününe giden şehidin babası Durmuş Ali Önal, haberi alır almaz yakınlarınca Eskişehir'e getirildi.

Eve geldiğinde fenalaşan baba Önal, ambulansla Eskişehir Asker Hastanesine kaldırıldı. Durmuş Ali Önal'ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Şehidin çok sayıda yakınının da geldiği baba evinden yükselen ağıtlar yürekleri dağladı. Şehit Hasan Önal'ın sinir krizi geçiren yakınları, askeri yetkililer ve komşuları tarafından sakinleştirildi. Şehidin fenalaşan yakınları, ambulanslarda tedavi altına alındılar.

Şehit Hasan Önal'ın amcası Ahmet Önal, yeğeniyle gurur duyduğunu belirterek, "Bayramda ailesini aramış (Beni merak etmeyin iyiyim) demiş. Takdiri ilahi buymuş. Vatan sağ olsun" dedi.

Şehidin 11 yaşındaki yeğeni Kubilay Önal ile 5 yaşındaki Sudenaz Önal da gözyaşlarını tutamadılar. 2 çocuk yakınlarınca evden uzaklaştırılırken Kubilay Önal, "Dayı ben seni davul zurnayla askere göndermiştim. Teröre lanet olsun" dedi.


 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 04 Ekim 2008, 17:46   #2
Çevrimdışı
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: En acı an!




Gercektende Cok Acı Bu Şehit Acısını ߀nde Yaşadım Teyzemin oğlu Şehit oldugunda.

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 

 

Etiketler
acı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık