IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Ekim 2008, 20:28   #1
Angel
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Avaşin'in Basyan bölgesi bombalandı





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Genelkurmay Başkanlığı, Irak’ın kuzeyindeki Avaşin Basyan bölgesinde tespit edilen bir terörist gruba yönelik olarak bu sabah saatlerinde Türk Hava Kuvvetlerine mensup savaş uçaklarınca hava operasyonu yapıldığını bildirdi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan basın açıklamasında şunlar kaydedildi:

"3 Ekim 2008 tarihinde Aktütün Jandarma Sınır Bölük Merkezine teröristlerce düzenlenen saldırıya katılan PKK/KONGRA-GEL terör örgütü gruplarının takibine devam edilmektedir.

Bu kapsamda 5 Ekim 2008 gece yarısı Irak’ın kuzeyindeki Avaşin Basyan bölgesinde iki ayrı noktada tespit edilen teröristler ateş destek vasıtalarıyla ateş altına alınmıştır.

Yine aynı bölgede tespit edilen diğer bir terörist gruba yönelik olarak ise 6 Ekim 2008 günü sabah saatlerinde Türk Hava Kuvvetlerine mensup savaş uçaklarınca hava operasyonu icra edilmiştir.

Görevlerini başarıyla tamamlayan uçaklarımız emniyetle üstlerine dönmüşlerdir.

İcra edilen operasyonlarda, her zaman olduğu gibi sadece PKK/KONGRA-GEL terör örgütü hedef alınmış, sivil halk ve yerel unsurların olumsuz etkilenmemesi için gereken hassasiyet gösterilmiştir."


Buzul Dağları'ndaki PKK'lı grup havadan vuruldu
Genelkurmay Başkanlığı, Hakkari’nin Buzul dağları bölgesinde tespit edilen bir terörist gruba yönelik olarak Türk Hava Kuvvetlerine mensup savaş uçaklarınca hava operasyonu icra edildiğini bildirdi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan basın açıklamasında şu bilgilere yer verildi:

"3 Ekim 2008 tarihinde Aktütün Jandarma Sınır Bölük merkezine teröristlerce düzenlenen saldırıya katılan PKK/KONGRA-GEL terör örgütü mensuplarının takibine devam edilmektedir.

Bu kapsamda, 6 Ekim 2008 günü Hakkari ili Buzul dağları bölgesinde tespit edilen bir terörist gruba yönelik olarak Türk Hava Kuvvetlerine mensup savaş uçaklarınca hava operasyonu icra edilmiştir.

Görevlerini başarıyla tamamlayan uçaklarımız emniyetle üslerine dönmüşlerdir.

İcra edilen operasyonlarda, her zaman olduğu gibi sadece PKK/KONGRA-GEL terör örgütü hedef alınmış, sivil halkın olumsuz etkilenmemesi için gerekli hassasiyet gösterilmiştir."


Şırnak'ta 17 sığınak imha edildi
Güvenlik güçlerinin, Şırnak’ın dağlık arazi kesiminde tespit edilen teröristlerin kullandığı 17 sığınağı imha ettiği bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan terörle mücadeleye ilişkin duyuruya göre, Şırnak’ın dağlık arazi kesiminde arama-tarama yapan güvenlik güçleri, dün saat 06.30’da terör örgütü mensuplarınca kullanılan 17 adet sığınak tespit etti. Güvenlik güçleri, imha edilen sığınaklarda büyük miktarda yaşam malzemesi buldu.

Van’ın Başkale ilçesinin dağlık arazi kesiminde güvenlik güçlerinin dün gerçekleştirdiği operasyonda da terör örgütü mensuplarına ait 2 Kaleşnikof piyade tüfeği ve 18 kilogram 827 gram toz esrar ele geçirildi. Van’ın Özalp ilçesinde de 1 terörist güvenlik güçlerince yakalandı.

Duyuruda, Aktütün’deki 13. Jandarma Sınır Bölük Komutanlığı unsurlarına terör örgütü mensuplarının saldırı girişiminin ardından irtibat kurulamayan 2 güvenlik görevlisini arama faaliyetlerinin devam ettiği belirtildi.


Çukurca'da uçak hareketliliği
Türk Silahlı Kuvvetleri’nin önceki gün sınır ötesine F-16 savaş uçaklarıyla operasyon düzenlemesinin ardından, bugün saat 12.30 sıralarında Hakkari semalarında F-16 savaş uçaklarının Çukurca İlçesi üzerinden Kuzey Irak kesimine doğru gittiği gözlendi.

Sınır birliklerinde konuşlandırılan Mehmetçikler elleri tetikte beklerken, özel eğitimli komandoların da, PKK’lı teröristlerin geçiş güzergahlarını abluka altına aldığı belirtildi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 06 Ekim 2008, 20:30   #2
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Avaşin'in Basyan bölgesi bombalandı




YA Akıl war mantık var boş Dagı bonbala eline ne geciyor.. Sacma. Sen TC Sen genelkurmaysin.. Bir GEcede Cek polisi memurun. ögretmenini güney dogunu yerle bir et.. RahmetLi Ulu önder olcaktıki..

__________________
Hilalin gölgesinde adalet ol, merhamet ol, derman ol.
Gazi ol, DEVLET OL.
 

 

Etiketler
avaşinin, basyan, bombalandı, bölgesi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Karadeniz Bölgesi Şiirleri - Karadeniz Bölgesi İle İlgili Şiirler PySSyCaT Karadeniz Bölgesi 2 10 Kasım 2014 00:00