IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Nisan 2006, 07:21   #1
PuSAt
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Belediye otobüsüne molotof kokteyli




Bağcılar'da belediye otobüsüne atılan molotof kokteyli sonucu üç kişi öldü.

DHA’nın haberine göre, İstanbul Bağcılar'da yasadışı gösteri yapan bir grup, içinde yolcu olan belediye otobüsüne molotof kokteyli attı.

Molotof kokteylinden kaçmak için geri geri giderek manevra yapmaya çalışan otobüs, önce otobüs durağına sonra da bir kamyona çarparak yan yattı.

Otobüs içindeki yolculardan 1 kişi yaralandı. Otobüsten inerek kaçmaya çalışan bir kadın ise, yoldan geçmekte olan bir otomobilin çarpması sonucu yaralanarak Vakıf Gureba Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak kimliği henüz bilinmeyen kadın hayatını kaybetti. Otobüsün kaldırılması sonucu yerde iki ceset daha bulundu.

Yaralanan diğer kadın ise, önce Esenler Ensar Hastanesi'ne kaldırıldı, ardından da Vakıf Gureba Hastanesi'ne sevk edildi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 03 Nisan 2006, 20:49   #2
PuSAt
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Re: Belediye otobüsüne molotof kokteyli




İETT, Bağcılar’da dün akşam belediye otobüslerine yapılan molotofkokteylli saldırıda, 4 araçtan 2'sinin tamamen yandığını, 2'sinin de ağır hasarlı olduğunu açıkladı.

İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, '1871 yılından beri İstanbullunun hizmetinde gece-gündüz, yaz-kış demeden hizmet veren İETT otobüslerinin, son zamanlarda kendini bilmez, çapulcu güruhunun hedefi haline geldiği' kaydedildi.

Dün akşamki saldırıda 3 kişinin hayatını kaybettiği, 1 kişinin de yaralandığı belirtilen açıklamada, ''dünkü zarar bilançosu ne yazık ki, 4 araçtır. 2'si tamamen yanmış, 2'si ağır hasarlıdır. 2005 yılı ocak ayından beri 61 aracımıza saldırı düzenlenmiştir'' denildi.

Açıklamada, saldıranların, otobüslerin kendi malları olduğunu ve aile fertleri ile bütün İstanbullunun bu araçlardan faydalandığını unutmamaları gerektiği vurgulandı.

Saldırılar sonucunda İETT’nin trilyonlarca zarar ettiği vurgulanan açıklamada, 'dar ve kısıtlı bütçelerle alınan otobüsleri yakmanın imseye bir fayda getirmeyeceği belirtildi.

Otobüse molotofkokteyli

Dün akşam Bağcılar'da bir belediye otobüsüne molotofkokteyli atılması sonucu üç kişi hayatını kaybetmişti.

Molotofkokteylinden kaçmak için geri geri giderek manevra yapmaya çalışan otobüs, önce otobüs durağına sonra da bir kamyona çarparak yan yattı.

Otobüs içindeki yolculardan biri yaralandı. Otobüsten inerek kaçmaya çalışan bir kadın ise, yoldan geçmekte olan bir otomobilin çarpması sonucu yaralanarak Vakıf Gureba Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak kimliği bilinmeyen kadın hayatını kaybetti. Otobüsün kaldırılması sonucu yerde iki ceset daha bulundu.

 

 

Etiketler
belediye, kokteyli, molotof, otobusune, otobüsüne


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İETT otobüsüne molotof PassioN Haber Arşivi 0 02 Ocak 2012 13:27
Belediye otobüsüne molotof atıldı Spammer Haber Arşivi 0 21 Temmuz 2009 03:46