IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Ekim 2008, 10:41   #1
Angel
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Aşkla değil dostça el ele tutuştuk





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Tamer Karadağlı’nın evli Pelin Hızal Smines ile Antalya’da kayalık bir alanda el ele görüntülenmesi magazin gündemine bomba gibi düştü.
Taraflar aşk iddialarıyla ilgili “Kayalıklardan düşmemek için el ele tutuştuk. Ne var bunda?” dedi

ÜNLÜ oyuncu Tamer Karadağlı, Altın Portakal Festivali için gittiği Antalya’da evli halkla ilişkiler uzmanı Pelin Hızal Smines ile kumsalda el ele yürürken Fox TV kameraları tarafından görüntülendi. “Bizden Kaçmaz” programında dakikalarca yayınlanan görüntülerde ikili kayalık bir alanda başbaşa oturup, içki içiyor sonra da el ele yürüyordu. Üzerinde gece elbisesi olan Smines’e kendi ceketini giydiren Karadağlı, görüntülendiğinin farkında değildi. Programda “Kumsalda aşk” başlığıyla verilen haberde gerçekten aşk var mıydı? Görüşüne başvurduğumuz ünlü oyuncu çok kızgındı: “Haberin veriliş uslübu çok çirkindi. Yanımdaki bayan evli olabilir, bekar olabilir, her şey olabilir benim arkadaşımsa buna dikkat edilmesi gerekir. Bir sürü evli arkadaşım var, hepsiyle çeşitli ortamlarda oturup sohbet ediyorum. Hangi ünlüyü sahilde aşk yaparken yakaladık? Aşk yaparken demek ne demek, seks yaparken demek çok çirkin ve kabul edilemez bir şey bu. Pelin’in elini kayalıklarda yürümekte zorlandığı için tuttum.”

‘Bir daha elini tutmam’
Bir şirkette halkla ilişkiler uzmanı olan Pelin Hızal Smines de sorularımızı yanıtladı.

O gece neler yaşandı?
Tamer ile 9 yıldır arkadaşız. O gün 5 arkadaşımızla birlikte beach partideydik. Tamer bana çok gürültü var deyince görüntülendiğimiz yere gittik. Ayağımda bantlı topuklu ayakkabılar olduğu için çıkartmıştım. Oturduğumuz yer kum değil taştı. Yerden eğilip çantamı aldığımda Tamer’in elini tuttum. Belki o şekilde sadece birkaç adım atmışımdır. Elele 10 saniye bile yürümemişizdir. Tamer ayağındaki düz ayakkabıyla bile orada yürürken zorlandı. Üşüdüğüm için ceketini sırtıma verdi, bu bile olay oldu. Bunu hangi centilmen yapmaz ki..

Eşinizin tepkisi ne oldu?
Eşim çok anlayışlı bir insan. Hatta bu görüntüler çekildikten sonra benim ilk konuştuğum kişi eşim oldu. O şu anda 10 günlük iş seyehatinde. Ona görüntüleri bütün detaylarıyla telefonda anlattım. Elini tuttuğumu da söyledim. ’Sen de mi yakalandın’ diyerek bana güldü. ’İyi ki yanındaki Tamer’ dedi. Çünkü Tamer’i tanıyor.

Böyle açıklamalar yapan, buna rağmen boşanıp, ilişkisini sürdüren isimler var ama..

Aklımı oynatıp ta asla böyle bir şey yapmam. 7.5 yıldır evliyim. Gözüm eşimden başkasını görmüyor. Bir yandan okulum, bir yandan işlerim var. Eşimi bile doğru düzgün göremezken üstüne sevgili mi yapacağım. Tamer ile aramızda asla bir şey olamaz. Bizi yan yana görebilirsiniz ama el ele asla. Kayalıklara kapaklanırım ama bir daha asla elini tutmam.

KOCA KONUŞTU: Tamer fırsatçı biri değil

PELİN Hızal Smines’in iş seyahati nedeniyle yurt dışında olan Norveçli eşi Vidar Smines olaylar karşısında şaşkındı. Telefonla ulaştığımız Smines sadece VATAN’A konuştu: ”Bu olay olduğu gün eşim beni arayıp her şeyi anlattı. Bu olayı medya büyüttü. Eşim Tamer’i yıllardır tanıyor. Ben de Tamer’i onun vasıtasıyla tanıdım. Buluşup konuşmaları doğal bir şey.

Medyanın birbiriyle konuşan iki arkadaştan böyle bir olay çıkarması benim için sorun yaratıyor. Eşimin beni aldattığını düşünmüyorum, ona çok güveniyorum. Ben diğer Türk erkekleri gibi kıskanç değilim. Eşimin yapmadığı bir şeyi yapmış gibi gösterilmesinden rahatsızlık duyuyorum. Evet, Tamer yakışıklı bir adam ama eşim ve ben onu arkadaşımız olarak görüyoruz, onunla vakit geçirmeyi seviyoruz. Onu fırsat kollayan bir erkek olarak görmüyorum.”

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
aşkla, değil, dostca, ele, tutuştuk


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Dostça kalın.. Süslü IF Ekstra 0 18 Nisan 2010 21:35