IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Ekim 2008, 17:38   #1
Angel
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Karakolda hasar yok





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Şemdinli'de operasyonlar hız kazanırken, saldırıya uğrayan Aktütün Karakolunda herhangi bir hasarın olmadığı belirtildi
HAKKARİ'nin Şemdinli İlçesi Aktütün jandarma karakoluna yapılan saldırının ardında Şemdinli ilçesinde de bugün yine hareketlilik yaşandı. 15 Mehmetçiği Şehit eden PKK'lı teröristlere yönelik operasyonlar hız kazandı. Hakkari semalarından uçaklar geçerken, Şemdinli'de ise yoğun bir helikopter hareketliliği gözlendi. Bu arada dün saldırıya uğrayan Aktütün Karakolunda ise herhangi bir hasarın olmadığı belirtildi.

Şemdinli İlçesi Aktütün Karakoluna dün yapılan hain saldırıda 15 asker şehit olmuş. 21 asker yaralanırken 23 terörist ise etkisiz hale getirilmişti. Saldırı ardından PKK'lı teröristlere yönelik yapılan operasyonlara bugün de devam edildi. Şemdinli 3.ncü Dağ ve Komando Tabur Komutanlığı'ndan ve Şemdinli Taktik Sınır Alay Komutanlığı'ndan bordo berelileri alan skosky helikopterler operasyon bölgesine gittikleri gözlendi. Aktütün Jandarma Sınır Karakoluna en yakın karakollardan olan Ortaklar Jandarma Karakolundan da takviye destek sağlandığı öğrenildi. Bu arada Hakkari üzerinden geçen 2 savaş uçağınında sabah saat 10.00 sıralarında Kuzey Irak sınırına doğru yönlendiği dikkat çekti.

KÖYE GİRİŞ VE ÇIKIŞLARA İZİN VERİLDİ

Mehmetçikler, bu sabah erken saatlerinde Aktütün köyüne ulaşımın sağlandığı yol güzergahında da mayın temizleme çalışmalarına ağırlık verdi. Mehmetçikler, yol güzerhanında mayın arama tarama çalışması yaptıktan sonra Aktütün Köyü'ne dün yasaklanan giriş ve çıkışlara da bugün izin verildiği belirtildi.

KARAKOLDA HASAR YOK
PKK'lı teröristleri gündüz vakti Aktütün Karakolu'na düzenlediği saldırının ardından yaşanan sıcak çatışma Bayraktepe bölgesinde yoğunluk kazanmıştı. Saldırı sırasında Aktütün Karakolu'nda herhangi bir hasarın olmadığı belirtildi. Dün 8 saatten fazla çatışan Mehmetçik, Bayraktepe'ye saldırıp, Aktütün Karakolunu yok etmek isteyen teröristleri yoğun ateş altına alarak, püskürtmeyi başarmıştı. Çatışmanın ardından bugünde Kuzey Irak topraklarına kaçmak isteyen PKK'lı teröristleri kıskanca alan Mehmetçikler, operasyonlara daha ağırlık verdikleri belirtildi. Bu arada çatışma esnasında kayıp 2 askerin halen izine rastlanmadığı, bölgede arama-tarama çalışlamalarının aralıksız sürdürüldüğü bildirildi.


TERÖR ÖRGÜTÜ PROPOGANDA YAPTI
Saldırı haberinin duyulmasından bir kaç saat sonra, terör örgütüne yakın bir internet sitesi, Aktütün Karakolu'nu yanarken gösteren fotoğraflar yayımlamıştı. Milliyet İnternet olarak, propoganda amaçlı olduğu açıkça belli olan böylesi bir fotoğrafı yayımlamamayı tercih etmiştik. Bölgeden bugün gelen "karakolda hasar yok" açıklaması, terör örgütünün bilinen çirkinliğini bir kez daha gözler önüne serdi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
hasar, karakolda, yok


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Çağın Verdiği Hasar Kalemzede Felsefe 0 07 Nisan 2012 07:06
Saçda Hasar Raporu Liaaa Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 07 Mart 2012 17:11